|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mysle, ze warto zalozyc taki temat :-)
A zalozylem go, pozniewaz mam pytanie. Posiada ktos moze Theory of Poker Sklanskiego (chodzi mi o pdf jak ktos ma na komie) jak tak to prosze o kontakt na priv/
pozdr
Last edited by Haz$; 10/02/2008 04:28.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam tylko to co ktos kiedys zuploadowal czyli: Harrington on Holdem - Volume I
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dobra, poswiece sie ;d i zrobie uploda, mam tam ok.6-7 pozycji o pokerku Theory of Poker Sklanskiego tez sie znajdzie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzieki Pascal, jak znajdziemy się przy jednym stoliku to dam ci wygrać 5 $
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzieki Pascal, jak znajdziemy się przy jednym stoliku to dam ci wygrać 5 $ nie musialbys, sam bym sobie wzial ;d
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zapodaj te ksiązeczki jak mozesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Theory Of Poker,David Sklansky Downloadlink to the File: http://rapidshare.com/files/5448610/David_Sklansky_Theory_Of_Poker.zipno pass ================================================================= Phil Hellmuth Play Poker Like the Pros Downloadlink to the File: http://rapidshare.com/files/10205723/Phil_Hellmuth_Play_Poker_Like_the_Pros.pdf Hellmuth is to poker players what Tiger Woods is to golfers. A seven-time World Series of Poker winner, he knows his craft and has now decided to pass a little of his wisdom on to less-skilled players. As the introduction stresses, this is not a book to be perused casually; rather, you read it like a textbook, a training manual for effective poker playing, at both beginning and advanced levels. As in Bellin's Poker Nation [BKL Mr 15 02], where the author explores the logic behind successful strategy, Hellmuth details card combinations and analyzes situations with the precision of a surgeon. And in both books the art of reading other players receives in-depth analysis. What's unique here is the breadth of coverage, focusing not only on traditional table play but also on online gaming, at which many high-end players now prosper. An extensive glossary makes for entertaining reading on its own, as does the impressive listing of Hellmuth's top-50 wins. A must for any gaming collection. ================================================================= Harrington on Hold´em Vol II Downloadlink to the File: http://rapidshare.com/files/4820987/Harrington_on_Hold_em_Vol_II.zip Wszystkie ebooki w jezyku angielskim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozesz dac liste tych ksiazek, z gory thx
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poker For Dummies Texas Holdem Poker Strategy Play_Poker_Like_the_Pros Hold em Poker For Advanced Players By Sklansky and Malmuth The Intellligent Guide to Texas Hold em Poker by Sam Braids Winning Low Limit Hold'Em - Lee Jones Ed_Miller__David_Sklansky__Mason_Malmuth_-_Small_Stakes_Hold__em Doyle_Brunson_s_Super_System David_Sklansky_Theory_Of_Poker
wiekszosc pewnie masz pzdr.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pascal, a nie dałbyś rade wrzucić to na rapidshare, coś z tym mega upload jest nie tak,
Dzieki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pascal, a nie dałbyś rade wrzucić to na rapidshare, coś z tym mega upload jest nie tak,
Dzieki Jak nie tak, dziala i leci z maksymalna przepustowoscia łącza.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy ma może ktoś, harringtona część I, czy jest wogóle warta czytania, jeśli się przerabia już część drugą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ma może ktoś, harringtona część I, czy jest wogóle warta czytania, jeśli się przerabia już część drugą. Wiele ebooków można znaleźć w sieci p2p - wystarczy uruchomić np emule... Jeśli przerabiasz już część drugą, to pierwsza w ogóle nie jest warta czytania... A gdybyś zaczął przerabianie tej trylogii od razu od części trzeciej, to dwie poprzednie nie byłyby warte czytania...Czysta oszczędność czasu... 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ma ktoś może polskiego ebooka o tytule: "Poker współczesny. Texas Hold'em i inne odmiany pokera" Krzysztof Pawłowicz ?? strasznie drogi jest w zakupie dwa razy droższy niż normalna książka. Może by ktoś mi pożyczył do przejrzenia? 
|
|
|
|
|
na zawsze POLSKA 
|
|
na zawsze POLSKA 
To może jakaś zrzutka np. po 5 zł?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja mogę i po 10 zł pozycja ta kosztuje 40 zł i jest to zdecydowanie zbyt drogo, normalna książka jest tańsza, a ta publikacja jest drukowana czcionką plakatową, chcę ją mieć jako uzupełnienie bardziej niż jako biblię pokera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może kogoś zaintersuje: http://forum.pokerzysta.pl/showthread.php?t=2643gregorovius w wymienionej przez Ciebie książce raczej nie znajdziesz nic ciekawego, zerknij do podanego przeze mnie linka 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, posiada może ktoś tą książkę: "Poker współczesny. Texas Hold'em i inne rodzaje pokera" ? Jeśli tak to czy mógłby mi przesłać ją na maila, ewentualnie napisać , co chce w zamian ? Mój mail: [email protected]z góry wielkie dzięki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|