|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skończyłem właśnie czytać Ibrę, godna polecenia, ale męczą trochę powtarzające sie wątki. Coś mi się wydaje, że Ibra i Maxwell wyląduja jeszcze razem w Chelsea u boku Mourinho 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zbliżam się do końca "Autobiografii wariata". Zostało jeszcze kilkadziesiąt stron, ale spodziewałem się chyba czegoś więcej. Nie zachwyliło. Bode zawsze jakoś fascynował swoim stylem bycia i jazdy, a jakoś w książce tego nie odczułem. Oczywiście Agassi miażdży  A na półce czekają Phelps i "Przezwyciężyć strach" Monici Seles, ale jakoś nie mogę się zmobilizować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zacząłem Agassiego właśnie  Później na pewno Szamotulski i Onyszko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytał ktoś Limes Inferior?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytał ktoś może, co tam Rudzki napisał w Graczu ? Warto wydawać na to pieniądze ? Nic specjalnego. Kupiłem, przeczytałem, zapomniałem. Drugi raz pewnie nie ruszę. Polecam 'Ja, Ozzy'. Genialna autobiografia Osbourne'a 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytał ktoś Limes Inferior? Przeczytałem trzy pierwsze rozdziały, książka poraża 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Dzięki Kameleon  Teraz nie wyrzucę kasy w błoto  Kupiłem Szam ostatnio. Dopiero jakieś 30 stron przeleciałem i przyznam, że morda mi się cieszy cały czas czytając to  Warto było wydać na to kesz  Zastanawiam się też nad zakupem bio Zlatana. Czy to prawda, że pierwsza słowa w tej książce to "Pep Guardiola"  ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Dzięki Kameleon  Teraz nie wyrzucę kasy w błoto  Kupiłem 'Szamo' ostatnio. Dopiero jakieś 30 stron przeleciałem i przyznam, że morda mi się cieszy cały czas czytając to  Warto było wydać na to kesz  Zastanawiam się też nad zakupem bio Zlatana. Czy to prawda, że pierwsza słowa w tej książce to "Pep Guardiola"  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy to prawda, że pierwsza słowa w tej książce to "Pep Guardiola"  ? Tak, i raczej w dalszych słowach chwalić go nie będzie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Vacinho"
|
|
a.k.a. "Vacinho"
Coś mi się obiło o uszy, że zaczyna się "Pep Guardiola nie ma jaj"  Chciałem się upewnić czy dobrze słyszałem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka