|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dynamo Moskwa - Macerata - mecz przegranych. Rosjanie maja w mojej ocenie do uratowania o wiele wiecej - trzecie miejsce pozwoli choc troche na zachowanie twarzy przed kibicami. Wlosi natomiast bedąc o krok od awansu do finalu (13-11 w tb z Niemcami) nieprędko myslę z tego szoku wyjdą. Dla Maceraty - druzyny mającej w dorobku zaszczyty najwyzsze ten mecz może byc meczem ,,o nic,,
Dynamo - Macerata typ 1 kurs 1.35 biuro baw stake 8/10
po takim kursie niema sensu grac oglądałem wczorejszy mecz dynama i oni są poprostu słabi, a kibice i tak mają wykupione bilety na finał, a ich gwiazda poltavski jest poprostu beznadziejny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj cała drużyna Dynama zagrało bardzo słabo, zarówno Poltavski, Kaziski, zagrali beznadziejny mcze, ja myślę ze dzis ejdnak wygrają spotkanie o 3 miesjce, to druzyna o wielkim potencjale i myślęże dzis udowdonią ze to był wypadek przy pracy.
Co do drugiego spotkania typował bym Tours, który bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie swoją gra, jestem pod wrazeniem gry 2 Algierczyków, druzyna Tours gra szybka siatkówkę i ma bardzo dobry odbiór i dośc dobry blok, Fredrishafen już bardzo dużo osiągnał i myslę ze ulgną Francuz. Ja to widze tak:
Dynamo - Macerata 1 1.35 7/10 Tours - Fredrishafen 1 1.65 8/10
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dynamo - Macerata
wg mnie to spotkanie siły i techniki .
ruscy poza siłą i zasięgiem w ataku nic nie pokazali .francuzi mieli o wiele więcej atutów i spokojnie weszli do finału .
a przypomnę , że jest to uczestnik final four nie po raz pierwszy .
jedyną zagadką jest czy włosi będą chcieli zagrać na maksa .
ligę już przegrali tj. nie awansują do play off . skład dobry ale rok mają stracony .
dla mnie największą niespodzianką tego sezony jest drugi finalista niemiecki friedrieschaffen .
mieli dużo szczęścia w meczu z włochami szczególnie w 5 secie ale wygrali i to się liczy .
trener ich był "wybitnie" spokojny jak na niego .
myślę , że jednak tours poradzi sobie z niemcami .a jak będzie to zobaczymy .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj porażka na Maceracie - dziś dzień prawdy dla LM - meczu Dynama nie zdązylem zagrać - niedziela mobilna? Ale spróbuję zaatakować mecz finalowy. Licze na szybkie i bezproblemowe win Żabojadów - uważam, że frideriki i tak juz bardzo dużo osiągnęły - a wczorajsza wygrana ze słabymi "Włochami" - napewno nie podnosi o nich oceny - Licze na gładkie 3-0 (ale dla bezpieczeństwa: 1/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 3-0 /7.00/ 3/10 SB 2/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 3-1 /3.75/ 4/10 EXP 3/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 1(-1,5) /2.25/ 4/10 EXP - ten ostatni to taka niby kontra na ew. 3-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj porażka na Maceracie - dziś dzień prawdy dla LM - meczu Dynama nie zdązylem zagrać - niedziela mobilna? Ale spróbuję zaatakować mecz finalowy. Licze na szybkie i bezproblemowe win Żabojadów - uważam, że frideriki i tak juz bardzo dużo osiągnęły - a wczorajsza wygrana ze słabymi "Włochami" - napewno nie podnosi o nich oceny - Licze na gładkie 3-0 (ale dla bezpieczeństwa: 1/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 3-0 /7.00/ 3/10 SB 2/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 3-1 /3.75/ 4/10 EXP 3/ 15:30 Tours VB (FRA) - VfB Friedrichshafen (GER) 1(-1,5) /2.25/ 4/10 EXP - ten ostatni to taka niby kontra na ew. 3-0  najczarniejszy weekend z siatkówką w całej mojej historii - siatkarze przebili koszykarską wtopoligę - niemiecki zespół Mistrzem - respekt 
|
|
|
Link skopiowany do schowka