|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Z tego co wiem to w chwili obecnej nie ma promocji na bwin. Na tej stronie zawsze jest info o obecnej promocji w bwin oraz kilku innych miejscach, jak tylko będzie jakiś bonus to zostanie on tu opisany: https://www.mecz.pl/prom.php
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak plujecie na nich a ja mam naprawdę jak najlepsze doświadczenia z nimi związane. No tak naprawdę to raz miałem "super akcję": http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=520942&page=0&fpart=1 .Skończyło się to tym że po kilkunastu mailach do nich i bzdurnym odpisywaniu o jakimś śledztwie zwątpiłem (choć kwota była niemała). Po jakimś miesiącu czy półtorej napisałem do nich raz jeszcze (bez wiary w powodzenie) a tu mail z przeprosinami, wygrana + jakiś drobny bonus przepraszający. Wydaje mi się że sposób odpowiedzi i załatwienia sprawy zależy od osoby na którą trafimy. Dlatego warto powtórzyć kilkakrotnie procedurę upominania się o swoje! A w niedzielę skubnąłem ich na ruletce na całkiem pokaźną kwotę (uważam że ruletka u nich jest "normalna" - jeśli tak można powiedzieć o rulecie online) - dzisiaj kasa na miejscu bez problemów (na miejscu czyli u mnie).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bwin bez promcji przy rejestracji? To ja takich czasow nie pamietam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Opowiem wam o akcji jaka mialem jakies 2 mce temu. Zarejestrowałem dwoch znajomych z kontami bankowymi w BZWBK, obydwoje zrobili po maksymlanej wplacie uprawniajacej do bonusu 50% max do 100zł. Wszystko ok ale ale zamiast zaksiegowac na koncie 200 zł i 100 zł bonusu zaksiegowali 400 zł i 100 zł bonusu. Czyli 200x 2 ekstra premi:D Mysle sobie: to bwin wiec nie ryzykuje i napisze do nich co to za kasa bo nie chce miec pozniej problemow z wyplata chocby moich 200zł. Napisałem jedego maila, na który odpisali,ze to sprawdza. Napisałem drugiego po tygodniu bo nie wiedzialem czy moge obstawiac czy nie-odpisali ze sprawa zajmuje sie odpowiedni dzial i poinformuja mnie jak najszybciej sie da. Nie odpowiadali przez kolejne 2 tyg, do tego czasu zrobilem juz regulaminowy obrot(wszystko po kursie 1,01:D)i zleciłem wyplate. Po tygodniu calutka kasa byla juz na koncie u obu osob. Probowalem pozniej to powtorzyc ale sie juz nie udalo:/ Takze ja mam jak narazie jak najlepsze zdanie o nich:lol: Troche casu minelo wiec mysle sobie ze czemu by o tym nie opowiedziec;)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ile najdłużej czekaliście na wypłate z Bwin. Ja juz czekam 8 dzień i kasy dalej nie ma.
Wcześniej jak wypłacałem to do 5 dni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie dziś zszokowali w innej kwestii..Mianowicie: Gram progresję NHL, na wygrane bądz przegrane drużyn. Dziś postawiłem kolejne już 3 mecze ok godz. 10:00... Przed chwilą wchodze na moje konto, a tam moje zakłady widnieją jako USUNIęTE!!!! Wie ktoś o co chodzi?! Czy oni nie pozwalają grać progresji???! Teraz obstawiłem ponownie te same mecze i czekam, czy nie zrobią ponownie tego samego!?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile kosztuje 2 wypłata na mb w miesiącu ??????????????
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłacałem już 3 razy w tym miesiącu na MB i zawsze bez opłat (kwoty rzędu paru tysięcy).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacałem już 3 razy w tym miesiącu na MB i zawsze bez opłat (kwoty rzędu paru tysięcy). racja wypłacałem w srode przyszło bez zadnych prowizji i dziś też 1000zł bez żadnych %%%  pozdr0
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam takie pytanie.Ostawilem w sobote zwyciestwo Domrachewej wbiathlonie a ona wogole niestanela na starcie i uznali mi jak zaklad przegrany.Moim zdaniem powiniem byc zwrot ale odpisali mi ze niemam racji.Moglby sie ktos z graczy wypowiedziec co w takiej sytuacji zrobic
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Człowieczku, dała Bozia oczki? Czytać mama nauczyła? Tak ciężko kliknkąć link "Pomoc"? Dla wszystkich zakładów obowiązuje zasada "Play or Pay". Jeśli wydarzenie objęte zakładem się odbędzie, a ostawiony zawodnik nie weźmie w nim udziału, niezależnie z jakich przyczyn, zakład jest przegrany.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Panowie nie pamietacie moze jaki obrot trzeba zrobic przy urodzinowym bonusie? Nie sprawdzilem a nie moge tego znalezc na stronie :/ O ile dobrze pamietam to raz kwota wplaty i 5 razy kwota bonusa. Czy jest min. kurs do obrotu? Wczesniej nie bylo. Prosze o odp. jak to jest albo gdzie to znajde na stronie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze o odpowiedz bo nie znalazłem w całym temacie: ile idzie wypłata z bwin na MB.jest to pierwsza wypłata w miesiacu a wczesniej juz wypłacałem i przesyłałem skan dowodu.prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ma ktoś Z Was wyniki Grand Salami (NHL) z ostatnich dwóch tygodni?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z tymi 2-3 dniami to jest róznie. Jedna wypłata przyszła mi w 2 dni  ale na następną czekam już 9 dzień 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis dostalem 60zl 100% bonusu na maila  tyle, ze wplacilem nie czytajac warunkow i juz ich nie ma:P niech mi ktos przyblizy warunki obrotu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5xbonus i 1xdepozyt bez zadnego minimalnego kursu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam takie pytanie. Rapid zremisował ostatnio w pucharze 0:0 i po dogrywce było 2:0. Z tego co mi wiadomo zakład powinien być rozliczaony jako przegrany i tak tez sie stalo jednak dzisiaj zagladam na moje konto i widze że kasa jakas jest niewiadomo skad:D więc zaacząłem poszukiwania i znalazlem że Rapid rozilczyli jako wygrany wie ktoś może dlaczego? Nie żebym sie tym martwił tak poporstu ludzka ciekawość:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka