Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 7 1 2 3 4 5 6 7
R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
No i słowo ciałem się stało. Po wystawieniu kursów przez Bwin poszło:

St.Louis-Vancouver over 5 1.83 40j. Bwin
St.Louis-Vancouver 2 2.05 3j. Bwin

Kiedyś over Orek musi przyjść.. wink

Pozdr

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Biorę tego Overa 5 w meczu St.Louis-Vancouver bez zmrużenia oka. Nawet nie przeraża mnie "zapora", która stoi w bramce Orek. Ostatni over na wyjeździe Vancouver miało 25 dni temu, czyli już 5 meczy z underami. St.Louis na 7 rozegranych meczy 6 overów, ja niczego więcej nie potrzebuje, aby ryzykować. Tak więc Ralph.....jazda, jazda,jazda

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam panowie dawno tu nie p isalem ,ale obserwoje bacznie i gram NHL
Co sadzicie o dzisejszych spotkaniach
BUFFALO,DALLAS oba zespoly widze jako zwyciescow w 60'
"Podoba" mi sie takzze spotkanie OREK i ich wygrana w 60" ale czy aby na pewno ??? chyba w tym meczu over to najrozsadniejsze wyjscie.

Z pozostalych spotkan to
Islanders -1,5
Chicago +1,5
Phonix OT+SH

Pozdrawiam i powodzenia cos z tego wybiore izagram

V
stranger
stranger
V Offline
to moje typki na nocke:

Florida - Washington under 6,5
Dallas - Tampa Bay over 5,5

powodzenia !!!

K
journeyman
journeyman
K Offline
Moje typy na dzisiejsze mecze w NHL to:
Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes 1
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 2
ako 3,15

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by krzysiek74.
Moje typy na dzisiejsze mecze w NHL to:
Edmonton Oilers - Phoenix Coyotes 1
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings 2
ako 3,15
zapomniales dopisac za ile to dales laugh
ten dzial sluzy do podania dlaczego to dales a nie suche typy smile

H
old hand
old hand
H Offline
Witam

Sesja w końcu za mną ! jest zatem i czas aby coś niecoś napisać.

zacznijmy może od "super last-minute" która bardzo ale to bardzo mnie ucieszyła.
Ryan Smith - symbol, kapitan wicemistrzów z poprzedniego sezonu (Edmonton) odchodzi do New York Islanders zaś w drugą strone wędrują Ryan O'Marra, Robert Nilsson i first-round pick in 2007.
Po wcześniejszym oddaniu Bergerona (również do Isles), wymiana Smitha oznacza ni mniej ni więcej jak to, że Nafciarze już definitywnie rezygnują z pogoni za playoffs.
Musi mnie to weselić bo jednego rywala po prostu z głowy. hura

druga sprawa: dzisiejszej nocy szeregi Canucks zasilil Bryan Smolinski i Brent Sopel.
Sopel miał już zaszczyt wystepować z Orką na piersi w latach 1998-2004 a w ostatnim sezonie-> 2003/2004 grywał nawet z całkiem niezłym skutkiem (42 pts, +/- +11). Ogólnie wydaje sie być strasznie nakręcony powrotem : "I'm excited to be back in Vancouver," said Sopel, who was drafted by the Canucks in 1995. "Whatever I have to do, I'll do." "I will do whatever coach wants" - już o skakaniu w kólko gdy dostał telefon z info nie wspomne. grin
Tak pozytywne nastawienie obrońcy z trzeciej lini jest bezcenne (za wszystko inne zapłacisz kartą MC..).
Smolinski to po prostu załatanie dziury po Keslerze.

OK. czas na typ.
Tak sie składa że wzmocnione Vancouver gra dzisiaj z St.Louis z którego odeszli obaj najskuteczniejsi do tej pory gracze- Keith Tkachuk (43 pts) i Bill Guerin (47 pts). Odszedł również najkuteczniejszy obrońca, Dennis Wideman (22 pts). Pierwszy bramkarz Nutek, Manny Legacenie nie wystąpi z powodu lekkiej kontuzji kolana. Wątpliwy (aczkolwiek nie wykluczony) jest też występ Martina Rucinskyego (33 pts).
W obecnym sezonie obie ekipy spotykały się już dwukrotnie- za każdym razem wygrywali Canucks (3-2 @StL 20 październik i 4-2 w GM 17 listopad).
Jeśli chodzi o Vancouver, to po żenująco głupiej porażce w Dallas i dwóch nowych w składzie morale drużyny oraz chęć zwycięstwa z pewnością będą duże, ale co istotne- większe niż u rywala.

