24. Villarreal-Betis 2 @ 7.40 Bet24 6/10
Villarreal-Betis X @ 4 Bet365 10/10
Rok sie konczy trzeba skasowac straty i wyjsc jakos przynajmniej honorowo na plus

.... Do rzeczy: z poprzednich podawanych tutaj typow wyciagnalem wnioski i generalny jest jeden: za ostro szukalem dwojek podczas gdy w gro z tych meczow dzialy sie dziwne rzeczy, bylo sporo remisow lub np jak Austria Wieden wyszla w ciagu ostatnich 5 minut meczu z 0-1 na 2-1. Sezon hokejowy takze wszedl w faze gdzie ostatie zespoly wymiataja z pierwszymi (Alba Volan, Slovakia 20 czy Straubing, Duisburg, KalPa) wiec znowu sobie pogramy na niespodzianeczki.
Dlaczego moim zdaniem Villareal tu nie wygra i jestem przekonany ze dlugoteminowym typem jest tu zlayowanie jedynki? Betis po kompromitujacych wynikach wyrzucil kilka dni temu trenera i takie zmiany zawsze wplywaja na druzyne pozytywnie. Na jednym z moich 'ulubionych' bukmacherow polecana jest tutaj 'jedynka' co tylko wzmacnia dla mnie stawke na x2. No i Villarreal z Almeria co niektorzy pamietaja czego dokonał - sledzilem ten mecz na livebettingu i zdumiewajace bylo to ze kurs na remis caly czas spadal mimo ze Villarreal prowadzil 1-0 z ponad 9 na 6 - troche zarobilem zatem zagraniem na remis na zywo. Dla tych ktorzy twierdza ze to normalne, ze kurs na opcje ktora nie zachodzi maleje z biegiem uplywu czasu proponuje Nobla ze specjalnie nowo utwrzonej dziedziny abstractus variaticus

. Mowiac wprost ktos wiedzial ze tam bedzie remis i po prostu wykorzystywal swoja wiedze, podobnie jak w meczu Roma-Napoli tylko ze tu na sporo mniejsza skale; ja jako mala kijanka poplynalem w kierunku grubych ryb.
TYP: Villarreal - Betis X i 2 w dowolnych proporcjach, ja swoje podalem. Dobra metoda jest zlayowanie Villareealu na live jesli strzela szybko gola na 1-0 - wtedy za grosze mamy calkiem realny scenariusz wejscia mocno ryzykownego (dla grajacych na 1) meczu.