|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale te mb tragicznie wyglada teraz :/
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Siemka! Niepotrzebnie panikowałem. Kasa własnie doszła, pomimo że w treści przelewu na poczcie podałem jedynie moje imię nazwisko, adres oraz nr ID. Ile czasu szła kasa ???? .Ja mam taką samą sytuację - czekam drugi dzien a kasy ni ma :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kurcze ale sie szit zrobil z Mb ... oczywiscie chodzi wyglad! Masakra !! A tak lubilem ta czytelna forme i poprzedni wyglad! Kucze moze jakas petycje zbiorowa machnąć zeby gdzies w rogu udostepnili mozliwosc przelaczenia sie pomiedzy "skórkami"..?
Kto jest za ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemka! Niepotrzebnie panikowałem. Kasa własnie doszła, pomimo że w treści przelewu na poczcie podałem jedynie moje imię nazwisko, adres oraz nr ID. Ile czasu szła kasa ???? .Ja mam taką samą sytuację - czekam drugi dzien a kasy ni ma :/ Witaj Stion! Kaskę puściłem w poniedziełek ok. 15.00, a doszła w czwartek o 13.00. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Siemka! Niepotrzebnie panikowałem. Kasa własnie doszła, pomimo że w treści przelewu na poczcie podałem jedynie moje imię nazwisko, adres oraz nr ID. Ile czasu szła kasa ???? .Ja mam taką samą sytuację - czekam drugi dzien a kasy ni ma :/ Witaj Stoin! Kaskę puściłem w poniedziełek ok. 15.00, a doszła w czwartek o 13.00. Pozdrawiam  Ok, dzięki  Więc dziś powinny dojść pieniążki ... będe czujny 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
witam wszystkich mam pytanie- czy można mieć dwa konta w mb? chodzi o to, że chciałem otworzyć drugie konto w betfair i odpisali mi, że muszę otworzyć nowe konto mb z nowym adresem mailowym. czy mógłby mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć? z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Mam pytanie dotyczące wpłat do mb kartą kredytową. Próbowałem wpłacic ostatnio, jak potrzebowałem kase na mb - zablokowali mi karte na 24h?! Teraz wpłaciłem najpierw parę złotych dla sprawdzenia- poszło normalnie, następny przekaz już nie - znowu blokada karty na 24h. Kto wie co jest tego przyczyną i gdzie do nich pisac w związku z tym? Bo za 24h to ta kasa już mi nie będzie potrzebna...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam wszystkich mam pytanie- czy można mieć dwa konta w mb? chodzi o to, że chciałem otworzyć drugie konto w betfair i odpisali mi, że muszę otworzyć nowe konto mb z nowym adresem mailowym. czy mógłby mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć? z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Można posiadać tylko jedno konto, założysz drugie i będziesz używał dwóch to bardzo szybko zablokują Ci obydwa
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam. Mam 3 pytanka. 1.Czy posiadając konto w Moneybookers w funtach (na buku też GBP) mogę wpłacić w zł na MB(co jak rozumiem zostanie przewalutowane przez MB na GBP), natomiast wypłacająć z buka na MB a następnie na konto walutowe(GBP)? Innymi słowy, czy nr i waluta konta bankowego wpłat na MB i wypłat z MB musi być taki sam(wyczytałem coś o weryfikacji konta )? Chcę uniknąć podwójnego przewalutowania (wpłaty i wypłaty) a jak wiadomo przelew z polskiego banku w obcej walucie "troszeczkę" kosztuje. 2.Jeżeli konto musi być takie same do wpłat i wypłat to obojętne chyba jaka jest waluta na MB (funty czy złotówki)? 3.Czy ktoś z was gra w funtach na betfair? Jest jakaś różnica miedzy euro(terminy płatności, prowizje itp.) Z góry dzięki za info
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam wszystkich mam pytanie- czy można mieć dwa konta w mb? chodzi o to, że chciałem otworzyć drugie konto w betfair i odpisali mi, że muszę otworzyć nowe konto mb z nowym adresem mailowym. czy mógłby mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć? z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam drugiego raczej nie otwieraj bo Ci zablokują obydwa,wystarczy dodac nowy adres mailowy i zarejestrowac w nowym koncie betfair
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam wszystkich mam pytanie- czy można mieć dwa konta w mb? chodzi o to, że chciałem otworzyć drugie konto w betfair i odpisali mi, że muszę otworzyć nowe konto mb z nowym adresem mailowym. czy mógłby mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć? z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Można posiadać tylko jedno konto, założysz drugie i będziesz używał dwóch to bardzo szybko zablokują Ci obydwa Po co chcesz zakładać drugie konto? Przecież na MB jest opcja, że mozna ustawić drugi alternatywny e-mail, wpisz sobie taki jaki używasz na Betfair i już. Ja mam dwa e -maile na MB, bo tak tez mam w bukach , w jednych jeden w drugich alternatywny. Z obu maili kasa idzie bez problemów
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kolejna oferta z mojej strony. Wymienie 370 zl z moneybookers na konto bankowe. Kontakt priv lub g-g 4773400 ! Tylko zaufani i zweryfikowani urzytkownicy ! Czekam ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wie ktoś ile idzie kasa z Unibetu do MB ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile idzie kasa z moneybookers do mbanku?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak ja zaksieguja to masz kase w 1 dzien. Pozdro
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ile idzie kasa z moneybookers do mbanku? Ostatnio zlecilem w sobote wyplate z MB i w poniedzialek kasa byla juz na koncie w mBanku  wiec akurat to mi sie podobalo! Pozdro
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wie ktoś ile idzie kasa z Unibetu do MB ? Jak ja zaksieguja odrazu to masz kase na MB w jeden dzien, a jak nie to max czekania to 2 dni. Pozdro 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy te wyplaty z moneybookers na konto sa pewne? Nie wiem czemu ale ja sie tak jakos dziwnie czuje jakby kasa ktora siedzi na moim koncie w moneybookers nie byla tak naprawde moja tylko cos w stylu trzymania kasy u bukmachera, tzn ze przed wyplata na konto bankowe moje konto moneybookers bedzie weryfikowane itd. Czy wymiany z innymi uzytkownikami moga byc podstawa do tego ze mi nie wyplaca kasy na konto? Nie wiem czemu ale juz wymniany wydaja mi sie pewniejsze niz wyplata na konto z moneybookers. Prosze o wypowiedz kogos kto wyplacal na konto i wymienial sie z innymi uzykownikami
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam
mam troche problem ktory wyglada nastepojaco zlecilem z kredyt banku w internecie wplate na konto moneybookersa oczywsacie ich numer konta nazwa odbiorcy wszystko sie zgadza tylko szkopul w tym jest taki ze zamulilem sie i w tytule nie podalem numeru klijenta id ??
czy nie orientuje sie ktos co mam w takiej sytuacji poczac bo potrzebuje kase w miare szybko chialem sie zalapac na poromocje w betat home ktora trwa tylko do 15 marca\\\
byl bym bardzo zoobowiazany na jakies podpowedzi w miare sensowne
pozdrawiam....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|