My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola! My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola!
Gdzie w naszej lidze zaśpiewa jednocześnie 20-25 tysiecy ludzi na meczu ?? W Krakowie ? W Warszawie ? Tylko w "Kolejorzu" Warto dla samej atmosfery meczu tam być
Dziś zgodnym rytmem biją nam, nasze serca które My, (które My) Za Legię damy w każdy czas, czy czas dobry czy czas zły! Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła (forma zła) Na całe gardło krzyczmy wraz: Legia mistrza Polski ma! Gdziekolwiek Legia będzie grać, blisko czy daleko stąd (daleko stąd) Tam będzie z Nią Warszawska Brać, aby dopingować Ją.
My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola! My wierzymy tylko w KKS! Hej Lech, Kolejorz! Gola ,gola!
Gdzie w naszej lidze zaśpiewa jednocześnie 20-25 tysiecy ludzi na meczu ?? W Krakowie ? W Warszawie ? Tylko w "Kolejorzu" Warto dla samej atmosfery meczu tam być
Choć na świecie wiele klubów jest I może lepsze są i sława większa jest My w Szczecinie mamy taki klub Któremu serca oddaliśmy już Granatowo - bordowy sztandar nad stadionem powiewa, powiewa Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa Więc marsz, marsz Portowcy, ukochana ma drużyno Czy wygrywasz czy przegrywasz zostaniesz jedyną
dobra też coś dorzucę; " sex, alkohol, mordobicie, łódzki Widzew ponad życie:" " w naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest mamy swą drużynę co się zowie RTS, aleluja, aleluja, aleluja Widzew Łódź", a ipodoba mi się jeszcze pioseneczka zaciągnięta z meczów chyba Panatinaykosu Ateny tzn. rytm jest taki sam i jak wszyscy się zgraja fajnie to wychodzi, ktoś kiedys dawał na tym forum filmik z dopingiem właśnie z meczu PAO w kosza chyba. Mysle że na paru stadionach w Polsce już to jest śpiewane. Znam też parę obraźliwych, fajnych piosenek ale nie będe tu podawał, zeby jhak już ktoś powiedział nie robić jakieś napinki. Pozdrawiam
My STALÓWKI wirni fani! Fanatycznie przywiązani Mamy tlyko jeden cel! Dopingować ZKS! My STALÓWKI wierni fani! Fanatycznie przywiązani Mamy jeszcze jeden cel! J.... XXXXX bo to cfel!
Ole! Stalo kocham Cię! Tobie... Dałem serce swe.. Serce... Moje jedyne.. Dałem.. Swojej drużynie! Ole! Stalo kocham Cię!
Oddałem serce za drużyne Oddałem za nią dusze swą I wierze że kiedyś zasłynie Nasz święty klub ZKS STAL To My ZKS STAL zna nas cały kraj Za Stal za ZKS pójdziemy aż po życia kres...
Moja jedyna miłość to Stalówka! Moja jedyna miłość to Stalówka! Więc ja, ciągle wierzę w Nią, A Ona dla mnie gra! Sia-la, sialalalala..., heja Stalówka, Stalówka, Stalówka, Stalówka
Moze nic specjalnego, ale zeby było bez wyzwisk cięzko cos sobie przypomniec Z tekstów ktory mnie ostatnio (od koncówki zeszlego sezonu jesli dobrze kojarze) rozbraja to:
Wyginam smiało ciało x2 (Wynik) mało!!!
A do tego kręcenie bioderkami i "młynek" robiony rencami
Z przyspiewek napewno tez bede długo pamietał jak w meczu PP (kilka seznów wstecz) Stalowki z Wisła Kraków (2-2) W koncówce meczu cały, ale to dosłownie cały stadion zaczał dopingowac: "ZKS, ZKS...." Na mecze mojej Stalówki chodze juz dobrze ponad 10 lat, ale ten doping był naprawde niepowtarzalny, podobny dreszczyk jaki wówczas po mnie przeszedł miałem tylko na meczach Reprezentacji.
P.S. Co do Siarki powstrzymam sie od komentarzy, bo co to jest ta Siarka i gdzie to gra
"O Ty Mój Bałtyku Nie Zdradzę Cię... ! O Ty Mój Bałtyku Nie Zdradzę Cię... ! Inni (śledzie) Cię Zdradzili i Na Ciebie Plują, Ale Ja Nie... ! Inni (śledzie) Cię Zdradzili i Na Ciebie Plują, Ale Ja Nie... ! A Jak Ktoś Mi Powie Ty Gdyński Psie... ! A Jak Ktoś Mi Powie Ty Gdyński Psie... ! Ja Mu z Kopa w Ryja, Zęby Powybijam, Odpier*** się.. ! Ja Mu z Kopa w Ryja, Zęby Powybijam, Odpier*** się.. !"
"Serce Białe Krew W Błękicie Bałtyk Gdynia Ponad Życie"
" Słuchaj Jezu jak cię błaga lud , zrób z Bałtyku mistrza Polski zrób , my czekamy już 50 lat , a w historii klubu mistrza Polski brak