zgubiłem kupon totomixu ;O został jeden mecz - była teneryfa, fiorentina, barca, arsenal i atletico(na razie 0:0), wkurzony jestem, choc tylko za 50zl - prawie 500zl zgubie, ajt. uciesze sie jak nie wejdzie atletico
Ej jak to jest teraz z prawkiem? Na czym sie zdaje? Bo niby mają wchodzić te peugeoty ale czy wchodzą? A moze nadal zdaje sie na Corsach? Jak to jest, bo kolega zdaje i mine pytał, a ja nie wiem :/ pzdr
Jak ja zdawałem jakiś czas temu to na Corsie. Była wywieszona karteczka, że mają zmieniać, ale czy już to zrobili to nie wiem.
Po Stalowej jeździ już kilka Peugotów. A egzamin zdawałem w TBG
Ej jak to jest teraz z prawkiem? Na czym sie zdaje? Bo niby mają wchodzić te peugeoty ale czy wchodzą? A moze nadal zdaje sie na Corsach? Jak to jest, bo kolega zdaje i mine pytał, a ja nie wiem :/ pzdr
Jak ja zdawałem jakiś czas temu to na Corsie. Była wywieszona karteczka, że mają zmieniać, ale czy już to zrobili to nie wiem.
Po Stalowej jeździ już kilka Peugotów. A egzamin zdawałem w TBG
Potwierdzam po Tarnobrzegu jeszcze Corsami jezdza...
Wiem, ze póki co jeździ się corsami ale podobno od 21 marca ma się to zmienić...tylko, ze jak ktoś się teraz uczy na corsie to czy po 21 marca będzie również mógł zdawać na corsie czy już nie?! bo jak nie to lipa:/
a teraz Wam śmiga? Są jeszcze jakieś bilety? Skąd w ogóle wiedzieliści, że od dziś ma być sprzedaż? Bo ja jakoś nigdzie nie mogłem znależź tej informacji