|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polecam dzisiaj świetny film "Rzeka tajemnic" na TVN o 21:45. Film trzyma w napięciu od początku do końca. Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w ostatnich 3-4 latach. Świetna kreacja Sean'a Penn'a. Polecam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie skonczylem ogladac I serie Dextera. polecam, naprawde bardzo dobry kryminal!
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
polecam dzisiaj świetny film "Rzeka tajemnic" na TVN o 21:45. Film trzyma w napięciu od początku do końca. Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w ostatnich 3-4 latach. Świetna kreacja Sean'a Penn'a. Polecam Dokładnie, bardzo dobry film! Kto nie widział ... ten trąba  Polecam również. bless))
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wlasnie skonczylem ogladac I serie Dextera. polecam, naprawde bardzo dobry kryminal! Dokładnie  Serial inny niz wszystkie i to WIELKI +  2 sezon wychodzi latem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie skonczylem ogladac I serie Dextera. polecam, naprawde bardzo dobry kryminal! Dokładnie  Serial inny niz wszystkie i to WIELKI +  2 sezon wychodzi latem. szkoda, ze dopiero latem. bo bardzo ciekawie sie skonczyl a czekac tak dlugo...ale bedzie warto:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sie musze zaopatrzyć w książke na podstawie której powstał 1 sezon Dextera - "Demony dobrego Dextera" . Właśnie obejrzałem "The Grudge 2" . Słabszy od jedynki i zdecydowanie słabszy od japońskiego oryginału. Wg. mnie , to tylko dla fanów tych klimatów . Plusik to nawał fajnych lasek typu Sarah Michelle Gellar , Arielle Kebbel czy Jenna Dewan Wyczytałem też , że ma powstać "Ju-on: The Grudge 3" . Mam nadzieje , że amerykańce dadzą sobie spokój z jego rimejkiem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nigdy nie lubiłem oglądac filmów z napisami.Zmieniłem zdanie w przypadku "Prison break'a".Ten komentarz jest do bani po tym jak sie to wczesniej oglądało nawet czytając.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wiecie może czy juz był 16 odcinek Prison Break? Nie przepadam za serialami, ale ten wyjątkowo mnie wciągnął i czekam na każdy kolejny odcinek.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jezioro Marzeń (Dawson's Creek)
Bardzo fajny serial, świetna robota scenarzystów jeśli chodzi o dialogi. Dużo milej spędzam przy tym czas niż przy 24 czy jakimś innym serialu, gdzie gościu lata i strzela do wszystkich i zawsze wygrywa (prawie jak w Rambo). Polecam.
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
Wiecie może czy juz był 16 odcinek Prison Break? Nie przepadam za serialami, ale ten wyjątkowo mnie wciągnął i czekam na każdy kolejny odcinek. poczytaj tu: http://www.prisonbreak.int.pl/piszą że niby już jutro. i z tej samej strony: Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie może czy juz był 16 odcinek Prison Break? Nie przepadam za serialami, ale ten wyjątkowo mnie wciągnął i czekam na każdy kolejny odcinek. poczytaj tu: http://www.prisonbreak.int.pl/piszą że niby już jutro. i z tej samej strony: Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia. Nowe odcinki transmitowane sa z poniedzialku na wtorek w nocy w amerykanskiej telewizji Fox. Nie spojlerujemy juz od rana! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo fajny serial, świetna robota scenarzystów jeśli chodzi o dialogi. Dużo milej spędzam przy tym czas niż przy 24 czy jakimś innym serialu, gdzie gościu lata i strzela do wszystkich i zawsze wygrywa (prawie jak w Rambo). Polecam. Jeśli lubisz coś w tym stylu to polecam One Tree Hill i The O.C.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
3 SEZON Prison Break ma powstac Coraz wieksza sieczka 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
a ja dziś zobaczył pilot 1 sezonu osławionego Prisona  no nawet. na jakim etapie jest LOST, oraz Prison w torrentach? ile tego już jest w sieci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo fajny serial, świetna robota scenarzystów jeśli chodzi o dialogi. Dużo milej spędzam przy tym czas niż przy 24 czy jakimś innym serialu, gdzie gościu lata i strzela do wszystkich i zawsze wygrywa (prawie jak w Rambo). Polecam. Ale z tego co wiem to Polsat nie emituje juz nowych odcinkow bardzo fajna jest sciezka dzwiekowa z tego serialu 
|
|
|
|
|
|
|
a ja dziś zobaczył pilot 1 sezonu osławionego Prisona  no nawet. na jakim etapie jest LOST, oraz Prison w torrentach? ile tego już jest w sieci? Prison Break juz 2 sezon, za 5h bedzie 16 odcinek tego sezonu. Lost, 3 sezon, z 5 lub 6 odcinkow, teraz przerwa
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja dziś zobaczył pilot 1 sezonu osławionego Prisona  no nawet. na jakim etapie jest LOST, oraz Prison w torrentach? ile tego już jest w sieci? LOST s.3 e.6 Prison Break s.2 e.15 obejrzałem ostatnio dwa filmy: "Krwawy diament" i "Prestiż". Oba gorąco polecam. Dla fanów dobrych seriali: TVP2 godz. 23.35 - Kryminalne zagadki Las Vegas
|
|
|
|
|
|
|
Spojler PB(lekki:)))
Widac przygotownia do 3 sezonu w najnowszym odcinku, producenci poczuli kase i beda ciagnac ten serial w nieskonczonosc... Odcinek w miare interesujacy, ale coraz dalej od rzeczywistosci.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja teraz odrobiłem zaległości i obejrzałem odcinki od 7 do 15. I o ile początek drugiej serii zapowiadał się kiepsko, to potem już jest chyba nieco lepiej. Chociaż wątków namnożyli, rozwiązania coraz bardziej odbiegają od rzeczywistości, to przynajmniej mimo wszystko ciekawiej jest niż na początku 2 serii.
Ale ile jeszcze można to ciągnąć?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|