Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16
L
veteran
veteran
L Offline
Chłopaki nikt mnie nie przebije wink Przegrać 2 rozdania pod rząd w takich okolicznościach to normalnie mistrzostwo świata:

> Dealing Hole Cards(5h 7s )
> Grzesiek_GKS folded
> Escolas32 went all-in for 1,710
> BerntF folded
> Bilii1 sits down
> landcrabby folded
> young_sam folded
> thc-knarken folded
> dejw997 folded
> Ceres211 called for 910
> Dealing the Flop(6c 5c 5d )
> Dealing the turn(Kc )
> Dealing the river(Kd )
> Escolas32 wins 3,820 with a Full House, Kings full of Fives

A tu 2 rozdanie zaraz po:

> Dealing Hole Cards(Qs Qc )
> Ceres211 went all-in for 12,749.72
> Grzesiek_GKS folded
> landcrabby went all-in for 5,677.15
> Extra chips returned to Ceres211, 5,872.57
> Dealing the Flop(Kh 9s Js )
> Dealing the turn(6c )
> Dealing the river(2d )
> landcrabby wins 15,354.30 with Three of a Kind, Deuces

I mi powiedzcie o co kaman?? Jak można przegrać karte 555 vs Kx po flopie?? QQ vs 22 i 2 na riverze shocked ja dalej nie wierze w to frown

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
przegralem all in

K 9 vs 22

co para to para :/

szkoda ze nic nie doszlo bo bym byl na lepszych miejscach platnych a tak to pozostaje lekki niesmak.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Landzaat
I mi powiedzcie o co kaman?? Jak można przegrać karte 555 vs Kx po flopie?? QQ vs 22 i 2 na riverze shocked ja dalej nie wierze w to frown
gdyby to nie byly alliny to moglbys miec pretensje, a tak to byl zwykly przypadek, usmiech losu czy jak to tam nazwac

addict
addict
No ja dzisiaj wtopiłem 6$ z fullem

Dostałem 4 10
(już miałem odrzucić ale było niskie wejście i mnie coś podkusiło)

flop 4 Q 6 4 10

Gościu miał Q Q
i było po ptakach frown

L
veteran
veteran
L Offline
Po wie mi ktoś skąd biorą się takie zjeby genetyczne?? Gram satelitkę na Party i dostaję do łapy JJ to raise 4xbb wchodzi 4 i flop: 2JQ 1 serce na flopie to raise 5xbb wchodzi 4 dalej i turn: 4 czerwo to raise 8xbb wchodzi 3 i river 10 czerwo ja raise 10xbb gość all in wchodzę a on A7 czerwa shocked Powie mi ktoś jak ten ku*** es mógł wchodzić z A7 gdzie nie miał szans po flopie na nic, nawet pary nie miał, podbijałem bardzo wysoko a on sobie od tak wchodzi i mu turn i river do koloru dochodzą frown

addict
addict
Po wie mi ktoś skąd biorą się takie zjeby genetyczne?? Gram satelitkę na Party i dostaję do łapy JJ to raise 4xbb wchodzi 4 i flop: 2JQ 1 serce na flopie to raise 5xbb wchodzi 4 dalej i turn: 4 czerwo to raise 8xbb wchodzi 3 i river 10 czerwo ja raise 10xbb gość all in wchodzę a on A7 czerwa shocked Powie mi ktoś jak ten ku*** es mógł wchodzić z A7 gdzie nie miał szans po flopie na nic, nawet pary nie miał, podbijałem bardzo wysoko a on sobie od tak wchodzi i mu turn i river do koloru dochodzą frown

Pewnie jasnowidz wink
Ale nie gadaj że ty nigdy tak też nie zrobiłeś bo miałeś przeczucie że ci dojdzie do koloru lub streat.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by RRadziu31

Pewnie jasnowidz wink
Ale nie gadaj że ty nigdy tak też nie zrobiłeś bo miałeś przeczucie że ci dojdzie do koloru lub streat.

laugh

addict
addict
Originally Posted by Mr_Andrew

Pewnie jasnowidz wink

laugh

Co rżysz koniu!!!!!!!!

