|
|
newbie
|
|
newbie
panowie panowie
wy jeszce gadacie o tych gwiazdach z chalengera
superstar rayne odpadł w pierszej rundzie (mega star)
ti nie ma o czym gadac
czemu nie ma nowego tematu o tenisie o marsyli i innych meczach
jest tyle pewnych meczy
a ja tu analziy nie mam a kasa $$$ w smieciach
panowie nie ma czym sie jarac to nie wielki szlem chodz i tam nie brak połamańsów
prosze sie brac za robote i za mało kur... , kurw...
pozdrawaim i prosze o nowy temat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu nie ma nowego tematu o tenisie o marsyli i innych meczach 20:36 - o tej godzinie wczoraj został założony temat z bieżącymi turniejami  Czekamy na te pewne mecze Rios 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Już sie pewnie odbyły 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ludzie to ja !!!! piekny pokazowy meczyk !! mimo tego ze przed meczem ustalilismy z wrenerem kto ma wygrac to i tak mialem bardzo duze emocje i nerwy ale jakos sie udalo! dzieki za wystawke i dzieki za oklaski !! Dzieki drago, acemilan, pan stasiu, derektor, trocho, japa i inni ktorych nie wymienilem. A reasumijac to w sumie wygralismy troche kasy >> chellenger udany !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak jeszcze dodam bo mi się przypomniało coś. Mecz Ziba z Petzschnerem podczas Porsche Open 3 lata podczas reaktywacji turnieju. W 3 osoby dość głośno wspieraliśmy Ziba - kort boczny, ale teren otwarty. To jednak Zib na słyszał, patrzył się na nas i pewnie trochę dziwił dlaczego akurat jego dopingujemy  . Na pewno nie pomogliśmy mu wygrać meczu nawet w 25%, ale przegrywając w meczu 0-1 i w 2 secie dał się nawet złamać to jednak cały mecz wygrał. Pzdr. i dziękuje za bardzo udany temat i do zobaczenia w Poznaniu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka