|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To i Barcelona siarką stoi  ? Tegom to nie wiedział.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cześć amkwish  ładne te dziewczyny ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpadam we wrzesniu, do zobaczenia 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
a czym sie tam zajmujesz ? pozdrowienia ze slonecznego Szczecina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czym sie tam zajmujesz ?  Praktykę znachorską otworzył. Lepszy dostęp do ziół i łatwiej mikstury warzyć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
amk wracaj..jak będziesz miał 4 dzieci to dostaniesz darmowe bilety na basen i do kina..tego nawet tam nei dają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amk wracaj..jak będziesz miał 4 dzieci to dostaniesz darmowe bilety na basen i do kina..tego nawet tam nei dają   Rzeczywiście sie w kraju poprawiło. Darmówka na basen i wody sie w domu nie zużyje ,a dzieciaki ,wykąpane ,jeszcze "Bolka i Lolka" obejrzą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh cholera mialem bilety na wylot do Barcelony na czwartek to olalem bo sesja, pewnie mnie duzo ominelo pieprzona uczelnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amkwish a wczesniej ejchales w Paryz-Dakar ze nie dawales znaku zycia? Nawet tam maja lacznosc satelitarna... Chyba ze...chodzi o ojcostwo dziecka Anety K. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I kolejna porcja odpowiedzi  -> Pettrsen : ładne  -> Muppet : przygotuję taki plan ,by móc obejrzeć takze kosza ,jak nie tu ,to w Manresie na przykład. -> JuN : anestezjologią i intensywna terapią -> Lord Devastator : postanowiłem przygotowywac sie do wyjazdu w ciszy i spokoju ,rzuciłem niektóre przyjemności (hehe) ,by miec wiecej czasu na ważniejsze sprawy ; w Barcelonie jestem od 16 stycznia ,ale postanowiłem ,ze napisze na forum dopiero wtedy ,gdy bedę miał pracę i mieszkanie ,jednym słowem ,gdybede zorganizowany ; powiem Ci szczerze ,że jestem szczęsliwy ,ze jak najdalej ode mnie są teraz takie pierdoły jak to ,kto zrobił nino jakiejś tam Anetce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ladne te dziewczyny do to ja bym sie wcale nie wyprowadzal. No chyba, ze do jeszcze lepszych  Oj, moglem sie uczyc hiszpanskiego. Wtedy bym sobie na stypendium tam pojechal. A tak kurde to moge sobie najwyzej Niemcy 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawiasz wrażenie debila, który chce na siebie zwrócić uwagę tłumu...
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No nieżle , nieżle...Ładnie się urządziłeś w Barcelonie - tylko pogratulować.  A swoją drogą nie wiem czemu ale sądziłem , że jesteś nauczycielem , czy kimś takim.  A tu lekarz... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skoror dupy sa wyspaione klimacik tez pewnie niezly to tylko zyc nie umierac
Amkwish dlugo sie uczyles jezyka trudny bardzo angielksi mam dosc opanowany a z hiszpanskim jak jest bo narobiles mi smaka nie powiem ;d;d;d;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja hiszpańskiego się nauczyłem w trzy semestry, w stopniu komunikatywnym. Oczywiście zależy od predyspozycji, ale język nie jest trudny...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe, czy mnie też przyjmnie...  witam amk!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja hiszpańskiego się nauczyłem w trzy semestry, w stopniu komunikatywnym. Oczywiście zależy od predyspozycji, ale język nie jest trudny... Zgadzam sie z Michałem ,ze jezyk nie jest trudny ,ale...do nauczenia sie w stopniu komunikatywnym. Potem zaczyna sie troche schodów  Mam tu na mysli wielośc czasów przeszłych i całą sztuke stosowania zaimków. Niemniej jednak jezyk oceniam jako łatwiejszy do opanowania niz np.niemiecki i co ważne ,w hiszpańskim nie ma trudnej wymowy ,choć np.inaczej wymawia Andaluzyjka a inaczej Peruwianka ,niemniej jednak obie zrozumiesz i one obie zrozumieja Ciebie. Ja uczyłem się około roku ,sam ,a pod koniec nauki miałem jakieś 10 godzin konsultacji u Wenezuelczyka ,mieszkajacego w Polsce. Na moje szczęście jezyk fachowy w Hiszpanii i w Polsce opiera sie na jedynej i wszedzie tej samej  łacinie ,wiec pod tym wzgledem wiekszych trudności nie napotkałem. *** 59 minut do meczu *** 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe, czy mnie też przyjmnie...  witam amk! Kiedy tylko bedziesz chciał ,witaj  Numery telefonów podałem w którymś z poprzednich postów ,na skype tez często jestem dostepny.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|