Cieszy mnie wynik teamu z mojego miasta
[
Linked Image]
Piekna wygrana po cudnownym jakze wyrownanym meczu z Atlasem cieszy i to jak, zal tylko ze zabraklo mnie na tym meczu ale moj kolega swoim dopingiem ze zdwojona sila poprowadzil reszte kibicow i stadion szalal z radosci a Zurawie zwyciezyly po raz kolejny u siebie potwierdzilismy ze zbudowalismy solidna twierdze ktorej nie damy zdobyc tak latwo
[
Linked Image]
Rok temu prowadzilismy juz 42:36 w tym jakze waznym meczu lecz uleglismy i przegralismy 44:46, to byla bolesna przegrana z ktorej wynieslismy wnioski.
[
Linked Image]
Cieszy takze atmosfera w druzynie i wypowiedzi zawodnikow przedewszystkim Daveya i Scottiego. Watt podkreslal juz nie raz ze bardzo mu sie tu podoba i to swietne miejsce by sie dalej rozwijac. Na zawody przjechala jego rodzina ktora takze byla zachwycona dopingiem kibicow Stali i calym miastem co takze cieszy...
[
Linked Image]
takze Nikus nie zapomnial o swoich wspanialych fanach i jak to w zwyczaju po meczy podzienkowal wszytskim za doping, gdyz jak sam powiedzial dzienki nam czuje sie w rzeszowie jak w domu

Nawet Nicholls ktory mowi ze jezdzi mu sie tu coraz lepiej skalnia mnie do tego bym coraz mocniej wierzyl w potencial naszej druzyny, sam twierdzi ze w ostatnim meczu zawiodl ale naszczescie w ostatnim biegu pokazal swoje umiejetnosci i wygralismy dzieki niemu i nickiemu
[
Linked Image]
Scottyyyyyyyyy ty krejzolu
Jesli tylko Dobrucki, Scott i Ciapek beda pokazywali sie z dobrej rownej storny oraz Leś i byc moze wkoncu zobaczymy Miesiaca to bede zadowolony bo wierzez ze mozemy walczyc z najlepszymi i pokazac ze na wiele nas stac
[
Linked Image]
Wooooooooohooooooooo
"Na rzeszowskim torze wszystko stac sie moze, na Rzeszowskim torze walka trwa!"
"Niepokonany! jest nasz Rzeszów kochany! Niepokonany! jest nasz Rzeszów kochany!" ogolnie cieszy mnie to ze mieszkam w
Rzeszowie bo to naprawde sympatyczne miasto
nie duze nie male takie w sam raz ja czuje sie w nim swietnie jest tu duzo zieleni cudowny rynek i sport ktory kocham
nikt nie zatrzyma Zurawi