|
|
journeyman
|
|
journeyman
Cóż za błyskotliwe działanie betsson po 24h od planowanego rozpoczęcia turnieju pojawiła się informacja o jego anulowaniu.
Gratuluje szybkości działania
teraz czekam na info kiedy będzie można spłodzić i wysłać maila do obsługi betsson a nie wysyłać zapytań w kosmos?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam
banik - macie zle rozliczony zaklad na gieldzie blake - malisse wygral malisse a u was ze blake
pozdrawiam
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Probuje juz ponad tydzien wyplacic kase z tego buka na moneybookers ale oni po dwoch dniach cofaja mi wyplate bez wyjasnienia o co chodzi choc wypalacm ponad 80zl (minimum wyplaty na MB). Nie polecam tego buka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a kontaktowałeś się z supportem?? Jak depozyt składałeś? Też MB ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pisalem do nich juz kilka razy ani razu nie odpowiedzieli depozyt robilem przez netteler.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dostajesz zwrot chyba dlatego ze pierwsza wyplata musi byc ta sama droga co wplata.. tez tak mialem.. ale w koncu przyjeli mi wyplate do banku..
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czy gdzies w regulaminie jest tak napisane bo nie zauwazylem. Moze przedstawiciel tej firmy sie wypowie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pkt5. Faq 5. W jaki sposób mogę wypłacić pieniądze? Wypłacić pieniądze możesz w taki sam sposób w jaki dokonałeś wpłaty. Zaloguj się i przejdź na stronę Moje Konto >>> Wypłać pieniądze, która zawiera dokładne informacje o sposobach wypłacania środków.
Wystarczy? Czy za mało? Odnośnie supportu, to wyjaśnienie jest na ich stronie,że w związku ze zmianą oprogramowania pocztowego mogą wystąpić trudności.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
"Wypłacić pieniądze <b>możesz</b> w taki sam sposób w jaki dokonałeś wpłaty. Zaloguj się i przejdź na stronę Moje Konto >>> Wypłać pieniądze, która zawiera dokładne informacje o sposobach wypłacania środków."
To mozesz chyba nie oznacza ze musisz wyplacic ta sama droga. A dalej jest napisane "dokladne informacje o sposobach wypłacania pieniędzy"
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no nie musisz - mozesz wogole nie wyplacac :D:D:D
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
panowie, ten bonus +55 zł jest nadal aktualny? nigdzie na ich stronie nie mogę znaleźć info
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
czy betsson daje oferte na skoki i biathlon ? jeśli tak to o której moge się jutro spodziewac ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wiem ze na skoki dają ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć !!! Czy ktoś z WAS miał taka sytuację ??? Wpłaciłem kasę do Betsson, dostałem bonusa 55zł, zrobiłem wymagany obrót (nawet większy). Teraz chciałem wypłacić na konto w Inteligo. Wszystkie pola wypełniłem i zrobiłem przelew bankowy. Kasa zniknęła z konta Betssona. (to było wczoraj) Dzisiaj wchodzę na Betssona, i widzę z powrotem na koncie w Betsson kasę jaka miałem wcześniej. O co im chodzi ??? Wysłałem im skan dowodu, skan karty VISA. Nie otrzymałem od nich żadnej informacji, a kasa wisi dalej u nich na koncie.
Pozdrawiam TomiKopi
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
a czym wpłacałeś? Jeśli netellerem lub moneybookers to może być tak, że można zrobić wypłatę tylko na ten środek, którym się wpłacało.
A jeśli nie, to pewnie jakiś błąd był przy wypełnianiu pól. Może zły swift, albo nieprawidłowy numer konta... To już lepiej zapytaj supportu dlaczego ci cofnęli wypłatę.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja dostałem takiego maila: 11zł za free od betsson http://www.betsson.com/?from=Kurolik15W związku z tym, postanowiliśmy dać Ci 11zł zupełnie za darmo na zakłady w serwisie Betsson.com. Wystarczy, że wyślesz pustego maila na adres [email protected] (*) Postaw na naszych Otrzymasz maila z instrukcją jak aktywować bonus na Betsson.com wysłałem maila ale żadnej wiadomości nie dostałem
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mam taka sama sytuacje jak ty tomikopi1 juz ponad tydzien probuje wyplacic kase i nie moge a support chyba nie dziala. Wyslalem juz chyba z 10 mejli i na zaden mi nie odpowiedziano.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Banik
Czy moglbys wyjasnic jako przedstawiciel firmy Betsson problem zwiazany z cofaniem wyplaty po 24 godzinach spowrotem na konto?? Bo na tej stronie juz 2 osoby maja to samo i mi przytrafila sie identyczna sytuacja. Wklejasz tylko te linki z promocja zamiast zajac sie wazniejszymi rzeczami jaka jest wiarygodnosc firmy czyli rzetelne wyplaty srodkow od bukmachera.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wyslijcie mi swoje loginy z betsson na priv , postaram sie jak najszybciej wyjasnic sytuacje.
|
|
|
Link skopiowany do schowka