L
veteran
veteran
L Offline
Szczerze to nigdy bym nie wszedł w takie rozdanie z A7 gdzie na flopie jest JQ2 i jedno czerwo shocked i raise latały dosyć duże, pr-flop raise i po flopie raise. No toć to skandal a najgorsze jest, to że mam walonego pecha frown Rozdanie z tej samej satelitki bo jakoś odbudowałem się : all iny 3, dostałem do łapy KK i 2 wcześniej all in to wchodzę i karty: KK vs QA vs AK i co doszło?
gościowi z AQ dochodzi na turnie do flusha puke karty poniżej 10 i kolor oczywiście puke nienawidzę od dziś kolorów< jak ja mam 4 karty z koloru po flopie to mi nigdy nie chce dojść do koloru na Party a przeciwnikom dochodzą jak szalone :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Mr_Andrew

Pewnie jasnowidz wink

laugh

Co rżysz koniu!!!!!!!!

Po pierwsze: nie rżę
Po drugie: nie jestem koniem
Po trzecie: jesteś komiczny (nie po raz pierwszy zresztą)
Po czwarte: peace

addict
addict
Szczerze to nigdy bym nie wszedł w takie rozdanie z A7 gdzie na flopie jest JQ2 i jedno czerwo shocked i raise latały dosyć duże, pr-flop raise i po flopie raise. No toć to skandal a najgorsze jest, to że mam walonego pecha frown Rozdanie z tej samej satelitki bo jakoś odbudowałem się : all iny 3, dostałem do łapy KK i 2 wcześniej all in to wchodzę i karty: KK vs QA vs AK i co doszło?
gościowi z AQ dochodzi na turnie do flusha puke karty poniżej 10 i kolor oczywiście puke nienawidzę od dziś kolorów< jak ja mam 4 karty z koloru po flopie to mi nigdy nie chce dojść do koloru na Party a przeciwnikom dochodzą jak szalone :/

Pewnie nie liczył na kolor tylko na Asa.
Na pecha nie ma rady.

addict
addict
po piąte:

I OSTRZEŻENIE

Last edited by Bzyku; 14/02/2007 18:50.
Pooh-Bah
Pooh-Bah
wow..jaki błyskotliwy rozmówca wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Post deleted by Bzyku

addict
addict
Post deleted by Bzyku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Landzaat - mnie również najbardziej drażnią kołki, które nie mają nic na flopie, a mimo to brną dalej licząc, że może coś dojdzie. Jest takie przysłowie: "głupi zawsze ma szczęście" i w pokerze często się ta maksyma sprawdza. Szczególnie gdy grasz z mało doświadczonymi graczami. Oni nie kombinują, nie kalkulują, tylko "na pałę" włażą z byle czym, myśląc sobie: "a nuż coś się trafi". Na takich geniuszy nie ma rady...

veteran
veteran
Ja was nie rozumiem. Po pierwsze żeby takich "kołków" nie było to byście nic nie wygrali. Po drugie na stole jest flop,turn i river więc jak dobrze licze 5 kart. To soft decyduje o tym w jakiej kolejności wyjdą karty. RRadziu powiedz mi coś. Nie cieszyłeś się jak koleś dawał call a ty na flopie miałeś pewną wygraną i była mała szansa na to że jemu by coś doszło? A po trzecie w pokerze trzeba ryzykować i koleś to zrobił. Tylko jemu pewnie nie było żal kasy na sprawdzanie laugh

addict
addict
Originally Posted by -PIOTREK-
Ja was nie rozumiem. Po pierwsze żeby takich "kołków" nie było to byście nic nie wygrali. Po drugie na stole jest flop,turn i river więc jak dobrze licze 5 kart. To soft decyduje o tym w jakiej kolejności wyjdą karty. RRadziu powiedz mi coś. Nie cieszyłeś się jak koleś dawał call a ty na flopie miałeś pewną wygraną i była mała szansa na to że jemu by coś doszło? A po trzecie w pokerze trzeba ryzykować i koleś to zrobił. Tylko jemu pewnie nie było żal kasy na sprawdzanie laugh

Byłem pewien że mam wygraną w "kieszeni"
Tym bardziej że koleś nie dał na początku po sobie poznać że ma coś silnego, podejrzewam że większość by ostro zagrała przed perflop z QQ a on nie.

1
veteran
veteran
1 Offline
Lubie takie rozdania:)
A kareta Asów wpadła mi pierwsyz raz

[Linked Image]

addict
addict
Gratuluje!!
Niezła jazda każdy miał coś silnego.
Nieźle musieli być wkurzeni szczególnie ten z fullem smile

Strona 6 z 16 1 2 4 5 6 7 8 15 16

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, forty, Lukasz111, $-man, Sensei, burbon, kamel, rymoholik, aker, alfa, bukma, 11kera11), 3,280 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,634
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025