|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukuję osoby, która kontaktowała się ostatnio lub ma stały kontakt z kolegą o nicku Boubson... sprawa jest bardzo pilna a Boubson nie odpowiada ani na smsy (wyłączony telefon) ani na priv... czy ktoś z forumowiczów ma kontakt z Bartkiem, lub wie co się z nim dzieje? Proszę o info na priv... Sprawa jest bardzo delikatna i bardzo pilna, nie chcę poruszać szczegółów na otwartym forum bo nie jestem do końca pewny czy Bartek by sobie tego życzył, jednakże bardzo mocno zależy mi na kontakcie z nim i to jak najszybciej... Będę wdzięczny za każdą pomoc... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wygrał miliard w konkursie unibet mecz.pl na pewno wyjechał do ciepłych krajów odpoczywać w ciechocinku za taką kasiorę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
błysnąłeś, a teraz wracaj do piaskownicy pozbierać zabawki zanim matka na wieczorynkę zawoła...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bylo mnie - przepraszam... sprawy rodzinne, niezwykle bolesne, niemniej dalem dupy...
juz z Marcinem sie skontaktowalem - dziekuje za delikatne podejscie do tematu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wznawiam poszukiwania Boubsona... od piątku "cierpię" na brak kontaktu z nim.... jeśli ktoś ma możliwość jakiegokolwiek kontaktu z Bartkiem to proszę przekazać mu żeby pilnie sie ze mną skontaktował... myślę ze Bartek bedzie wdzięczny za info bo sprawa po raz kolejny jest delikatna i bardzo pilna...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podbijam... Boubson - odezwij się... PILNE!!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka