Licze tutaj na silę i doświadczenie naszego rodaka. Po ostatniej porażce za wszelką cenę będzie chciał wygrać. Mocne ciosy z dystansu i silny klincz pod siatką powinny dać mu zwycięstwo.
Rich Attonito vs. Rafael Natal 2 1.50
Zestawienie zapaśnika z Brazylijczykiem.Tutaj liczę na szybkie ręce Rafaela które będą punktowały przeciwnika. Gdyby nie dał rady przez TKO to przez decyzje wygra.
Już w sobotę odbędzie się gala KSW w Łodzi, przeciwnik Pudziana to ogromny zawodnik z USA 420 funtów bodajże waży, oglądałem kilka walk, szału nie robi ale będzie ciężko go pokonać właśnie ze względu na jego gabaryty. Nie wiem jaki poziom prezentuje obecnie Mariusz ale ostatnia walka pokazała, że rewelacji nie ma, Eric w Pride pokonał Zulu, który mierzy 2m ale szału nie robi, Fedor założył mi nokaut w mniej niż minutę jednak to nie ich liga. Jeśli miałbym typować to po 1,4 nie warto Pudziana bo różnic wielkich moim zdaniem między zawodnikami nie ma a kursowo już wygląda to inaczej.
Zapowiada sie niezle widowisko.. Niezle jesli bedzie czyste.. Co do tego smiem miec jakies watpliwosci. 44 letni grubas Esch wraca do MMA - tylko po to by walczyc z Pudzianem, ktory sie urazil tekstem ze bije jak baba przypadek ze Esch jest WSPOLWLASCICELEM federacji Moosin, a beznadziejny Pudzian zostal upokorzony przez Silve i wielkie wow-show na temat walk Pudziana w MMA ucichlo? odpowiedzcie sobie sami Dla tych co wierza w czystosc tej walki, interesujaca opcja moze wydawac sie zwyciestwo Escha za ktore do niedawna mozna bylo zlapac nawet 3,4 w tobet technicznie na pewno przewyzsza Pudziana czy to w stojce - co nie podlega dyskusji- czy w parterze o ktorym Pudzianowski tez nie ma pojecia a wydaje mu sie ze ma Natomiast ogladajac ostatnia walke Butterbeana z Kugelem nasuwa sie mysl - "hak" typu nastolatkow bijacych sie w liceum i gruby lezy, wystarczy go poobijac i po wszystkim.
Ja jednak ogladne sobie to widowisko czysto sportowo, bez aspektow hazardowych co i Wam polecam, bo w moich oczach jest to walka, ktora ma pomoc "powrotowi" Pudziana.. i napedzeniu koniunktury jego walkom a co za tym idzie $$$$$ federacji Moosin z twarza Pudziana - z czego cieszyl bedzie sie niewatpliwie jako wspolwlasciciel Pan Maslana Fasola
Jakies przemyslenia nt. pozostalych walk? Wszystkie kursy w Tobecie sa.
A co do Pudzianowskiego, to patrzac na tego Escha na YT, to jak chlop pierdolnie Mariusza czysto to moze byc pozamiatane, tylko nie wiadomo czy bedzie mial okazje.
Na Salete tez ten kurs troche niski jest, Dowde chyba mozna sprobowac?
Panowie, jakbym miał gabaryty Mariusza to złapałbym Escha jak worek kartofli, rzucił nim o glebę i już żółwik by nie wstał, w żadnej ze swoich walk po tym jak leżał już nie wstał i w każdej z nich przegrał. Pudzian musi go powalić i zbić po prostu na ziemi, bo w stójce dostanie cepa i sam padnie taka moje spojrzenie jak powinien to rozegrać "Terminator"
wlasnie, walka jest u pudziana wiec jezeli tylko walka rozstrzygnie sie na punkty to nie widze innej opcji niz zwyciestwo pudziana,nawet jezeli kazdy bedzie wiedzial, ze powinien przegrac. po prostu show must go on i tyle
Saleta - Najman 1 1.35 STS Nie ma co się oszukiwać. Najman nie ma szans ,gdyż zastanawiam się czy czasem ja sam bym mu dupy nie złoił.. Teraz pytanie czy ktoś widział taki zakład na internetowym bukmacherze ,bo szukam jak najlepszego kursu bo zakład dla mnie 10/10
Saleta - Najman 1 1.35 STS Nie ma co się oszukiwać. Najman nie ma szans ,gdyż zastanawiam się czy czasem ja sam bym mu dupy nie złoił.. Teraz pytanie czy ktoś widział taki zakład na internetowym bukmacherze ,bo szukam jak najlepszego kursu bo zakład dla mnie 10/10
Tobet daje 1,28 na to zdarzenie, więc wychodzi lepiej niż w STSie po odjęciu podatku
Panowie, jakbym miał gabaryty Mariusza to złapałbym Escha jak worek kartofli, rzucił nim o glebę i już żółwik by nie wstał, w żadnej ze swoich walk po tym jak leżał już nie wstał i w każdej z nich przegrał. Pudzian musi go powalić i zbić po prostu na ziemi, bo w stójce dostanie cepa i sam padnie taka moje spojrzenie jak powinien to rozegrać "Terminator"
wynik walki jest znany od dawna, Pudzian wygrywa bo dla KSW i Polsatu jest on kurą znoszącą złote jaja, więc nie zabiją jej pozwalając przegrać z grubasem, wręcz przeciwnie grubas pewnie dostał odpowiednią ilość dolarów i położy się tak aby Pudzian mógł ogłosić swoje zwycięstwo i mógł pozwolić dalej zarabiać innym.