|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Mnie zdenerwowały a nawet wkur...y radzieckie koszykarki które wczoraj przegrały u siebie z czeszkami w eurolidze, przez nie taki ładny kupon poszedł sie je..ć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ze w ciagu roku musze wytrzasnac 6-7tys na adobe creative site + 2-3gb ramu:/fuck
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valdez
Saviola
Marquez
Rijkard
Sissoko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
valdez - zawsze mnie denerwował ;/ komentowanie Szpakowskiego masakra, a raczej czytanie nazwisk : Kajt i Penanta rządzą ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valdez
Saviola
Marquez
Rijkard
Sissoko Messi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To, że transfer mi się waha.. A czekam na 17 odcinek Prisona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde po raz pierwszy w tym roku coś mnie porządnie zdenerwowało. Wkurzyła mnie moja nieporadność przy instalacji XP. Po formacie został porządek, ale za duży porządek. Cała piłka argentyńska poszła w niepamięć.
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Pobyt w Białce się skończył
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pobyt w Białce się skończył W każdym temacie o tym napiszesz ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pobyt w Białce się skończył W każdym temacie o tym napiszesz ?  Pewnie dobre picie bylo i biedny musi sie wyzalic 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Pobyt w Białce się skończył W każdym temacie o tym napiszesz ?  EEEEEE nie, jak kogoś uraziłem to przepraszam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj dostałem zawiadomienie z biblioteki, że nie oddałem książek (jak bym sam o tym nie wiedział) i że mam do zapłacenia 33 zeta kary...  przy okazji wkurza mnie to, ze wszystko i praktycznie zawsze odkładam "na później" i kończy się to zazwyczaj tak jak w przypadku tych książek  Jak bym nie mógł ruszyć d*** pół roku temu i w słoneczny wrześniowy dzień odnieść wesoło tych książek... to teraz muszę się telepać nie dość, ze w mrozie, to jeszcze zabulić kare... buuuuuuuu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bój żaby, kiedyś trzymałem książkę Bolka Prusa przez rok. Przyszło pisemko i miała być kara coś koło 50zł. Udało się jakoś babki drobnym upominkiem podkupić przez co płacić nie musiałem. Tylko tyle, że biblioteka na Czarnowie dla mnie zamknięta. 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
dzisiaj dostałem zawiadomienie z biblioteki, że nie oddałem książek (jak bym sam o tym nie wiedział) i że mam do zapłacenia 33 zeta kary...  Ja też mam coś do zapłacania w bibliotece szkolnej (1książka na 3lata LO wyporzyczona do matury ;)) więc oddam ale nie zapłace.  Mój sąsiad miał w miejskiej to przyszedł położył na biórku ksiązke jak placownik nie widział. Potem wyszło że niby pracownikowi się coś pomyliło. A mnie denerwuje: To że na studniówce (27stycznia) się zatrułem jak 1/3szkoły 1tydzień ferii zleciał. Ale z tego powodu od jak byłem słaby to rzuciłem palnie. Wogóle odkąd pale to rekord czasu odkąd nie kupiłem paki faj, ale troche co jakiś czas zdarza mi się jeszcze zapalić więc na skraju powrotu do poważnego palenia. To że jak rzuciłem to do alkoholu bardziej mnie zaczęło ciągnąć. Bez sportu nie ma szans odciągnąć się od nałogu/ów u mnie. :/ To że w że ktoś mnie namierzył na dysce i jak wracałem z dyski z laską to wyskoczyło paru dostałem z baśki ale dało się jakoś uniknąć dalszych nie powodzeń. Wniosek trzeba zostać ninja. ;/ To że im starszy jestem to tym bardziej głupie myśli 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Z tymi myślami to jest najgorsze Spinhx :/ Człowiek tylko kombinuje i kombinuje... ---- Mnie denerwuje że patch do PES-a 6 ciągnie mi się z prędkościa 2kb/s a Kameleonowi 50 kb/s 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taki jeden przygłup na imprezie mnie dzisiaj wkur**ł, myślalem, że go za****e, koleś co kiblował trzy lata w gimnazjum ma mi morały prawić?! na jego szczęście wolałem wyjsc wczesniej i nie wszczynać bójki, chociaż tego teraz żałuje, że nie policzyłem sie z nim jak należy. je***y kościsty debil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moj pies mial nowotwor, przed chwila zdechl/ zmarl nie mial tyle szczescia co ja  , a tak bylem do niego przywiazany i z kim bede wychodzil wieczorami :/ bedzie mi go brakowac... 16 lat przezyl sporo i malo...
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Moj pies mial nowotwor, przed chwila zdechl/ zmarl nie mial tyle szczescia co ja  , a tak bylem do niego przywiazany i z kim bede wychodzil wieczorami :/ bedzie mi go brakowac... 16 lat przezyl sporo i malo... Przykre to Kylo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moj pies mial nowotwor, przed chwila zdechl/ zmarl nie mial tyle szczescia co ja  , a tak bylem do niego przywiazany i z kim bede wychodzil wieczorami :/ bedzie mi go brakowac... 16 lat przezyl sporo i malo... Przykre to Kylo Niby zwierzecie, ale jak rani serce. Smutek...  Pies najlepszym przyjaciem czlowieka to racja.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|