Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by McDziarz
akurat zarówno odnośnie meczów Legii czy Wisły to przeważnie wypisywałem tu głupoty więc nie powinno to nikogo dziwić bo to żadne novum wink

wracając do tematu to powiem Tobie craax że nie warto grać na drużynę która jest w totalnym dołku...w ostatnich 9 meczach zdołała tylko raz wygrać...

Przecież to że Polonia jest na 14ej pozycji i ma tylko 10 punktów nie jest dziełem przypadku ani splotem nieszczęśliwych zdarzeń...

Jak ktoś przegrywa u siebie z Piastem Gliwice Lechią Gdańsk czy Zagłębiem Lubin nie strzelając przy tym bramki to znaczy że coś jest nie tak...w ostatnich dwóch meczach także nie strzelili bramki a stracili łącznie 4...

nigdy w życiu bym nie postawił złotówki w takim meczu...chyba że miałbym coś z głową nie tak grin
z głową coś masz nie tak Ty,co doskonale widać w tym temacie.
Z dołka się kiedyś wychodzi,szczególnie jak oba zespoły nie impnują,i popieram typ Kibica Cracovii,ze dzisiaj zwycięzy zespół POolonii,który ma nie płacone od dwoch miesiecy.
a tobie zycze zeby była Legia na samym dnie,i zobaczymy czy wtedy nie postawisz zadnej złotówki na wygraną.

Bonus: Unibet
The Famous McD
The Famous McD
to prawda nie widziałem Cracovii w tym sezonie ani razu jeszcze , ale remis z Legią na wyjeździe czy wygrana z Lechem muszą budzić szacunek...wiadomo osłabienia kadrowe spore ale Ci co wejdą na pewno będą gryźć murawę i walczyć na całego...

Kolejna porażka Polonii na własnym stadionie raczej małoprawdopodobna , ale jeżeli byłbym przekonany co do zwycięstwa i miałbym już grać Polonię to pewnie część stawki dałbym asekuracyjnie na remis.

The Famous McD
The Famous McD
jakby ktoś mógł napisać kto nie zagra dziś w Lechu to byłbym wdzięczny.

x2 po 1,45 nie wygląda źle , przegrana z Polonią Bytom to byłby chyba już prawdziwy upadek Poznańskiej drużyny , zupełnie tego nie widzę...zepchnięcie Lecha na 6 pozycję i wyprzedzenie go dziś przez Polonię Bytom to małoprawdopodobny scenariusz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Lechu nie zagrają Peszko,Gancarczyk ( kartki ) oraz Stilic ( uraz ) więc osłabienia są i to spore ...

Typowania się nie podejmuję smile Ale mimo wszystko porażki sobie nie wyobrażam .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
do tego Arboleda

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja stawiam 1X na miejscowych ich determinacja jest wielka, do tego dochodzą dwie porażki z rzędu czas na przełamanie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Polonia Bytom - Lech Poznan (Ah 0) - 2 1.90 bet365

Ładny kursik wystawił Bet365, brać, brać, brać.

To Lech walczy o majstra i mimo wszystko ma bardziej wartościowych zawodników. Mimo osłabień ja i tak daje większe szane kolejorzowi. Polonia remis weźmie w ciemno, a przyjezdni jak chcą jeszcze myśleć o mistrzostwie muszą grać o 3 pkt. Poloniści są rewelacją rozgrywek ale chyba ostatnio troszke spóściliz tonu, rywale ich nei lekcewarzą więc gra się im coraz trudniej. Bytomianie jeszcze nigdy nie wygrali z Lechem w ekstraklasie i wydaje mi się, że dzisiaj też nie wygrają.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by McDziarz
jakby ktoś mógł napisać kto nie zagra dziś w Lechu to byłbym wdzięczny.

x2 po 1,45 nie wygląda źle , przegrana z Polonią Bytom to byłby chyba już prawdziwy upadek Poznańskiej drużyny , zupełnie tego nie widzę...zepchnięcie Lecha na 6 pozycję i wyprzedzenie go dziś przez Polonię Bytom to małoprawdopodobny scenariusz.
McDziarz to zrozum w końcu, że Lech jest obecnie średniakiem tej ligi, a granie X2 po kursach <1,5 to absurd. To za zaprezentowali Lechici w Gdańsku czy tydzień temu w meczu ze Śląskiem to lekki skandal (mimo 0 z tyłu). Dlaczego dzisiaj miałoby zmienić się coś na plus? Przypominam, że w poprzednim sezonie Lech uratował punkt w doliczonym czasie gry.

Lech bez Stilica, Peszki, Gancarczyka i oczywiście Arboledy. Ich miejsca zajmą najprawdopodbniej Mikołajczak, Możdzeń i Djurdjevic. O ławce Kolejorza w tym momencie szkoda mówić..

Moje typy to Polonia B. w opcji DNB (2,1) i szósty z kolei under 2,5 gola Kolejorza (1,7). Fakt, że takie serie gram zwykle na przełamanie - ale dzisiaj nie spodziewam się dużo goli. Jeśli faktycznie padnie "u", zacznę od przyszłej kolejki progresję na "o" Lecha.
---
Zapowiedź z oficjalnej LP -> http://www.lechpoznan.pl/art,12973,polonia_bytom_lech_pozna_sobota_godz._18_15.htm
Historia spotkań obu drużyn -> http://www.lechpoznan.pl/art,12988,historia_spotka_lech_pozna_polonia_bytom.htm

PS. McDziarz, niestety ale ośmieszyłeś swoją osobę w tym temacie.
PS2. Lechia wczoraj zanotowała 11 under z rzędu. Miedziowi przerwali zaś swoją passę 10 u.

W
Fundator
Fundator
W Offline
Jak tam wygląda sytuacja zdrowotna w Jadze? Kursy na Ruch lecą na łeb na szyje,także X2 po 2.63 zaczyna wyglądać zachęcająco.W Chorzowie moim zdaniem czas na jakiś mały kryzys,Jagiellonia - drużyna nie odbiegająca klasą,wraz ze swoją wyjazdową passą na przełamanie idealnie sie komponowała w mój scenariusz.
Tylko ta fala rzekoma fala zachorowań... Ktoś potrafi potwierdzić jakieś absencje u gości w dzisiejszym meczu?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kadra meczowa bez zmian, warto poczekać do meczu na składy, ale myślę, że Jaga zagra w podstawowym zestawieniu. +0,75 po ładnych kursach powyzej 2 do wzięcia.

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Akhu, Biszop, Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, Sensei, latajaca_holenderka, Lukasz111, rafal08, burbon, betowiec, alfa), 1,846 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,828,024
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025