Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
20. Chelsea-Fulham HT/FT 2/X @ 23 2/10 bet365
Chelsea - Fulham HT/FT X/2 @ 23 2/10 bet365
Jakkolwiek jest to liga angielska i wlasciciele klubow za swoje niebotyczne pieniadze wydawane na kluby wymagaja zaangazowania na 100% i z reguly je maja zastanawiam sie czy chelsea nie przegra pierwszego meczu siebie od 100 kolejek zeby nie dac nowemu trenerowi satysfakcji z cleebrowania okraglej liczby nie przegranych meczow na wlasnym stadionie. Odejscie Mourinho wywolalo burze i choc oficjalnie tego nie przyznaja pilkarze jestem ciekaw czy nie wywina jakiegos numeru
Typy jak powyzej

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
21. Furth-Jena 2 @ 6.60 betfair 3/10
Jena zmienila trenera i od razu zwyciestwo, mimo ze jeszcze w poprzedniej kolejce wynik byl 5-0 w plecy. Furts to druzyna od wiekow tkwiaca w 2 lidze, czasami sie wydaje ze nie chca awansowac, przez wiele sezonow znakomicie startowali i gdy juz wydawalo sie ze tym razem sie 'uda' zaczynali tracic seryjnie punkty.
Furth zaorbil 2 czerwone kartki w ostatnim przegranym meczu, w obronie zagraja debiutanci zamiast Felgenhauera i Biliskova, wiec probujemy
TYP: 2 @6,6 3/10 betfair

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
22. Mechelen -Dender 1 @ 1,85

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
to co powyzej do skasowania jednak - wprawdzie Ladbrokes wycofal mecz ale to chyba zwykla korekta

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
22. Valerenga-Trondheim 2 @ 9,5 bwin 4/10
Analiza standardowa jak to w hokeju

K
addict
addict
K Offline
W którą stronę ta dewastacja przebiega ? Wydaje mi się że buki mają się nieźle..............i to całkiem nieźle!!!!. heheheh

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by kuba
W którą stronę ta dewastacja przebiega ? Wydaje mi się że buki mają się nieźle..............i to całkiem nieźle!!!!. heheheh
heheheeh co sie podniecasz?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
23. Austria Wieden -SV Ried 2 @ 7.75 4/10 Expekt
W osattniej kolejce ligi austriackiej pilkarze z Wiednia mieli zdecydowanie za wiele szczescia pokonujac SV Salzburg na wyjezdzie po bramce w 90 minucie meczu - po takim czyms bardzo czesto przychodzi chwila rozprezenia i spodziewam sie w tym meczu 'jaj'. Przecietnie co kolejke w Austrii wchodzi jakis kurs na '2' rzedu 5-7 wiec celujemy tym razem w stolice. Inna zalecana przeze mnie strategia jest tutaj zagranie na livie na remis w koncowce meczu jesli Austria wieden bedzie prowadzic jednym golem - mecz bedzie na zywo napewno w bwin - przez takie ataki dorobilem sie juz limitu u nich i zalozylem kolejne konta co tylko potwierdza skutecznosc tej metody.
TYP: 2 @ 7.75 Expekt
PS Do przedmowcy kuba:
Podsumowanie dotychczasowe tematu:
Do 7 typu zysk wynosi 1,8 jednostki
8. -4
9. -6
10. -4
11. -4
12. -5
13. -3
14. -4
15. + 20
16. -4
17. -4
18. -5
19. + 8,5
20. -4
21. -3
22. -4

Strata wynosi 23,7 jednostek (pzy kaptale poczatkowm 500) coz zaluje o sam ponosze tego konsekwencje finansowe. Granie wysokich kursow ma to do siebie ze mozna trafic na dluzsza czarna serie i niestety trzeba rozplanowac satwkowanei zeby straty byly jak najmniejsze przy dlugiej negawnej serii. U mnie strata ynosi 4% kaitalu ciagle moze zostac skasowana jednym strzalem, a badz pewny nieraz jeszcze bede probowal. Zauwaz tez ze ostatnio praktycznie jakiego meczu bym nie typowal dzaly sie cuda - Unia Oswiecim stracila prowadzenie 5.2 i tylko zremisowala, chyba widziales jak Schalke pieknie poleglo wczoraj (tu zgubila mnie niekonsekwencja jak to czesto bywa gdy jest wiele meczow i sie o nietorych zapomina), Chelsea byla o krok od porazki na wlasnym stadonie z Fulham i tylko indolencja gosci uratowala punkt dla Chelsea- napewno kilku graczy mialoby pewna satyfacje - mam tu na mysli 'dzieci' Mourinho, Twente przegralo choc niestety po dogrywce, podczas gdy w lidze pokonaliby takigo slabeusza 10 razy na 10 meczow, Furth tez uratowal remis.
Niestety fatum remisow mnie przesladuje ale juz nie bede sie rozdrabnial grajac X2 tylko czekam na 'gołe' dwojki - mam na to kapital i nie boje sie jesli seria jeszcze potrwa.
Bylbym wdzieczny za ewentualne komentarze przed meczami pilkarskimi (analizowac hokeja nie ma sensu) jak tez apeluje o troche wiecej pokory - kto gra musi sie liczyc z ujemnymi okresami jak tez utrudnianiem wygrywajacym zycia przez bukmacherow np bwin - obejscie tego tez wymaga zaangazowania.
Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
24. Villarreal-Betis 2 @ 7.40 Bet24 6/10
Villarreal-Betis X @ 4 Bet365 10/10
Rok sie konczy trzeba skasowac straty i wyjsc jakos przynajmniej honorowo na plus wink .... Do rzeczy: z poprzednich podawanych tutaj typow wyciagnalem wnioski i generalny jest jeden: za ostro szukalem dwojek podczas gdy w gro z tych meczow dzialy sie dziwne rzeczy, bylo sporo remisow lub np jak Austria Wieden wyszla w ciagu ostatnich 5 minut meczu z 0-1 na 2-1. Sezon hokejowy takze wszedl w faze gdzie ostatie zespoly wymiataja z pierwszymi (Alba Volan, Slovakia 20 czy Straubing, Duisburg, KalPa) wiec znowu sobie pogramy na niespodzianeczki.
Dlaczego moim zdaniem Villareal tu nie wygra i jestem przekonany ze dlugoteminowym typem jest tu zlayowanie jedynki? Betis po kompromitujacych wynikach wyrzucil kilka dni temu trenera i takie zmiany zawsze wplywaja na druzyne pozytywnie. Na jednym z moich 'ulubionych' bukmacherow polecana jest tutaj 'jedynka' co tylko wzmacnia dla mnie stawke na x2. No i Villarreal z Almeria co niektorzy pamietaja czego dokonał - sledzilem ten mecz na livebettingu i zdumiewajace bylo to ze kurs na remis caly czas spadal mimo ze Villarreal prowadzil 1-0 z ponad 9 na 6 - troche zarobilem zatem zagraniem na remis na zywo. Dla tych ktorzy twierdza ze to normalne, ze kurs na opcje ktora nie zachodzi maleje z biegiem uplywu czasu proponuje Nobla ze specjalnie nowo utwrzonej dziedziny abstractus variaticus tongue. Mowiac wprost ktos wiedzial ze tam bedzie remis i po prostu wykorzystywal swoja wiedze, podobnie jak w meczu Roma-Napoli tylko ze tu na sporo mniejsza skale; ja jako mala kijanka poplynalem w kierunku grubych ryb.
TYP: Villarreal - Betis X i 2 w dowolnych proporcjach, ja swoje podalem. Dobra metoda jest zlayowanie Villareealu na live jesli strzela szybko gola na 1-0 - wtedy za grosze mamy calkiem realny scenariusz wejscia mocno ryzykownego (dla grajacych na 1) meczu.

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, aker), 1,814 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,727
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026