|
|
veteran
|
|
veteran
Ja też mam tak rozliczony! Ciekawe czym oni to wytłumaczą... Mam nadzieję, że system się im pomylił, bo jak chcą coś kombinować to ich zajebiemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też mam tak rozliczony! Ciekawe czym oni to wytłumaczą... Mam nadzieję, że system się im pomylił, bo jak chcą coś kombinować to ich zajebiemy  Do tej pory uważałem Sportingbet za uczciwą i poważną firmę i mam nadzieję, że to skorygują i moja opinia o nich się nie zmieni - jeśli z jakichś powodów chcieli unieważnić zakład, to mogli to zrobić przed zawodami, a nie po, gdy zdarzenie okazało się trafione...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczerze... sam chciałbym to wiedzieć...
Trzeba sprawę wyjaśnić, ale najwcześniej w poniedziałek będzie się można telefonicznie z nimi skontaktować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sluchajcie ja postawilem w stsie za 100zł 3 zdarzenia ze skokow: loitzl- schmitt 1 1.50 małysz- schlierenzauer 1 1.45 ljokelsoj- vassiliev 1 1.50 pokonkursie bylem zadowolony bo wszystko weszlo... i 150zł na czysto wpadło ...Ale teraz mam pewne watpliwosci, wchodze na www.skijumping.pl [ skijumping.pl] i co widze? "Ku zaskoczeniu wielu kibiców, aż trzech Norwegów zostało zdyskwalifikowanych po II serii. Byli to Anders Bardal, Roar Ljoekelsoey i Tom Hilde. Po pierwszej serii Roar Ljoekelsoey zajmował bardzo wysokie, trzecie miejsce, a Anders Bardal był 9. Toma Hilde sklasyfikowano na 12. pozycji. Po dokładnej kontroli kombinezonów, po serii finałowej, okazało się, że trzech Norwegów manipulowało w niedozwolony sposób przy plastronach: zawodnicy poluzowali w nich elastyczne tasiemki, aby uzyskać większą powierzchnię nośną. Cała trójka została przez sędziów zdyskwalifikowana i sklasyfikowana na końcu trzydziestki. " Roar zostal zdyskwalifikowany po konkursie... w 1 serii normalnie skakal, zostal dopuszczony do 2... wiec nie wiem ocb. Jak to rozliczy sts?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jesli ci wycofaja to tylko norwega . Pare z nim policza jako 1 . ew zwrot kasy , ale bardziej prawdopodobna jest 1 opcja ... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też mam tak rozliczony! Ciekawe czym oni to wytłumaczą... Mam nadzieję, że system się im pomylił, bo jak chcą coś kombinować to ich zajebiemy  Jest nadzieja, że zakłady zostaną rozliczone uczciwie - u mnie status zakładu zmienił się na "Otwarty"...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sluchajcie ja postawilem w stsie za 100zł 3 zdarzenia ze skokow: loitzl- schmitt 1 1.50 małysz- schlierenzauer 1 1.45 ljokelsoj- vassiliev 1 1.50 pokonkursie bylem zadowolony bo wszystko weszlo... i 150zł na czysto wpadło ...Ale teraz mam pewne watpliwosci, wchodze na www.skijumping.pl [ skijumping.pl] i co widze? "Ku zaskoczeniu wielu kibiców, aż trzech Norwegów zostało zdyskwalifikowanych po II serii. Byli to Anders Bardal, Roar Ljoekelsoey i Tom Hilde. Po pierwszej serii Roar Ljoekelsoey zajmował bardzo wysokie, trzecie miejsce, a Anders Bardal był 9. Toma Hilde sklasyfikowano na 12. pozycji. Po dokładnej kontroli kombinezonów, po serii finałowej, okazało się, że trzech Norwegów manipulowało w niedozwolony sposób przy plastronach: zawodnicy poluzowali w nich elastyczne tasiemki, aby uzyskać większą powierzchnię nośną. Cała trójka została przez sędziów zdyskwalifikowana i sklasyfikowana na końcu trzydziestki. " Roar zostal zdyskwalifikowany po konkursie... w 1 serii normalnie skakal, zostal dopuszczony do 2... wiec nie wiem ocb. Jak to rozliczy sts? kiedyś miałem podobną sytuacje w profie z Hanawaldem tyle tylko że nie dopuścili go do drugiej rundy i zrobili mi zakład przegrany tak jak jest w regulaminie i podejrzewam że w stsie zrobią to samo ta firma zawsze kręci pod siebie( patrz lemgo ) ale mam nadzieję że rozliczą Ci jako win
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Waco - niestety, ale Twój kupon raczej będzie rozliczony jako przegrany, bo Norwegowie zostali sklasyfikowani w konkursie na miejscach 28, 29 i 30, więc zapewne buki naziemne te miejsca będą brały pod uwagę.
28 LJOEKELSOEY Roar Norwegia 136.5 m - 138.2 29 BARDAL Anders Norwegia 130 m - 124.5 30 HILDE Tom Norwegia 130 m - 123
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Blackjack a co by było wtedy gdyby nie postawił na ljokelseja tylko dał 2  hmmmm czyli wtedy zaliczaja jako wygrany 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Blackjack a co by było wtedy gdyby nie postawił na ljokelseja tylko dał 2  hmmmm czyli wtedy zaliczaja jako wygrany  myslę że tak biorą pod uwagę oficjalne wyniki a jak będzie Lyokelsoy 30 to tak bedziesz miała w wynikach że weszła dwójka ale mam nadzieję że się mylę
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh a juz cieszylem sie z wygranej 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Prof podał wyniki skoków Ljokelsoey, Hilde i Bardal na miejscach 28-30. Nie ma zwrotów za zakłady na pary z udziałem tych zawodników. Banda złodzieji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakkolwiek nie darzę sympatią naszych ziemniaków tak Twoje oszczerstwa pod ich adresem są absolutnie nieuzasadnione.
Zawodnicy zostali OFICJALNIE sklasyfikowani na pozycjach 28-30 i tak zostali policzeni we wszystkich zakładach, a pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do nich samych, za to że walczyli NIE FAIR.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Masz racje Tomo ale najuczciwiej by było jakby zrobili zwroty nz zdarzenia z tymi zawidnikami. Ale wiadomo że dużo ludzi grało Ljokelsoeya. Więc dla bukłów to była zajebista wiadomość ta dyskwalifikacja.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
teo ja grałem kupon za 300 i miałem tam pare urman-ljokelsej 1 kurs 4,97 wiec jesli tak rozlicza bede pare zł do przodu . W moim mniemaniu nie beda złodziejami ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz racje Tomo ale najuczciwiej by było jakby zrobili zwroty nz zdarzenia z tymi zawidnikami. Ale wiadomo że dużo ludzi grało Ljokelsoeya. Więc dla bukłów to była zajebista wiadomość ta dyskwalifikacja. Nie zgadzam się z Tobą. Jest żal i szkoda kasy to rozumiem. Jednak regulamin jest regulaminem i to było uczciwe rozwiązanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teo ja grałem kupon za 300 i miałem tam pare urman-ljokelsej 1 kurs 4,97 wiec jesli tak rozlicza bede pare zł do przodu . W moim mniemaniu nie beda złodziejami .... W jakim buku było 4,97 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teo ja grałem kupon za 300 i miałem tam pare urman-ljokelsej 1 kurs 4,97 wiec jesli tak rozlicza bede pare zł do przodu . W moim mniemaniu nie beda złodziejami .... W jakim buku było 4,97  Ja zrozumiałem, że ako kuponu 4,97. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|