Pierwsze 3 sezony mi sie podobaly, teraz ogladam raczej na sile, jak nie ma nic innego
dokladnie!!!!
jak byly tylko retrospekcje, bez bawienia sie w "wehikuł czasu", gdzie nie wiadomo w jakim okresie trwa akcja serialu a teraz mam Locka zyjacego na wyspie i nie zyjacego poza wyspa, wszystko strasznie pomieszane, watki sie nie wyjasniaja, a wprowadzane sa coraz to nowe... tragedia
to nie placz, tylko nie przestan ogladac jak nie nadazasz
Wróciłem po przerwie jaką sobie zrobiłem do Supernatural i zostałem wgnieciony w fotel
Znakomite odcinki.
Ten czrno biały, klasa samo w sobie Dracula miażdży. Kolejny, gdy Dean się wszystkiego boi też niesamowity. Człowiek z latarką i końcowe eye of the tiger. Jensen niesamowity koleś Chyba jedyny serial, który z sezonu na sezon jest lepszy.
Kolejny, gdy Dean się wszystkiego boi też niesamowity. Człowiek z latarką i końcowe eye of the tiger. Jensen niesamowity koleś Chyba jedyny serial, który z sezonu na sezon jest lepszy.
dawno się tak nie uśmiałem :), człowiek z latarką wymiata niesamowicie :D, zgadzam się każdy z sezonów trzyma niesłychanie wysoki poziom, serial jest rewelacyjny...
O co kaman w Supernatural ? Tak w skrócie. Ile już sezonów wyszło ?
było sobie dwóch braci, ich mamuśka zginęła z ręki diabełka. ich ojciec ściga wampirki i duchy. oni zajmują się tym samym. bajka jakich mało, aktorstwo do dupy, ale dobrze się ogląda. dość powiedzieć, że jeden przeleciał panią demon a drugi panią anioł
Llama skoro twierdzisz, że serial rozkręca się z 2 połową drugiego sezonu to się chyba ponownie zdecyduje na oglądanie, bo skończyłem na początku 2 sezonu
No, nareszcie zwróciliście uwagę na Supernatural . Tekst Deana w spodenkach wuefisty - mam gwizdek, jestem ich bogiem . Na uwage zwraca również świetna ścieżka dźwiękowa do serialu, zwłaszcza pierwsze dwa sezony!
Llama skoro twierdzisz, że serial rozkręca się z 2 połową drugiego sezonu to się chyba ponownie zdecyduje na oglądanie, bo skończyłem na początku 2 sezonu
początek był okrutny, oglądałem tylko dlatego, że nie miałem nic ciekawego do roboty po robocie ale później ruszyło z kopyta
co do ścieżki dźwiękowej to pełna zgoda Scorpions , AC/DC, Foreigner, Bachman, Black Sabbath, Blue Oyster Cult, Boston, Def leppard,Free
Llama co do aktorstwa to letko przesadzasz, chlopcy dosc dobrze to robia, moze aktor ktory gra Deana jest lepszy od tego Polaka, ale tez ma role w ktorej moze sie wyglupami wykazac.
Skonczylem na odcinku gdzie ratowali rodzine w tym domu na wsi, jak dla mnie troche slaby, widac ze budzet maja niski, wlascieiw dom i kilka osob i zrobiony odcinek. Tekst Deana o Fritzelu dobry Obejrze te dwa odcinki aktualne, bo to juz koncowka serialu i z tego co czytalem maja takie szanse na 5 sezon jak Lechu na ponowna prezydenture.
Experto, kiedy zaczynają się wątki psychologiczne, jak to tęsknią za mamą, where is dadi, łat i did in hel...to śmiech....! komediowo ok, ale dramatycznie...to naprawdę dramat.