|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno temu to było ale pamiętam do dzis >>
2 młodych kolesi w profie: - widziałeś?? Milan gra z Interem - dawaj na Milan bo Inter słabo na wyjazdach gra
:):):) :D:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest wlaśnie Bytom 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
... to nie Bytom, to Śląsk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś kilka lat wstecz wybierałem 1600 w profie i głupia suka ( nie powiem kobieta ) na głos " o proszę 1600 !! ładna wygrana " a trzydziestoletni dwuzłotkowicz do mnie : " bierz te pieniądze i spier*alaj stąd " Wyszedłem nie patrząc na niego ...
Sytuacja dla mnie nie miła , oczywiście ta kobieta nie miała pewnie złych zamiarów mówiąc na głos o tym ile wygrałem , nie mam nic wobec tego , zwłaszcza że wtedy byłem niepełnoletni . W chwili obecnej jakbym coś takiego usłyszał lub podobnego to nie skończyłoby się tak jak wtedy bez reakcji ... Został mi ślad w pamięci przez tego buraka do dzisiaj , całe szczęście jest to jedyny taki przypadek przez 8 lat gry ... Nie życzę nikomu takiego chamstwa , niby zwykłe słowa a potrafią napsuć krwi ... Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zasłyszane dzis w STS:
Wchodzi dziadek, podchodzi do lady i mowi do kierowniczki punktu: - Poprosze parkiet. - Slucham?? - No parkiet prosze. - Ale o co chodzi?? - No ulotke kursowa prosze. Tak teraz zajrzałem w temat i twój post Logan mnie rozwalił. Poproszę parkiet a to dobre normalnie jak na giełdzie  A tak na poważnie ja przypadkiem pojawiam się u naziemnych. Generalnie jeśli tam jestem to rzeczywiście można przeżyć pranie mózgów jak słucha się licznych ekspertów  Dobrze, że mamy buków internetowych to taka konkluzja płynąca z tego tematu  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
Link skopiowany do schowka