|
|
addict
|
|
addict
Czy jest ta prowizja 5% od wszystkich depozytów czy nie ma. Kolega BAHmVIP wstawił tekst po angielski ktory wczesniej widzialem. byc moze dla niego wszystko jest jasne ale ja nie jestem zbyt biegly z angielskiego i ja zrozumiałem mniej więcej tyle: Prosty depozyt Moneybookers pozwala deponowac fundusze bezposrednio z konta bankowego do Pinnacle (nie wiem czy to jakas nowa usługa moneybookers? czy chodzi o standardowe wpłaty) Nie ma żadnego czekania na fundusze. Wy możecie grac natychmiast. Depozyty Moneybookers inne niż Prosty Depozyt są przyjmowane bez oskarżenia. Tu jest 5% opłata za depozyty używające Prostego Depozytu który będzie odejmowany przez Pinnacle od waszej sumy (ilość) depozytu. Jeżeli mozna wpłacać bez tej prowizji to jak to robić (tylko jeżeli mogę prosić to o wyjaśnienie po Polsku)
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nie ma. Tu chodziło tylko o jakąś opcję w MB, której nigdy szczerze nie widziałem bo polegała na wpłacie bezpośrednio z konta bankowego, poprzez MB, do Pinnacle. Ogólnie jeśli wpłacasz z MB czy Netellera do Pinnacle to w ogóle nie ma żadnych prowizji. A jeśli chodzi o wypłaty to Pinnacle jest w tym najszybszy. #1 buk. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy jest ta prowizja 5% od wszystkich depozytów czy nie ma. Kolega BAHmVIP wstawił tekst po angielski ktory wczesniej widzialem. byc moze dla niego wszystko jest jasne ale ja nie jestem zbyt biegly z angielskiego i ja zrozumiałem mniej więcej tyle: Prosty depozyt Moneybookers pozwala deponowac fundusze bezposrednio z konta bankowego do Pinnacle (nie wiem czy to jakas nowa usługa moneybookers? czy chodzi o standardowe wpłaty) Nie ma żadnego czekania na fundusze. Wy możecie grac natychmiast. Depozyty Moneybookers inne niż Prosty Depozyt są przyjmowane bez oskarżenia. Tu jest 5% opłata za depozyty używające Prostego Depozytu który będzie odejmowany przez Pinnacle od waszej sumy (ilość) depozytu. Jeżeli mozna wpłacać bez tej prowizji to jak to robić (tylko jeżeli mogę prosić to o wyjaśnienie po Polsku) Dotychczasowe wpłaty nazywają sie REGULAR DEPOSIT Od marca Pinnacle udostępnił "MONEYBOOKERS DIRECT DEPOSIT", co pozwala na na bezpośrednie zasilanie konta kwotą większą niż środki dostepne na koncie MB. Kosztuje 5% (b.drogo) Możesz deponować bez prowizji. Potwierdzając płatność z MB masz napis "NO FEE" Możesz raz na miesiąc wypłacać bez prowizji. W MB masz polską wersję strony (do poczytania)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dziekuje Wam bardzo za wyjaśnienia. Kamień spadł mi z serca. Również uważam że to b.drogo i gdyby to były prowizje od wszystkich depozytów moneybookers zaprzeczało by to idei że jest to buk dla grubszych graczy. Kto o zdrowych zmysłach dysponujący większą gotówka zdecydował by się na utratę 5% kapitału tylko z tytułu wpłaty (więcej niż roczne oprocentowanie na lokacie). Jeszcze raz dziękuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w pinnacle jest jakas promocja od pierwszego depozytu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w pinnacle jest jakas promocja od pierwszego depozytu ? 20% do 500$
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie odnośnie tego buka czy taki zapis zakładu FC Barcelona/Real DRAW pk 3.700 to jest remis w meczu czy nie jeśli nie to jaki jest zapis remisu (do obstawienia?) proszę o odpowiedż bo zagubiłem się w tych handicapach
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry nie zauwazylem tego Draw, no to jest zaklad na remis, No Draw , ze nie bedzie remisu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzięki, chodiło mi o potwierdzenie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ktoś wie, co trzeba zrobić, aby mieć swój link do polecania? Bo wysłałem im e-maila na odpowiednią skrzyne i już drugi dzień nie odpisują :/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy w pinnacle jest jakas promocja od pierwszego depozytu ? 20% do 500$ Chyba 10%...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam dosc niemila sytuacje w Pinnacle w tym momencie. Wplacilem tam sporo kasy poprzez moneybookers ale nie zaksiegowali mi jej bo napisali ze adres e-mail nie zgadza sie z tym moneybookers. Adres ktory mam w pinnacle jest moim adresem dodatkowym w moneybookers ale przeciez jak wpisze nawet przy logowaniu do moneybookers adres dodany to nie ma problemow z logowaniem. Dodatkowo wplacalem kilka mcy temu w ten sam sposob i nie mialem problemow. DO tej pory myslalem ze opcja dodania adresu e-mail ulatwia zycie ale widze ze tak nie jest. Mial ktos podobna sytuacje?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W ich regulaminie przy wplatach MB pisze, ze musisz miec taki mejl na MB jak u nich sie rejestrowales  Widac, ktos Cie potraktowal wg tego, pisz do nich, staraj sie wyjasnic sprawe, w koncu jak napsiales, kiedys juz tak robiles i nie bylo problemow 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Nie grałem jeszcze w tym buku, więc mam pytanie. Jak Pinnacle rozlicza taki zakład?: 21.03 00:05 NBA Basketball Charlotte Bobcats - Cleveland Cavaliers Typ: under 194.5 points 1.96 PinnacleJeśli w regulaminowym czasie był wynik 94:96(188pkt), a po dogrywce 108:100 W gamebookers jest liczony jako przegrany bynajmniej. Dzięki za ewentualną pomoc 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wpisz poprawne wyniki to na pewno dostaniesz odpowiedź...pozdro.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie grający w pinnacle po załozeniu konta można od razu wpłacac przez m.b czy trzeba czekac na jakiś link od nich na skrzynkę i dopiero po potwierdzeniu mozna wpłacac ? bonus 10 % dopisywany jest automatycznie? słabo u mnie z angielskim więc dzięki za info a kursy kuszą
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|