|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie wiem czemu, ale strasznie nie podobają mi się wielkie dziary u lasek  W pierwszej chwili pomyslalem ze napisales 'dziury'  To ja poprosze o piec slow jakie kojarza sie na pierwszy rzut oka z ta panienka - to jest aktualny numer 1 na mojej prywatnej liscie WTA  [ Linked Image] Im wiecej opinii tym lepiej Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cichodajka. cichodajka. cichodajka. cichodajka. cichodajka. bo znalazla sie w tym temacie, a slicznotka na pewno nie jest, wiec musi byc cichodajka. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] a to ślicznotka, 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a to ślicznotka,  do najpiękniejszych nie należy ale faktycznie ma coś w sobie...słowiańską urodę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Im wiecej opinii tym lepiej
Z gory dziekuje trudno w sumie coś powiedzieć, nie wszyscy są fotogeniczni nie jest jakaś ładna, ale smokiem totalnym znowu też nie jest.Średnio potrafi o siebie zadbać, jakby ją wypimpować u Xzibita to może z tej mąki zrobił by jeszcze chleb. Nie mam zwyczaju jechania po laskach, z braku urody modelki.A jak posiada chujowy charakter, to niech ją piekło pochłonie, a szatan wytarga za te zniszczone kłaki i chujową marynare..:D
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Im wiecej opinii tym lepiej
Z gory dziekuje trudno w sumie coś powiedzieć, nie wszyscy są fotogeniczni nie jest jakaś ładna, ale smokiem totalnym znowu też nie jest.Średnio potrafi o siebie zadbać, jakby ją wypimpować u Xzibita to może z tej mąki zrobił by jeszcze chleb. Nie mam zwyczaju jechania po laskach, z braku urody modelki.A jak posiada chujowy charakter, to niech ją piekło pochłonie, a szatan wytarga za te zniszczone kłaki i chujową marynare..:D teraz to trochę przesadziłeś z tą opinią...wkońcu kolega napisał: To ja poprosze o piec slow jakie kojarza sie na pierwszy rzut oka z ta panienka - to jest aktualny numer 1 na mojej prywatnej liscie WTA   a nie naście....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Musiałem trochę więcej napisać, bo chłopak by się jeszcze zniechęcił 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
 Musiałem trochę więcej napisać, bo chłopak by się jeszcze zniechęcił  po takiej cenzurce myślę że i tak ma oczym myśleć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma chyba nawet tapety, więc nie ma znów takiej tragedii  większość tutaj bez makijażu nie musi wcale lepiej wyglądać 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bo cóż ma swoją urode ala Eleni...jedni wolą piwo inni wódkę ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czemu, ale strasznie nie podobają mi się wielkie dziary u lasek  W pierwszej chwili pomyslalem ze napisales 'dziury'  To ja poprosze o piec slow jakie kojarza sie na pierwszy rzut oka z ta panienka - to jest aktualny numer 1 na mojej prywatnej liscie WTA  Im wiecej opinii tym lepiej Z gory dziekuje pasztet - to jedyne slowo jakie mi sie rzuca na palce ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiem czemu, ale strasznie nie podobają mi się wielkie dziary u lasek  W pierwszej chwili pomyslalem ze napisales 'dziury'  To ja poprosze o piec slow jakie kojarza sie na pierwszy rzut oka z ta panienka - to jest aktualny numer 1 na mojej prywatnej liscie WTA  [ Linked Image] Im wiecej opinii tym lepiej Z gory dziekuje chciałbym brodzić z nią pod rękę bosymi stopami po bezkresie sitowia traw...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ale ta jest widac ze uduchowiona i ma wnetrza A tamta poprzednia ewidentna Karolina z Big Brothera numer 1 co 'bez mesia nie podchodz' wiec zalezy co sie liczy. Wiadomo moze byc przesiaknieta ideologia radomaryjno-katolicka ale widac ze panna mysli w odroznieniu od tej blondaski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że brzydsza to myśli, jak ładna to nie myśli? Dobrą teorie masz widzę. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak to mowia ladne kobiety sa glupie ogolnie jest taka regula nie mowie ze zawsze sie potwierdza ale jak nie dala bozia urody to rozum. Ta Eleni to nie ma najgorszej urody ale jak mowilem bogate wnetrze. Tamta to mzoe ladniejsza ale totalna blachara co imponuja jej faceci w mesiach wiec szczescia nie znajdzie w zyciu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|