|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Stalowej Sporo śniegu. Wczoraj już zaczęło topnieć, w nocy złapał przymrozek i jest bardzo fajnie. Powietrze bardzo się odświeżyło. Nie tęskniłem za śniegiem, ale przespacerowałem się 2 godzinki i czuję się rewelacyjnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niech no tylko się dowiem którzy tak o ta zimę walczyli...może i fajnie ale droga na uczelnie z 30 min wydłużyła się do 1,5h wczoraj. Służby porządkowe jak co roku nieprzygotowane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bart co Ty gadasz? Jak nieprzygotowane? W tym roku drogowcy pierwsi zaskoczyli zimę i najpierw posypali drogi solą, a później spadł śnieg 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A mnie juz zima zdenerwowac zdazyla. Rano mnie ojciec budzi, zeby podworko odsniezyc, bo na samym koncu zaparkowal i nie ma jak przejechac. Po dwoch godzinach spocony do domu wchodze zeby powiedziec jaki jestem silny i fajny  . Pytam sie matki gdzie ojciec. ,,W pracy. Autobusem pojechal." 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja się cieszę. Wreszcie minusowa temperatura powybija wszystkie wirusy i człowiek nie będzie bał się na dwór wyjść  Jest biało, jest mroźno, jest pięknie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
20 stycznia 2007, zima znowu zaskoczyla drogowcow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja się cieszę. Wreszcie minusowa temperatura powybija wszystkie wirusy i człowiek nie będzie bał się na dwór wyjść  Jest biało, jest mroźno, jest pięknie  Powiedz to mojej anginie 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Angine raczej masz z powodu dotychczasowej pogody, a nie obecnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byc moze, ale juz mam dosc  Goraczka, bol glowy, z nosa cieknie Amazonka :/
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
szczecin zasypany, a służby porządkowe  gdzie one są? pewnie na urlopach  miasto S T O I 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja prawdę powiedziawszy złego słowa na służby drogowe powiedzieć nie mogę. Tego roku zareagowali błyskawicznie. Odśnieżone ulice i chodniki. Zmarznięte miejsca posypane solą i piaskiem. Topniejąca breja przy przejściach dla pieszych usunięta. Ogólnie nie mam na co narzekać, tylko poza tym, że czapki nie mam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bart co Ty gadasz? Jak nieprzygotowane? W tym roku drogowcy pierwsi zaskoczyli zimę i najpierw posypali drogi solą, a później spadł śnieg  To chyba u Ciebie w Stalowej Woli  W Łodzi jak zaczeło padać to spotkanie pługa na osiedlu graniczyło z cudem (mimo tego, że służby porządkowe miały cały dzień by cos zarzadzić). Ciekawostka...wieczorem w wiadomościach pokazali jak pługi jeżdzą - szkoda tylko, że po ulicy Piotrkowskiej  , w miarę odśnieżone były tylko główne ulice - reszta nieprzejezdna. Jak co roku 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
szczecin zasypany, a służby porządkowe  gdzie one są? pewnie na urlopach  miasto S T O I  Llama jestes ze Szczecina ? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
tak, jest ze Szczecina Ja byłem 2h w Geancie w Centrum. Obok niego ulice Wyzwolenia, Malczewskiego całe zabłocone i zaśnieżone. Korki od tego potężne bo wszyscy kulają się 10km/h. Jechałem tramwajem, to ten ledwo wciągnął się pod leciutką górkę - wszystko przez to, że tory nie odśnieżone (niby tramwaje powinny samoczynnie je odśnieżać, ale chyba nie do końca tak jest). Ojciec wracał przed chwilą wylotową z miasta (Gdańska, Struga) to klął jak szewc. Wszystko w śniegu, korki jak diabli itd. Służby porządkowe... miłego spania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jutro wybieram się do Szczecina. Mam nadzieję, że na mój przyjazd drogi będą już odśnieżone 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczecin załamka:/ godzina w galaxy a chodnikowa brazowa bryja z tylu na spodnaich:/
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja jutro wybieram się do Szczecina. Mam nadzieję, że na mój przyjazd drogi będą już odśnieżone  Chyba jak pługiem przyjedziesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jutro wybieram się do Szczecina. Mam nadzieję, że na mój przyjazd drogi będą już odśnieżone  Chyba jak pługiem przyjedziesz  Pociągiem  Chociaż chodniki odśnieżcie 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Spokojnie... chodniczek przed dworcem odśnieża na bieżąco masa ludzi przechodzących tamtędy oraz pewnie babcie przewracające się na lodzie odśnieżają przy okazji swoimi futrami oraz moherami. Także do taryfy dojdziesz. A jeśli chcesz dłuższy spacer, to radź sobie sam - na drogowców nie licz 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
jak tyle osob ze Szczecina to moze zorganizowana akcja ogladania meczu w pubie i picia piwka ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|