Wobec w/w faktów i opinii nie moge sobie po prostu wyobrazić innego wyniku niż Win Orcząt w regulaminowym czasie gry.
7 ostatnich meczy kończyliśmy jedną bramką w tym aż 4 po dogrywce. Mam nadzieje że wystarczy juz tych OT.
Najprościej będzie zagrać hokej radosny bo wtedy Nutki nie bądą miały za bardzo z czago do nas strzelać a i over widze przez "wielu" pożądany.
Prawdopodobnie jednak (oby sie mylił) mecz bedzie raczej defensywny.

Vancouver 1.975 (60 min)

pozdrawiam
[Linked Image]

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by Nicpoń
Tak pozytywne nastawienie obrońcy z trzeciej lini jest bezcenne (za wszystko inne zapłacisz kartą MC..). frown

Prawdopodobnie jednak (oby sie mylił) mecz bedzie raczej defensywny. frown

Vancouver 1.975 (60 min) frown

a myślałem że gorzej niż z Dallas już zagrać nie można.
taka padlina iż nie wypada tego nawet komentować (nawet punkcika nie zdobyli shocked ).
Vigneault zupełnie źle ustawił zespół.
No ale nic, trzeba teraz zrobić z tego jakas prgresje.
Phoenix, Minnesota, Tampa - wszystko w GM czyli jest szansa że wygrają choć raz w 60 min.

kurde nawet jednego punktu nie zdobyli... blush

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Witam!
Nie doczekałem(liśmy) się oczekiwanego OVERA Orek tej nocy. Niestety...Pozostaje poczekać do jutra na mecz Vancouver z Phoenix. W tym meczu "ten" over wydaje się bardziej prawdopodobny. Pozostałe mecze z nocy całkiem nieźle. Dziś zagrałem sobie taki typ:

GRAND SALAMI under 16,5 2.00 2j. Bwin
Dziś mało meczy i raczej pary zapowiadające się underowo więc pierwszy raz w tym sezonie spróbuję zagrać na Grand Salami.

Wczoraj:7-4 (-24,92j.)
Stan:271W-316L-11 (+124,10j.)

Pozdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ralph
Witam!
Nie doczekałem(liśmy) się oczekiwanego OVERA Orek tej nocy. Niestety...Pozostaje poczekać do jutra na mecz Vancouver z Phoenix. W tym meczu "ten" over wydaje się bardziej prawdopodobny. Pozostałe mecze z nocy całkiem nieźle. Dziś zagrałem sobie taki typ:

GRAND SALAMI under 16,5 2.00 2j. Bwin
Dziś mało meczy i raczej pary zapowiadające się underowo więc pierwszy raz w tym sezonie spróbuję zagrać na Grand Salami.

Wczoraj:7-4 (-24,92j.)
Stan:271W-316L-11 (+124,10j.)

Pozdr

czytam Twoje analizy i jestem pod wrazeniem, hehe, takie Edmonton wczoraj z Phoenix, piękny typ 2, sam coraz bardziej jestem zainteresownay NHL, dzis niespodzianka bo nie mam pojecia co to jest GRAND SALAMI under 16,5 ? sory za off topic. Peace

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
GS czyli suma goli z wszystkich dzisiejszych meczy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[/quote]
GRAND SALAMI under 16,5 ? [/quote]
Grant Slami jet to ogolna liczba goli w danej kolejce .Sumujemy wszystkie bramki z wszyskich spotkan i albo bedzie ponizej 16 ,albo powyzej smile

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Witam!
Grand Salami wczoraj zwycięskie i tak jak przewidywałem nie było jakiegoś wielkiego strzelania w tej kolejce. Natomiast dzisiaj życzyłbym sobie takiego w Vancouver, bo jak śledzący temat wiedzą, poluję na over Orek już od jakiegoś czasu...

Vancouver-Phoenix over 5,5 1.91 75j. Bwin
Stawka wysoka ale muszę odrobić to co zabrały mi Orki w poprzednich spotkaniach, kiedy mecze z ich udziałem nie mogły przekroczyć linii 5 goli.Co do zwycięzcy w tym pojedynku to nie gram na gospodarzy, bo różnie to może być.Orki wracają z sesji wyjazdowej a Phoenix gra na całkowitym luzie.Starczy mi jak będzie 6 goli w meczu tongue

NYI-St.Louis 1 1.85 3j. Bwin
NYI (-1,5)-St.Louis 1 2.45 Bwin
Isles stoją przed ogromną szansą awansu do PO.Raz już kiedyś okazali się "ciotami" sezonu ale obecnie radzą sobie całkiem nieźle.I chociaż z Bluesmanami grało się im u siebie zawsze ciężko, to ja zaryzykowałem dziś na Isles.Przerażają mnie jeszcze w tym typie dwie rzeczy: Isles w ostatnich 6-ciu meczach u siebie odnosili 5 razy zwycięstwo oraz debiut pozyskanego Rayana Smytha z Edmonton (z reguły przekonałem się, że jak przychodzi w trakcie sezonu nowy gracz mający być wzmocnieniem dla drużyny, to debiut i wynik tej ekipy nie wygląda okazale).Zagrałem jednak na Isles a jutrzejszy wynik pokaże czy te obawy były słuszne...

Florida-Dallas2 2.15 3j. Bwin
Washington- TBL 1 2.90 Bwin
Washington- TBL 1 (OT+SH) 2.35 3j. Bwin
NYR-Pittsburghover 6 1.91 3j. Bwin

Wczoraj:1-0 (+2,00j.)
Stan:272W-316L-11 (+126,10j.)

Pozdr

H
old hand
old hand
H Offline
we suck against teams that suck - mówi słynne już powiedzenie miejscowych fanów Nucks.

troszke huczało w mediach po ostatniej porażce.
Vancouver vs Phoenix
faktem jest że mamy dobry bilans gier u siebie (19-9-2). grając kolejno z Phoenix, Minnesota, Tampą sztuką byłoby czegoś nie wygrać w 60-tce i właściwie tylko na tym opieram progresje. o obecnej formie drużyny nie ma nawet co pisać bo kto oglądał mecze to wie, a kto nie oglądał, nie ma czego żałować.
do składu na szczęście wraca Pyatt. Santala wyjazd hura
w porannym treningu nie uczestniczył Henrik Sedin- urodził mu sie właśnie syn, Walter.
Henryk został ojcem, Daniel wujkiem... - trzeba to jakoś uczcić Panowie.
w bramce Orek LounGOD. Phoenix bez Jovo.
zabawie sie jeszcze w przewidywanie wyniku: 3-1 Nucks.

Vancouver 1.65 (60)
poziom 2, max 4

pozdrawiam papa

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Chicago-Colorado(OT+SO)1,82
Witam.
Dziś zdecydowałem się postawić na ten mecz.
Dla graczy Avalanche jest to ostatni dzwonek by się załapać jeszcze do PO. Przed nimi bardzo trudna seria 5 meczów wyjazdowych, a zaczynają od teoretycznie najłatwiejszego przeciwnika. Ostatnio na wyjeździe spisywali się cieniutko co prawda (4 porazki z rzedu), lecz dziś czas wygrać.
Tym bardziej ze Chicago straciło swojego najlepszego centra (Smolinski) i czołowego gracza drużyny, który odszedł do Canucks. Ponad to 6 porażek w ostatnich 7 meczach nie wróży nic dobrego.
Jakby tego było mało, to lidera zespołu Havlata dopadła ostatnio grypa,która wykluczyła go z ostatniego meczu.
Problemy Chicago, wręcz należy dziś wykorzystać!
Pozdrawiam

veteran
veteran
I tak Ralph o godzinie 6:09 naszego czasu "słowo stało się ciałem"-Orki przekroczyły linię 5,5. Dzięki za typek, bo też "podpiąłem" się pod niego. Kolejny raz stara "nasza" prawda znalazła swoje potwierdzenie TYLKO KONSEKWENCJA MOŻE DAĆ SUKCES W NHL.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
zabawie sie jeszcze w przewidywanie wyniku: 3-1 Nucks.

Mam nadzieję Nicpoń, że to tylko zabawa a tak na poważnie to nie życzyłeś mi dzisiaj wtopy wink
Nucks "zaowerowali" wreszcie i chociaż pozostałe mecze kiepsko, to po dzisiejszej nocy jestem bardzo radosny hura

Zawiedli kompletnie Isles ale o moich obawach pisałem wczoraj. Jednak miałem rację, Isles po dwóch tercjach prowadzą 2-0 a potem kompletna niemoc i 2-3 po OT. Dallas nie daje rady na Florydzie.. smirk No cóż, dzisiejsza kolejka to 6 OT na 9 meczów...Dziwne te wyniki ostatnio ale do takich w tej części sezonu musimy się już przyzwyczaić. Co do typów na dzisiejszą noc to napiszę coś później...
Pozdr

H
old hand
old hand
H Offline
Originally Posted by Ralph
Mam nadzieję Nicpoń, że to tylko zabawa a tak na poważnie to nie życzyłeś mi dzisiaj wtopy wink
hehe no co TY cool
ot tak sobie strzeliłem luźnym wynikiem jaki mi akurat do glowy przyszedł. akcja totalnie spontaniczna, bez kontekstów wink

Całkiem ładnie klan Sedinów przywitał nowego czlonka rodziny (Daniel 2G, Henrik 2A).

bardzo pozytywne rozpoczęcie dnia piwo
papa

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Witam!
Bwin już wystawił pierwsze kursy na NHL więc można coś "podywagować" przed pójściem na popołudniówkę.Dziś siedem spotkań i ja spróbuję swioch sił stawiając dziś tak:

Dallas-Columbus 2 4.00 2j. Bwin
Dallas-Columbus over 5,5 2.10 4j. Bwin
Dziś nie stawiam na zdecydowanego faworyta w tym meczu czyli Stars.Kurs niski i z reguły takich nie gram i dziś się skusiłem na Columbus. Odpuściłem na zwycięstwo Kurtek po OT ,bo to byłby piąty remis z rzędu graczy z Dallas. Jako,że Stars też ostatnio strzelecko zawodzili to postawiłem na overka w tym meczu. Generalnie to moje typy odzwierciedlają dwa scenariusze tego pojedynku, które ułożyłem sobie w głowie. Po zaciętym meczu z małą ilością bramek wygrają goście albo Dallas się "wstrzeli", wygra wyraźnie i padnie overek...Jak będzie zobaczymy jutro...

Carolina- Pittsburgh 1 2.10 4j. Bwin
Carolina (-1,5)- Pittsburgh 1 3.00 2j. Bwin
Carolina powinna być bardziej zdeterminowana i wyjść bardziej bojowo nastawiona od Pingwinów. Pittsburgh miał wczoraj ciężki mecz z NYR, ma kilka punktów więcej od Carolci. Takie mecze Hurricanes muszą wygrywać, w końcu są aktualnymi obrońcami Pucharu Stanleya.

Atlanta-Ottawaunder 6 1.95 2j. Bwin
Atlanta- Ottawa 1 (OT+SH) 2.15 2j. Bwin
Typ raczej z "sentymentu" dla Atlanty. Wierzę, że po ostatnich słabszych występach Drozdy stać na wygraną z Senatorami. A jak mają to zrobić, to muszą zgrać dobrze głównie w obronie, bo pójście "na wymianę" może przynieść opłakane skutki. Wyniki między tymi ekipami to głównie popisy strzelców ale dziś postawiłem na under i nie ukrywam liczę na bardzo zacięty pojedynek.Dodam jeszcze, że w lutym Atlanta przed własną publicznością nie wygrała meczu smirk więc pora na małą "pobudkę". Jak nie wejdzie będziemy grać na zwycięstwo Atlanty siebie w najbliższych meczach tj. z Caroliną, Florydą lub Montrealem... wink

NJD-Torontoover 5,5 2.10 2j.Bwin

Wczoraj:1-5-1 (+57,25j.)
Stan:273W-321L-12 (+183,35j.)

Pozdr

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Carolina-Pittsburg 2,1
Witam.
Dziś ten mecz wydaje mnie się najlepszym typem. Obrońcy trofeum po dwóch wyrównanych meczach, jednak przegranych z Ottawą,zmierzą się z Pingwinami, którzy wczoraj mieli ciężka przeprawę z NYR. Trzeba wykorzystać swoje lodowisko, bo w perspektywie 3 wyjazdy. Duża mobilizacja w szeregach Caroliny. Zreszta nadal są poza 8 i musza wygrywać, a dziś jest ku temu doskonała okazja. W tym sezonie już 2 razy rozbili Pittsburg (6-2 i 5-1).

Patrząc na poczynanai Chicago pewniakiem dziś wydaje się Detroit, ale po takim kursie szkoda grać, zawsze istnieje ryzyko, że zlekceważą przeciwnika i zostaną za to skarceni.

Pozdrawiam

Strona 2 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, alfa, Green Arrow, forty, bukma, rymoholik, Akhu, $-man), 820 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,058
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025