|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
W tym temacie, każdy może podać osoby, które nominuje do OSKARA 2008 w danej kategorii. Nominować można max trzech kandydatów w danej kategorii, każdą nominacje należy uzasadnić.Nominacje, które nie będą uzasadnione, nie będą brane pod uwagę.W zależności od liczby głosów przyznanych nominowanym osobom, w danej kategorii będzie walczyć max 5 osób. Nominujemy przez do (termin do ustalenia). <--- powstanie osobny temat - głosowanie. Dyskusja na temat Oskarów odbywa się w specjalnym temacie - LINK ______________________________________ Kategorie:Typer roku: Typer roku [piłka nożna] Typer roku [tenis ] Typer roku [koszykówka] Typer roku [hokej ] Typer roku [US Sports] Typer roku [sporty zimowe] Typer roku [sporty motorowe] Typer roku [tor żużlowy] Typer roku [piłka ręczna] Typer roku [siatkówka] Typer roku [wyścigi konne] Typer roku [inne sporty] Pokerzysta roku: Moderator roku: Odkrycie roku: Tekst roku: Złota malina: Antymoderator roku: Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt * * Nie nominujemy Prema, Experto i Biszopa; laureatów tej nagrody z poprzednich lat.
Last edited by Experto; 14/12/2008 23:47.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Typer roku: Wychowany Na Nalewce - mimo że mamy odmienne zdanie odnośnie kibicowania, kibiców, atmosfery na stadionie, pikników, itd - to robotą którą odwala w walijskiej jest nie do przecenienia, nominacja za duże chęci w tym bagienku Typer roku [piłka nożna] - WNN j/w, +panowie od angielskiej, jinx, Kefir70, konstruktor wiedza do pozazdroszczenia i Prem mistrz słowa, francuski łącznik  Moderator roku: Artek Potito - praca którą wykonał w Play Off Tenis Debel, pretenduje go do nagrody Darwina Tekst roku: za dużo tego było Złota malina: amkwish - obrońca polskości i Polaków, przeciwnik gloryfikacji stalinizmu, ostoja moralności na forum, lichawy prowokator
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Typer roku - Prem , stara gwardia na forum mecz.pl nie rdzewieje , choc przeciez jestes jeszcze taki młody , POZDRO I SZACUN  Moderator roku: Experto obiektywizm pierwsza klasa  Złota Malina - amkwish , prowokujesz , zeby potem banować , oj nieładnie , ale i tak Cię lubie Michale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typer roku [piłka nożna] - Wychowany Na Nalewce > świetna robota w temacie z ligą walijską, niesamowita wiedza, super skuteczność Tekst roku: "Barca bez messiego jest jak ryby bez wody, topi się" * - Pawel Wafel Złota malina: Pawel Wafel za piekne wykonanie kaczuszek  * być może lekko pokręciłem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moderator roku: Experto przydałaby się kategoria antymoderator roku to kilka osób ma tu najdelikatniej mówiąc mentalność esesmanów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepraszam dopisuję za co: otóż Moderator roku: Experto: za bezstronność, brak zacietrzeźwienia, trzeźwość umysłu, brak mentalności kapo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
TYper roku - WNN - za systematyczność , niezłomność  i znakomite wyniki; za dzielenie się wiedzą , którą pewnie można i by sprzedać na rynku zamkniętych forów , a którą WNN tak hojnie nas obdziela dając i nam zarobić. Typer roku (piłka nożna) - Jinx - zbyt skromny ; ogromna wiedza i wyczucie w temacie niższych lig angielskich ; ogromny apel o szersze dzielenie się tą wiedzą z innymi. Moderator Roku - Konstruktor - Ojciec Dyrektor  (dla swoich owieczek) Tematu Lig Brytyjskich oraz BC ; nie obrażając innych modów ale okazjonalne wycieczki po innych działach uzasadniają twierdzenie , że dział Lig Brytyjskich jest jak oaza , gdzie w kulturalny i spokojny sposób następuje wymiana poglądów ; ogromna wiedza , kultura osobista , i właściwe zrozumienie znaczenia instytucji "moda"..Ogromny nakład pracy w prowadzenie BC. Odkrycie Roku - Grucha - podjął trudny temat Conference ; coraz bardziej dojrzałe i ciekawe analizy typów. Złota Malina - niestety Amkwish...zastanawiałem się czy wypada mi zgłosić tę kandydaturę , jako , że z AMkwish-em ostatnio wybitnie mi nie po drodze; pominięcie jego osoby było by jednak oczywistym chowaniem głowy w piasek i udawaniem , żę nie ma problemu ; niestety zdecydowanie przedstawiciel "złej strony modów"..wykorzystywanie pozycji moda w merytorycznych dyskusjach przez obrażanie dyskutantów; używanie w stosunku do innych userów słów obraźliwych , jak rozumiem ze świadomością swojej bezkarności..I mam tylko nadzieję , że ewentualna nominacja czy też Złota Malina będzie przyczynkiem do głębszych przemyśleń , a nie do kolejnych ironicznych uwag... Znowu wyszło zbyt poważnie.. niestety tak ostatnio zbyt poważnie wychodzi.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Antymoderator roku: ArtekPotito - Fatalnie prowadzony konkurs Doxxbet Playoff Tennis – Debel, brak znajomości podstaw regulaminu, brak specjalnych tematów do podawania typów, niesamowite lenistwo przy podsumowaniach(nie był w stanie podliczyć typów dwóch par). Kolesiostwo w konkursie, zachowanie podobne do gimnazjalisty, co dziwi ponieważ słyszałem że skończył studia a zachowuje się jak gimnazjalista.
Moderator roku: Piostar - Przeciwieństwo tego powyżej, świetna organizacja konkursu Top Spin, aktualizacja wyników na bieżąco, znajomość regulaminu.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Typer roku [siatkówka] Giertyszek - jego typy zawsze sa przemyslane i pokryte mocnymi argumentami. Skutecznosc ma bardzo wysoka i w dziale siatkowka(gdzie jest moderatorem) zdecydowanie sie wyroznia - nie tylko kolorem (skóry  ) :))
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagroda specjalna: OSKAR za całokształt grzesol - za nieocenione porady dla wszystkich użytkowników forum
Odkrycie roku: pawel Wafel - za ogólną działalność na Quasi Czacie
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Proponuję Cwaniaka Roku - Mario_
Nazwa może brzmieć ewentualnie Kozak Roku. Wiadomo za co.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tekst roku dla Baqu Temat: Bany i ostrzeżenia - dyskusja [3]
na całe szczęście regulamin jest równy dla każdego, a osobiste wycieczki moderatorów do zwykłych userów na tym forum nie wpływają na ich ocenę...
To zdanie jest dla mnie kwintesencją tego co dzieje się na forum, nikt nie ujął tego bardziej zwięźle, celnie i ironicznie w jednym zdaniu. Daje sporo do myślenia o kilku moderatorach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do tekstu roku pasuje wypowiedz jednego z użytkowników.I tu prosze o pomoc bo nie za dobrze pamiętam jak to szło.To było w temacie slicznotki i ktoś napisał widząc bardzo ładne piersi: czy takie laski się same macają  Nie jestem do końca przekonany że było to wlasnie tak dokladnie.Mam nadzieje że ktoś to zapamietał. To mogłem być ja  ..ewentualnie shane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"gdybym miał takie cycki to sam bym się macał" napisał gnacik, który usłyszał ode mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OOOOO właśnie wiec jak wygracie to się podzielicie 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Cytat roku: nominuje grzesola, który na QC wielokrotnie pokazuje, że zasady podręcznikowej interpunkcji tylko ograniczają język polski. To jedna z jego perełek:
"Nie no Murray co Ty wyprawiasz z Melzerem przegrasz przecież on nie ma mózgu,a Ty Szkocie chyba masz czy może też nie? "
Teraz gdy słyszę Szekspirowskie „Być albo nie być”, to widzę Andy’ego Murraya trzymającego w dłoni czaszkę zamiast rakiety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"gdybym miał takie cycki to sam bym się macał" napisał gnacik, który usłyszał ode mnie  Niby kiedy od Ciebie usłyszałem ?  PS. Jak np. mój tekst by wygrał to dostanę podpis pod nickiem ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, dostaniesz.
"imprezowy spawacz"
:GRIN: