Miłości jedyna ma, mój Klub to ŁKS Łódź Najlepszy na świecie jest, ŁKS ja kocham Cię Me serce oddałem jej, miłości mej jedynej Czy dobrze grasz czy też źle, to nigdy nie zdradzę jej Dziś znowu gra ŁKS niech wygra kolejny mecz, A my zaśpiewamy pieśń: Oleee mistrzem ŁKS! Oleee mistrzem ŁKS! Oleee mistrzem ŁKS!...
Hehe. Pamiętam z dzieciństwa, jak rozmawiałem z kibicem GieKSy i mówił, że większość ludzi z Katowic, a już w szczególności tych starszych kibicuje Ruchowi.
Co zaś się tematu tyczy to mogę zapodać zagramaniczną piosnkę mojego ukochanego klubu:
Glory, glory Tottenham Hotspurs, Glory, glory Tottenham Hotspurs...
Hm... Jeśli wyszło jako napinka to sorry. Ale zobacz pare stron wczesniej jaka jest napinka Jeśli chodzi o wyjazdy w tym sezonie byłem w Poznaniu i w Kielcach co pare osób z forum może potwierdzić.
spoko nie musisz sie tłumaczyć, powiem ci tylko ze chociaz jestem za Widzewem to mam paru dobrych kolegów z Łks i sa naprawde wporządku ziomkami. Osobiście uważam że na polkich stadionach jest wielu krzykaczy co wyzywaja na stadionie w grupie inne kluby, a jak by przyszło spotkać się z kibicem tego klunbu sam na sam to by spierd..., jest oczywiście część fanatyków co naprawdę by oddali życie za swój klub. Pozdrawiam.
mozesz podac slowa jak to idzie ... bo nei bardzo moge wszystkie zrozumiec a jedna z ciekawszych przyspiewek
Za Lechem przemierzamy cały świat, wiele sezonów, kilkdziesiąt lat Jesteśmy zawsze tam! Potęga nasza trwa! Kolejorzu, nigdy nie będziesz sam.. Też mi się podoba, właśnie coś w stylu PAO to jest
Dziś zgodnym rytmem biją nam, nasze serca które My, (które My) Za Legię damy w każdy czas, czy czas dobry czy czas zły! Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła (forma zła) Na całe gardło krzyczmy wraz: Legia mistrza Polski ma! Gdziekolwiek Legia będzie grać, blisko czy daleko stąd (daleko stąd) Tam będzie z Nią Warszawska Brać, aby dopingować Ją.
To jest najpiękniejsza pieśń klubowa
Jak piszesz to pisz całą o ile znasz:
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca, które my za Legię damy w każdy czas , czy czas dobry, czy czas zły.
Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła. Na całe gardło krzyczmy wraz: Legia mistrza Polski ma!
Gdziekolwiek Legia będzie grać, blisko czy daleko stąd, tam będzie z nią warszawska brać, aby dopingować Ją.
Kto raz zwycięstwa pozna smak, na miarę naszych snów Na europejski wkroczy szlak, aby mistrza zdobyć znów!
To dzięki Tobie wielka gra nad Wisłą toczy się, Warszawa znowu mistrza ma, Co Legia zowie się.
Wie kibic Lecha, nawet Szkot, gdzie mistrz siedzibę ma. Gdańsk, Kraków, Poznań nawet Łódź Łazienkowską dzisiaj zna!