|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nadal czekam na odpowiedz od uzytkownika betsson.com Pozdrawiam Rozmus na cholerę Ci odpowiedź supportu? sprawa jest prosta, jeśli wpłacasz przez moneybookers możesz wypłacić tylko na moneybookers, jeśli przelewem z konta możesz wypłacić tylko na konto, więc jeśli Twoja ostatnia wpłata będzie przelewem będziesz musiał wypłacić przelewem. Lepiej zasil moneybookers i nie kombinuj. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
betsson jest pod tym względem dosć rygorystyczny, i ogranicza w ten sposób przekazywanie kasy za ich pośrednictwem na inne konta
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konto bankowe jest na osobe ktora NIE MA konta w betssonie. Tak wlasnie sadzilem ze moga byc problemy, ale chcialem sie upewnic liczylem na to ze moze nie bedzie. Pozdrawiam Witam, Jeśli chcesz uniknąć kłopotów, zdecydowanie sugeruję, żebyś wpłatę zrobił z konta, które należy do Ciebie. W innym przypadku mogą pojawić się problemy. pzdr Milo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tak myslalem. Dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam
P.S. gregorovius - Twoje nerwy tutaj naprawde nie byly potrzebne.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak myslalem. P.S. gregorovius - Twoje nerwy tutaj naprawde nie byly potrzebne. jakie kurcze nerwy? to moje słownictwo nie nerwy, jeśli Cię uraziłem to sorry, mam niestety chamstwo we krwi, a próbowałem udzielić Ci rzeczowej i konkretnej odpowiedzi pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nadal czekam na odpowiedz od uzytkownika betsson.com Pozdrawiam Rozmus na cholerę Ci odpowiedź supportu? sprawa jest prosta, jeśli wpłacasz przez moneybookers możesz wypłacić tylko na moneybookers, jeśli przelewem z konta możesz wypłacić tylko na konto, więc jeśli Twoja ostatnia wpłata będzie przelewem będziesz musiał wypłacić przelewem. Lepiej zasil moneybookers i nie kombinuj. guzik prawda ja przelewem wplacalem raz na poczatku a teraz to uzywam betsson do wyplaty kasy z netellera. Wplacam przez netellera gra za czesc kwoty i robie wyplate na konto i po dwoch dniach kasa na koncie  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
guzik prawda ja przelewem wplacalem raz na poczatku a teraz to uzywam betsson do wyplaty kasy z netellera. Wplacam przez netellera gra za czesc kwoty i robie wyplate na konto i po dwoch dniach kasa na koncie  Pozdrawiam [/quote] teraz też dowolnie wpłacam i wyplacam, ale najpierw musiałem zrealizować wpłaty i wypłaty przez użyte uprzednio kanały płatności, czyli jeśli nie robił jeszcze wypłaty na konto a tak wpłaci w ten sposób będzie najpierw musiał wypłacić, przynajmniej ja tak miałem  pozdr
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ticket za turbo lige z przed dwoch tygodni nareszcie dopisany 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam,
Jak w każdą sobotę, dzisiaj także Betsson organizuje specjalny freeroll tylko dla graczy z Polski.
Nagrody: Miejsce 1 - bilet o wartości 50 + 5 USD na dowolny turniej na Betsson.com Miejsca 2-10 - bilety o wartości 20 + 2 USD na dowolny turniej na Betsson.com Miejsca 11-20 - bilety o wartości 10 + 1USD na dowolny turniej na Betsson.com
Turnieje startują 20.00 Zapisy do dzisiejszego turnieju już wystartowały 18.30
Do zapisania się do freerola potrzebny jest specjalny ticket, który powinien znaleć się na koncie każdego gracza z Polski
Pzdr
Milo ------------------------------------------------ 2 ticket'y na EPT tylko dla Polaków! Wykorzystaj swoją szanse i zagraj o 2 000 000 PLN
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Jak w każdą sobotę, dzisiaj także Betsson organizuje specjalny freeroll tylko dla graczy z Polski.
Nagrody: Miejsce 1 - bilet o wartości 50 + 5 USD na dowolny turniej na Betsson.com Miejsca 2-10 - bilety o wartości 20 + 2 USD na dowolny turniej na Betsson.com Miejsca 11-20 - bilety o wartości 10 + 1USD na dowolny turniej na Betsson.com
Turnieje startują 20.00 Zapisy do dzisiejszego turnieju już wystartowały 18.30
Do zapisania się do freerola potrzebny jest specjalny ticket, który powinien znaleć się na koncie każdego gracza z Polski
Pzdr
Milo ------------------------------------------------ 2 ticket'y na EPT tylko dla Polaków! Wykorzystaj swoją szanse i zagraj o 2 000 000 PLN w jakiej zakładce znajde ten turneij?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zakldace All napewno znajdziesz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
2 miesce tylko dla polakow;0
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
2 miesce tylko dla polakow;0 eee myślaęm ze 1 i 2 miesce to tiket 50+5:( ale d... liderem byłem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Milo, oprócz koszulki wisiscie mi 10 $, kilka minut temu rozłączyło mnie kilkukrotnie mimo iż miałem stałe połaczenie z netem, to bardzo nie fair i nie odpuszcze, bez ticketa się nie obędzie, szczegóły na priv
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no cóż, odszczekuję swoje wczorajsze żale, sprawdziłem dzisiaj u dostawcy netu i miał wczoraj w tych godzinach problemy z dostawą netu  cholera jasna  przepraszam za oszczerstwa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
juz chyba nie zagram na betssonie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przynajmniej w najblizszym czasie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niby dlaczego? Ja np dzis przegralemw w sumie 400 zeta... 3 razy przegrywajac all in. raz mnie skosilo AA, raz KK a raz koles mial fuksa z kolorem, ale wcale nie mam zamiaru sie lamac:). Mam jeszcze dwa dni zeby wyrobic jeszce 100 puinktow do upragnionego 1000 ;]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widze ze zmienily sie zasady przyznawania punktow. kiedys bylo 0,7 punkta za kazdy 1$ rake'a a teraz przy tym samym rake jest 1 punkt
|
|
|
Link skopiowany do schowka