|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Można dodać konto bankowe. Przynajmniej mi się taka opcja wyświetla, podajże 5 pozycja z menu po lewej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Więc mając kartę aktywną i kase na koncie, mogę teraz iść np do bankomatu WBK Zachodni i wyjąć pieniądze? (Konto w Neteller mam w EUR) I ile zapłacę? Czy lepiej przelać na konto zwykłe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki specjaliści od Netellera za odpowiedz, pewnie wszyscy tylko wpłacacie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłacając w polskim bankomacie na pewno stracisz na przewalutowaniu EUR->PLZ + 4E za wypłatę. Najlepsza opcja póki co to mieszkać przy granicy ze Słowacją albo Niemcami, idziesz tam do bankomatu i wypłacasz w Euro. Wypłat na konto do banku nie robiłem więc nawet nie wiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacając w polskim bankomacie na pewno stracisz na przewalutowaniu EUR->PLZ + 4E za wypłatę. Najlepsza opcja póki co to mieszkać przy granicy ze Słowacją albo Niemcami, idziesz tam do bankomatu i wypłacasz w Euro. Wypłat na konto do banku nie robiłem więc nawet nie wiem. Dzięki  Czyli podstawa to 4E za wypłatę? Plus efekt przewaltuwania. Chociaz najważniejsze jest to czy mogę bez problemu wypłacić z bankomatu. Chciałbym miec mobilny kapitał, żebym mógł szybko wpłacić do buka jak i wypłacić z bankomatu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bank Transfer
All Bank Transfer withdrawals are subject to a processing fee of 10 USD / 7.5 EUR / 5 GBP / 65 SEK.
Net+ Prepaid MasterCard When withdrawing from an ATM there is a 6 USD/ 4 EUR / 3 GBP fee.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kolego wygląda to następująco. Wypłata w bankomatach BZWBK 1. Tylko w bankomatach z tego banku można wybrać rozliczenie w euro. 2. Kurs euro znajdziesz tutaj https://www.centrum24.pl/bzwbkonline/eSmart.html?typ=90&lang=pl (Pieniądze - kupno) 3. Opłaty wtedy to 4euro dla netellera za wypłatę w bankomacie. Jeśli wypłacasz kasę z innego bankomatu gdzie nie można wybrać rozliczenia euro pobiera jeszcze 2,5% za przewalutowanie (niech ktoś potwierdzi) Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka