Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Musiałem jakoś przez pomyłkę przydzielic skrót Alt-c do czegoś bo zamiast znaczku "ć" (który to wstawiłem za pomocą kopiuj i wklej) kursor myszki na kilka sekund pokazuje, że jest zajęty.

Jak można sprawdzic i zmienic ten skrót?

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by MATTAT
Powie mi ktos czy takie program oznaczony licencjią(Adware) jest legalne na kompie.

Temat zabieram do Walka z Piractwem ale jak wiecie proszę pisać. dziekuję

ryf Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Próbuję sformatować dysk i zainstalować ponownie windowsa XP. Niestety wydaje mi si, że z biosu zniknęła mi opcja zmiany odczytu w pierwszej kolejności z CD-ROM. Nie czyta mi więc płyty z windowsem i walczę z tym ale jest to walka z wiatrakami. Mam płytę główną Asus A7v8x-x i bios z oznaczeniem 1013. Napiszcie mi gdzie to zmieniacie i co zrobić jeśli brak tej zakładki...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podczas zliczania pamięci RAM wciśnij F8 (ewentualnie powinieneś mieć tam (pod iloscią RAM'u) listę funkcyjnych klawiszy).

ryf Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Próbowałem już z F8, ale nie mam tam wyboru dysku CD-ROM...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Panowie co moze byc przyczyna tego, ze Bearshare podczas sciagania sam mi sie zamyka?

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
a kij go wie, errory pewnie jakies... moze cos nie halo z ustawieniami albo jakiegos nowszego sciagnij :]

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Ok 2 tygodni temu padł mi komp. Kupiłem zasilacz gdyż po rozkręceniu go okazało się, że ma popalone ścieżki i z kondensatorów coś tam się wylewa. Okazało się, że z nowym zasilaczem również nie chodzi. Przyszedł kolega i bawił się procesorem, okazało się, że źle założył wentylator i procek padł. Tak poza zasilaczem musiałem kupić procka i nowy dysk twardy bo stary okazał się już niedobry. I teraz mam procka znacznie wolniejszego niż przedtem frown

P
newbie
newbie
P Offline
Witam. mam problem. Nie daje juz rady. Nikt mi nie jest w stanie pomoc. Wiec zapytam. Strona pinnaclesports.com mi nie dziala. to można byłoby rozwiązać. Ale niestety nie u mnie chyba. Ponieważ próbowałam takich sposobów jak: wchodziłam w narzedzia ciasteczka i tam kombinowałam, antywirusa odinstalowałam, formatowalam komputer i dalej nie mogę. nie znam sie na sprawach techniczych. czy ktoś moóglby mi pomoc?

Profesor
Profesor
Originally Posted by puma
Witam. mam problem. Nie daje juz rady. Nikt mi nie jest w stanie pomoc. Wiec zapytam. Strona pinnaclesports.com mi nie dziala. to można byłoby rozwiązać. Ale niestety nie u mnie chyba. Ponieważ próbowałam takich sposobów jak: wchodziłam w narzedzia ciasteczka i tam kombinowałam, antywirusa odinstalowałam, formatowalam komputer i dalej nie mogę. nie znam sie na sprawach techniczych. czy ktoś moóglby mi pomoc?

Poszukaj w dziale Sports Insider w temacie o pinnacle, z tego co pamiętam tak jakiś user mowil co i jak zrobić żeby stronka chodziła jak należy smile

Profesor
Profesor
Originally Posted by Stoin

Poszukaj w dziale ŚWIAT BUKMACHERSTWA w temacie o pinnacle, z tego co pamiętam tak jakiś user mowil co i jak zrobić żeby stronka chodziła jak należy smile

edit :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

1. jaki masz internet??? ISDN czy DSL
2. NIe otwier ci sie tylko ta strona czy inne takze ?

Jesli masz DSL i sale ip wejdz w ustawienie polaczenia tak gdzie wpisujesz swoie IP isprawdz czy masz wpisane servery DNS.powinienes miec je wpisane jesli nie masz to wpisze pomoze.

sprawdz czy loncze odpowiada na komenty tzn wpsiz w uruchom cmd i spinguj loncze pisujac jkais adres np pinacle i zobaczjakie dostaniesz odpowiedzi.

P
newbie
newbie
P Offline
boze, ale ja tego nie rozumie co piszesz do mnie. mam internet w upc. tyle wiem. Nie znam sie bo ja plec żeńska jestem.Wiec rozumiesz... sprawy tech. to jest dla mnie koszmar. co innego obstawianie meczy. nawet nie wiem gdzie moje IP jest. I tylko ta strona mi sie nie otwiera. tylko i wyłącznie pinnacle. nie wiem jak sprawdzic to łącze...

P
newbie
newbie
P Offline
i nawet nie wiem co to jest DSL I ISDN

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy, żeby nie mieć gównianych cookiesów, wystarczy, że w Operze zablokuję domeny (np. http://*. addfreestats.com/* albo http://*. connextra.com/*) czy muszę coś więcej zrobić?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Ktoś może wie czym to może być spowodowane , otóż : do tej pory komp mi chodził bez zarzutów żadnego zawieszania się ani nic innego ale dziś sam się wyłączył i jakieś 3 minuty nie chciał się odpalić światło nie gasło i nie wiem o co chodzi czemu tak mogło się stać . Nic spalonego chyba nie jest bo ani nie widać ani nie czuć .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia84
Ktoś może wie czym to może być spowodowane , otóż : do tej pory komp mi chodził bez zarzutów żadnego zawieszania się ani nic innego ale dziś sam się wyłączył i jakieś 3 minuty nie chciał się odpalić światło nie gasło i nie wiem o co chodzi czemu tak mogło się stać . Nic spalonego chyba nie jest bo ani nie widać ani nie czuć .
1 Albo zasilacz sie konczy ostanie jego zrywy i komunikuje ze dobieg jego koniec.
2 Przegrzany procek !!! jesli sie przegrzewa procesor nastepuje samoistny restart lub calkowite wylaczenie ,komp dopiero sie wlaczy jak temp na procku spadnie do takie jktora umozliw normalne uruchomienie.

Temp mozesz sprawdzic programami np SpeedFan,Everest,Aida lub w biosie wchodzac w odpowiednia zakladke

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piecia84

Możesz sprawdzić temperaturę i napięcia np. programem MBM 5. Ja korzystam i nie narzekam smile Takie objawy mogą być także sygnałem, że siada Ci płyta główna...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bardzo pilne jak najszybciej musze dobyc instalke directx 9.1 !!! neigdzie niemoge znalesc

D
journeyman
journeyman
D Offline
Originally Posted by Azzaro
bardzo pilne jak najszybciej musze dobyc instalke directx 9.1 !!! neigdzie niemoge znalesc
Ostatnia wersja DirectX to 9.0c, nie ma czegos takiego jak 9.1.

Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, burbon, rafal08, aker, latajaca_holenderka), 610 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,595
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025