|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
mam pytanko - jest rezerwowy w Londynie? a jesli tak to kto? Verdasco? Fernando V. + Mikhail Y.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a w deblu w finale spotkaja sie (NIE ZARTUJE)Fyrstenberg/Matkowski vs Bhupathi/Mirnyi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanko - jest rezerwowy w Londynie? a jesli tak to kto? Verdasco? Fernando V. + Mikhail Y. nie no Miszka raczej nie pogra, Verdi moze za Rodda w trzecim meczu wyjdzie... brakuje mi tu jednego zawodnika, oj bardzo mi go brakuje.... zamiast tych drewniakow Rodd+Berdzio moglby przyjechac Nikus... i ewentualnie Simon badz Nalbi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do mnie nie dociera stwierdzenie 'Rafa to Rafa'. Starczy na takiego Rodda czy Berdycha. Ale Djoko, Rudy czy Fed (choć on może się złamać :P) to już trochę inna półka. Dobra panowie koniec tych ostrożnych wypowiedzi, dawać rozpis wyników, aż do fazy półfinałowej  Federer - Murray 1 Soda - Ferrer 1 Murray - Ferrer 1 Federer - Soda 1 1.Federer 2.Murray Djoko - Rodd 1 Nadal - Berdych 1 Djoko - Nadal 1 Rodd - Berd ni ch... nie wiem  Federer - Murray 2 Soda - David 1 Murray - Ferrer 1 Federer - Soda 1(ale nie zdziwie się jak Soda akurat tutaj odpali) Nadal - Berdych 1 Djoko - Rodd 1 Djoko - Nadal 1(ale..) Rodd - Berdych 1 SF Nadal - Murray 2(o ile Rafa nie odpali, albo Murek nie postawi ogromnej kupy w Londynie) Roger - Djoko 2 DJOKO - MURRAY 1 wow spiwoor ubiegles mnie ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gadka szmatka - Rafa bierze caly turniej  rozum mowi Rafa, serce zas - Roker 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra chlopaki, spokojnej nocy, macie peffki na jutro  Federer - Murray 1 Soderlin - Ferrer 1 Bryan/Bryan - Fyrstenberg/Matkowski 1 Paes/Dlouhy - Melzer/Petzschner 2
|
|
|
Link skopiowany do schowka