Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
tylko qcz.
jesli tylko QCZ to byl by dobry pomysł.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
buli1500 , masz rację, istna plaga.
może dobrym pomysłem będzie limitowanie nabijania postów dla nadgorliwych np 1 post na 120 sek. pamiętam kiedyś tak było. ludzie mocno się tym wkurzali, ale... żeby qłazi był jakimś źródłem informacji najprawdopodobniej trzeba bedzie coś takiego zrobic.

pzdr smile

a nie da się wyłączyć licznika postów na quasi ? to moim zdaniem byłoby najlepsze rozwiązanie, to samo zrobić z całym hyde parkiem.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy limit wyszukiwania w search?
Wprawdzie na minute czy tam dwie, ale zawsze.

addict
addict
chlopaki, czy maile z ulubionymi moga byc poprawnie formatowane? teraz jest kompletna sieczka bo tagi uzyte przy formatowaniu posta nie sa konwertowane do htmla i mail jest praktycznie nie czytelny. Sa 2 opcje, zamieniac tagi na tagi HTML lub je wycinac. Wyglada to na ewidentny bug oprogromowania forum.

pzdr

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Kylo
Moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy limit wyszukiwania w search?
Wprawdzie na minute czy tam dwie, ale zawsze.

żebyśmy mieli sie na co wkurzać frown jest mnóstwo minusów działania tego forum ( wiadomosci prywatne, wyszukiwanie, powiadomienia e-mailowe, brak polskich znaków w podglądzie posta ) etc etc... ale najdziwniejsze jest to, że jakoś nic w tym kierunku się nie polepsza... nowy soft coś dał ? drobne korekty nic wiięcej.

Ana <3
Ana <3
Panowie hura wyszukiwarka daje nam teraz 500 rezultatów i przeszukuje wstecz aż do 2 lat.

piwo dla Conrada.

Huachipato
Huachipato
A moze ktos tu wytłumaczyc jak sie uzupełnia pola zeby znalezc temat np sprzed 2 lat ??

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie hura wyszukiwarka daje nam teraz 500 rezultatów i przeszukuje wstecz aż do 2 lat.

piwo dla Conrada.

Bardziej przydatne byloby kilkanascie wyszukiwan na minute, a nie to "You cannot make another search at this time. Please try again in a few minutes." :/

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by J - 23
A moze ktos tu wytłumaczyc jak sie uzupełnia pola zeby znalezc temat np sprzed 2 lat ??

Zaznaczasz opcje Older than i wpisujesz np. 2 lata lub 24 miesiace jak chcesz cos konkretnie znalezc 2 lata temu w danym dziale.

Wyszukiwarka jest ok, nawet przed zmiana byla ok, tylko trzeba umiec ją obslugiwac, do tej pory co chcialem to znalazlem.

Problemem faktycznie moze byc to ze trzeba czekac pomiedzy jednym a drugim wyszukiwaniem.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Sagat
Problemem faktycznie moze byc to ze trzeba czekac pomiedzy jednym a drugim wyszukiwaniem.

na prawde nie da się tego znieść ? zapewne wielu użytkowników to denerwuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy nie daloby sie zrobic tak, zeby kazdy prowadzacy temat w PP byl modem swojego tematu = usuwal niepotrzebne jego zdaniem wpisy czy nawet blokowal dostep niepozadanym osobom - tyle sie narzeka ze robi ktos komus smietnik a i bez tego modowie maja od groma roboty
Czy to techniczni mozliwe?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Niet.

Blade Runner
Blade Runner
Jeśli chodzi o bycie modem w temacie, to takich możliwości nie ma.

Moderatorów można dodawać tylko do działów lub poddziałów. Jakby było kilkadziesiąt poddziałów w Private Picks, a w każdym z nich jeden temat, to było by to możliwe. Za to przejrzystość działu by szlag trafił wink

addict
addict
Ja tez mam cos do zaproponowania chociaz wydaje mi sie ze ta zmiana bylaby zbyt rewolucyjna ale warto sie nad nia zastanowic. Ostatnio zauwazylem ze duzo osob na Quasi chacie ma pretensje gdy ich typ nie wejdzie. Bluzgaja wtedy na osoby, ktore napisaly do tego analize w odpowiednim dziale wyceniajac ten typ na np. 8/10. Rozwiazac mogloby to cos takiego co jest na Bettingadvice na stronie glownej - typ, analiza, ogolny bilans uzytkownika, bilans jego ostatnich 10-ciu typow itd. - moznaby bylo oczywiscie to uzupelnic o yield, ROI czy serie ostatnich 10 meczow. Takie analizy znalazlyby sie na stronie glownej jak i w konkretnych dzialach tematycznych, a takze w Private Picks. Wtedy kazdy widzialby czy warto zagrac typ danego uzytkownika czy tez lepiej zagrac przeciw niemu. Takie statystyki sa najbardziej wymowne i wtedy nikt nie powinien miec pretensji o to ze zagral ten typ bo jezeli zagral typ uzytkownika, ktory jest na plusie tzn. ze grajac caly czas jego typy bylby na plusie a grajac typ uzytkownika, ktory jest na minusie sam jest sobie winien smile.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Ostatnio zauwazylem ze duzo osob na Quasi chacie ma pretensje gdy ich typ nie wejdzie. Bluzgaja wtedy na osoby, ktore napisaly do tego analize w odpowiednim dziale wyceniajac ten typ na np. 8/10.

Jakiś link,przykład bo ja nie zauważyłem aby bluzgi były skierowane
do osób piszących analizy lub podających typy na forum.Na kluby owszem.
A czytam tak z 90% postów na Quasi grin .Może te 10% mi umkneło wink

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Ostatnio zauwazylem ze duzo osob na Quasi chacie ma pretensje gdy ich typ nie wejdzie. Bluzgaja wtedy na osoby, ktore napisaly do tego analize w odpowiednim dziale wyceniajac ten typ na np. 8/10.

Jakiś link,przykład bo ja nie zauważyłem aby bluzgi były skierowane
do osób piszących analizy lub podających typy na forum.Na kluby owszem.
A czytam tak z 90% postów na Quasi .Może te 10% mi umkneło ;\)

tak miało być .Edit coś mnie tu nie działa laugh

addict
addict
http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=901109&page=2&fpart=5

To jeden z kilku, na które ostatnio trafilem smile - dosyc lagodna wersja. Ale pamietam jakis tydzien temu czy poltora byla taka sytuacja, ze ktos wycenil jakis typ na 10/10 i ktos inny (majacy chyba ok. 20 postow na forum) myslal, ze 10/10 to jest caly budzet i ten typ nie wszedl, a ten kolezka przegral wszystkie swoje pieniadze i wsciekal sie na cale forum a zwlaszcza na tego, ktory zamiescil ten typ. Nie pamietam konkretnie meczu ale wiem, ze na pewno nie byla to pilka nozna.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
@MJankowski3

Opcja Notify(powiadom moderatora), klikasz na takim poscie, wpisujesz powod i leci do nas info smile
Zawsze sie zajmiemy, nie ma problemu z tym smile

Ciezko byc zawsze i w kazdym QC, sam wiesz z jaka predkoscia posty sa tam produkowane wink

addict
addict
Nie to zeby mi to jakos przeszkadzalo ;)))hehe - po prostu swietna opcja byloby gdyby kazdemu kto zamieszcza tutaj swoje typy w poszczegolnych dzialach tematycznych przyporzadkowana byla konkretna statystyka tak zeby nawet Ci, ktorzy rzadko tu zagladaja wiedzieli czy mozna zaufac danemu typerowi smile. Wiem, ze ta propozycja jest rewolucyjna i wymagalaby zmian w strukturze forum ale na pewno pomagalaby uzytkownikom w wyborze meczow smile.
Dziekuje za uwage i pozdrawiam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Temat Szczypiora o zmianach na forum jest zablokowany wiec pisze tu:

Co z tymi nowymi moderatorami?

Poza tym - zostalo troche napisane jak wprowadzic troszke porzadku w TiO, a tu cisza. Zostana naniesione jakies zmiany?

pzdr :PIWO:

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, alfa, latajaca_holenderka, Szuman, poozon, Akhu, Sensei, bukma, betowiec), 2,409 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,489
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025