|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Bzyku, szukałem na rapidzie i nie znalazłem. Słaby detektyw e mnie  A tak w ogóle to już mi się odechciało oglądać ten film  PS> Llama - też Ciebie kiedyś tak urządzę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przez moja upartość trace kogoś wyjątkowego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skorpion skads to znam 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
-error]Ty nowęź kurwa, ja nie ma pyk pyk download to co ja mam, rejestrować, zakładać, instakować, akceptować, umawiać, czekać, pro sić, zeby jeden film obejrzeć co wy ju z go wszyscy mieliście?  Pioerdole poczekam na vhs  Coś tym kombinował ? Jeden program, jedna stronka pyk pyk i przy dobrym transferze masz film w 15 minut. No chyba że polazłeś po Bitcometa do empiku..
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Wkurza? Nie, to mnie wkurw... wczoraj w 10 minut zdecydowałem, że jadę do Szczecina, spakowałem się instant i w drogę, u kumpla popijawa, wstaję rano, patrzę i...nie mam portfela, nie wziąłem go z domu, pięknie się załatwiłem. Bez gotówki, bez kart bankomatowych. Uziemiony w Szczecinie bez gotówki i bez jedzenia do niedzieli wieczorem jestem...  javapl za głupotę Właśnie to mnie wkur.wia totalnie 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
głowa boli jak diabli  na szczęście nogi po tylu godzinach tańca ok  piłeczka co tydzień robi swoje hehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak pytanie jeszcze do panów prawników, czy studia "Prawo" i studia "Prawo i administracja" są bardzo podobne? Bo znam kilku studentow drugiego kierunku i mi wpieraja ze maja praktycznie to samo co na prawie, ale jakos mi sie nie chce wierzyc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
praktycznie to samo  zabawni przedmioty moze i maja podobne ale okrojony material i wymagania sa znacznie mniejsze
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
[ Linked Image] ten pan niech ze stołka schodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po alkoholu mowilem, robilem rzeczy tak glupie ze nie mieszcza sie w glowie normalnemu czlowiekowi, na szczescie koncze
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
MOYES jest jednym z najbardziej utalentowanych w P'ship. Będę go bronił, bo mam kolo talent. Dajcie mu MU.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ze nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka- to mnie jeszcze wkurza
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
i ze nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka- to mnie jeszcze wkurza Ale mozna zrobić kupę i ją potem mieć, bo ją wyciągniesz. Co Ty pier.dolisz? Posłuchaj swojej ulubionej muzyki i ogarnuij się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i ze nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka- to mnie jeszcze wkurza Ale mozna zrobić kupę i ją potem mieć, bo ją wyciągniesz. Co Ty pier.dolisz? Posłuchaj swojej ulubionej muzyki i ogarnuij się  hmm. W tym stanie jest dobrze- gdy budzisz sie pijany, ale z trzezwym umyslem. Watpie, ze mozesz wiedziec w jakiej gustuje muzyce. w kazdym razie zdrowia w nowym roku
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
i ze nie mozna zjesc ciastka i miec ciastka- to mnie jeszcze wkurza Ale mozna zrobić kupę i ją potem mieć, bo ją wyciągniesz. Co Ty pier.dolisz? Posłuchaj swojej ulubionej muzyki i ogarnuij się  hmm. W tym stanie jest dobrze- gdy budzisz sie pijany, ale z trzezwym umyslem. Watpie, ze mozesz wiedziec w jakiej gustuje muzyce. w kazdym razie zdrowia w nowym roku Ja, gotycki metal, ale mniejsza o to. Wszystkiego NAJJJJJ dla Ciebie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|