|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozszerzam nieco warunki wspolpracy o domeny globalne z koncówkami com. Szczegoly na www.fenomendomen.blogspot.com [ fenomendomen.blogspot.com] Panowie, wysylajac mi domeny, starajcie sie unikac nindz w stylu robertkubica08 , bo co moze z taka domena zrobic odbiorca, ktory chce stawiac serwisy? Takie domeny nie sa nic warte. Dziekuje wszystkim za propozycje, niektore bardzo ciekawe, oby tak dalej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
edit - takie domeny sa nic nie warte, mialo byc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
donic, wysłałem Ci parę propozycji i pomimo że ładne nie przeszły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie przeszly poniewaz odbiorca MUSI widziec dla nich zastosowanie. Przynajmniej moj odbiorca... Jakies tam male serwisiki nie wchodza w gre. Sam mi napisal, ze nazwy ciekawe, ale on z nich nic nie zrobi.
Nie przesylajcie mi tez domen w stylu wenuswilliams.pl , alonsof1.pl, bo sama nazwa domeny nic nie jest warta i co niby mialby zrobic pod nia powazny inwestor?
Rozumiem, ze niektorzy nie maja pojecia co jest na chodzie i wysylaja takie nindze. Z czasem jednak, jesli sie zainteresujecie, bedzie wam wiele latwiej. A kase gwarantuje kazdemu, kogo domena zalapie sie do rejestracji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
spoko, rozumiem  ja jestem laikiem na razie ale mam zamiar się zainteresować
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
a literowka ile warta np forka.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż wczoraj (30 październik), zaraz po ogłoszeniu gospodarza piłkarskich mistrzostw świata w 2014 roku... [...] i wklepałem sobie domenę WCBRASIL.COM .Była wolna... Też nie jestem ekspertem, ale... ilu było kandydatów ? Dlaczego każdy czekał na ogloszenie wyników, a nie kupował wszystkich opcji ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
forka.pl - zalezy od ruchu. Bez ruchu 0 tangerine - Domeniarze dzialaja pod wplywem chwili. Po prostu wczesniej mogli w ogole o tym nie myslec, bo maja swoje sprawy itd. Tymczasem pojawila sie istotna informaja na temat waznego wydarzenia, to wszyscy rzucili sie hurtem. Byla masa zarezerwowanych tego dnia domen zwiazanych z tym wydarzeniem i to w przedziwnych kombinacjach. Czasem nawet czytajac jakis artykul pojawia sie nazwa jakiegos miasta, szlaku czy cokolwiek innego - sprawdzilem to wielokrotnie i rowniez sa rezerwacje... A ja bylem mocno zdziwiony, ze WCBRASIL.COM byla wolna wiec momentalnie ja rejestrowalem i zacieralem rece, bo na Sedo by poszla na pniu. Pomimo to, ze bylem na 100% pierwszy nic nie moge wskorac  . Dlatego tez zienilem do domen com uslugodawce, ktory zapewnia mi bezpieczenstwo pod tym katem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
donic skoro masz jakie-takie rozeznanie w domenach to powiedz...czy io2012.com jest coś warta? co z nią robić? lokata na 4 lata?  zaparkowałem na razie na sedo ale mało klików... w sumie jestem laikiem w tym temacie...tą kupiłem trochę przypadkowo...i się zastanawiam jak najlepiej wykorzystać..w sumie chyba domena niezła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
donic fajnie zarabiasz  10$ na jednej domenie zupełnie przyzwoicie. W dodatku można złapać fajną nie do sprzedaży.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie zarabiam 10$ na jednej domenie. Ja tyle daje zarobic chetnym  Gdybym tyle mial zarabiac na kazdej domenie, dalbym sobie spokoj... IO2012.com - nie mam pojecia jak to zjesc, ale raczej bym sie nie spodziewal kokosow. Sprobuj to pchnac na Sedo, albo DNforum. Zaryzykuj, zaplac 69$ (Sedo)i bedzie promowana na glownej stronie. Moze sie uda.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
10$ to nic przy tym co donic zarobi na tych "wybranych" domenach. A laik nie wie którą wybrać więc dostaje ochłap  . BTW. donic nie obraź się na te słowa, zarabiasz jak każdy normalny człowiek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Otóż wczoraj (30 październik), zaraz po ogłoszeniu gospodarza piłkarskich mistrzostw świata w 2014 roku... [...] i wklepałem sobie domenę WCBRASIL.COM .Była wolna... Też nie jestem ekspertem, ale... ilu było kandydatów ? Dlaczego każdy czekał na ogloszenie wyników, a nie kupował wszystkich opcji ? Był JEDEN kandydat i już od jakiegoś czasu praktycznie przesądzone było, że Brazylia dostanie te MŚ, a w wczoraj jedynie oficjalnie to zaklepano. Tak więc, choć jestem totalnym laikiem w tej dziedzinie, to nie wydaje mi się, aby owa domena została zarejestrowana dopiero w chwili oficjalnego ogłoszenia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domena zostala zarejestrowana tego samego dnia, keidy ja ja zarejestrowalem, co mozna sprawdzic bez problemu. Ma ja jakis francuzik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Donic, a ile ten Francuz mógłby zarobić, gdyby wystawił tą domenę od razu na sprzedaż, czyli jeszcze w dniu ogłoszenia wyników? Tak chociażby pi razy drzwi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To niestety wie tylko Chuck N. Jest to typowe wrozenie z fusow, ale osobiscie nie sprzedalbym jej ponizej 3000 euro. Ale sadze, ze poszlaby za wiecej. Sedo ma to do siebie, ze jest nieprzewidywalne jesli chodzi o ceny i zainteressowanie. Co prawda to drugie przewaznie zawsze jest, ale roznie bywa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie chcesz wyjasnic tego na drodze sadowej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myslalem o tym i prawdopodobnie doszliby po logach kto byl pierwszy. NetArt ma jednak chory regulamin i tutaj sprawa sie komplikuje  . Ale chetnie bym im zrobil kolo dupska jesli by sie dalo i zazadal odszkodowania powiedzmy 50K . Ale to czysta fikcja. Jak jakis prawnik chce sie tym zajac to zapraszam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Informuje, ze wszelkie wasze propozycje jakie mi posylacie, dopiero we wtorek rpzesle odbiorcy, poniewaz wyjezdzam na weekend.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|