|
|
old hand
|
|
old hand
Banalne pytanie, ale nie mam doświadczenia z MB- jeśli wpłace środki z jednego konta, to mogę wypłacić je na konto w innym banku ?(przy okazji na inne nazwisko) domyślam się że tak, ale wolałbym się nie wkopać w problemy z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wpłacać i wypłacać przelewem możesz ze swojego konta bankowego, jak konto bankowe jest na inne imię i nazwisko niż w MB to przy wypłacie z MB przelew wróci z powrotem na konto MB za pare tygodni...
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Banalne pytanie, ale nie mam doświadczenia z MB- jeśli wpłace środki z jednego konta, to mogę wypłacić je na konto w innym banku ?(przy okazji na inne nazwisko) domyślam się że tak, ale wolałbym się nie wkopać w problemy z góry dzięki za odpowiedź skąd taki dziwny domysł? w zasadzie w żadnej instytucji finansowej tego typu nie można robic takich kombinacji alpejskich, zeby wplacac i wyplacac na rozne nazwiska- tozto prosta droga do money laundering 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy przechodzi sie weryfikacje konta na mb, jezeli tuz po zalozeniuj konta wplace na nie x$ i chcialbym przelac to do buka nie bedzie problemow? co przy probie ew. pozniejszej wyplaty tych srodkow?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie będzie problemu, przy wypłacie musisz zweryfikować przelewając jakąś mała kwotę na MB przelewem, ja dostałem też jakiś sms musiałem przepisać, ja zrobiłem może jedną wypłatę MB --> konto polecam MB-->buk-->konto
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A z jakiego buka najlatwiej wyplacic na konto po uprzedniej wplacie z MB? Chcialem napisac na priv, ale masz zapchane.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
chodzi mi o to że łatwiej i korzystniej:p wypłacić z buka(np. centrebet czy betgun) na konto niż z MB na konto oczywiście po przejściu wszystkich procedur
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie będzie problemu, przy wypłacie musisz zweryfikować przelewając jakąś mała kwotę na MB przelewem, ja dostałem też jakiś sms musiałem przepisać, ja zrobiłem może jedną wypłatę MB --> konto polecam MB-->buk-->konto super, dzieki
|
|
|
Link skopiowany do schowka