Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 16 1 2 14 15 16
M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by Kymak
Dziś dopiero zawuażyłem, że STS szykuje sie do urchomienia mozliwości obstawiania przez internet. Myslicie, że uruchomia pełną profesjonalną platformę, gdzie będzie można obstawiać wszytko z oferty ? Czyzby pierwsze w pełni legalne obstawianie przez neta w Polsce?

Ta gówniana firma z półdebilem jako webmasterem, który nie potrafi ogarnąć prostego skryptu kopiującego ofertę z ich systemu na stronę internetową szybciej upadnie niż jej nazwę będzie można zestawić ze słowem "profesjonalny".
Od pół roku piszę do ich "supportu" o to, że na stronie nie da się sprawdzić oferty na formułę 1 to mi ta sklonowana owca odpisywała początkowo jakieś kłamstwa, że oferta jest (udowodniłem mu szybko, że jest załganą świnią), więc teraz już wcale nie odpisuje, a oferta na f1 (nie tylko!) jak nie bywała na stronie tak dość często nie bywa.
Oni mają w dupie tą śmieszną firmę i swoich ewentualnych klientów, nie zależy im na tym, żebym u nich zostawiał swoje pieniądze (aż ciężko uwierzyć w takie rzeczy...).
Każdy inny naziemniak sobie poradził z natychmiastowym kopiowaniem oferty z systemu na www, ale sts nie, oni są inni.

Teraz uruchomili tą rejestrację chyba dla łapania jeleni.

Po drugie ta sklonowana owca urzędująca pod adresem [email protected] przygotowała rejestrację, gdzie trzeba potwierdzić zapoznanie się z regulaminem, którego pod linkiem do niego kierującym... nie ma!

W wielu miejscach wiesza się psy na naszych naziemnych, ale wśród tych nie aż tak złych buków (moim zdaniem) sts to jest jakaś katastrofa, przebili się przez muł, dno i urzędują kilka metrów poniżej jego poziomu.

Marża w kursach to jest nie z 2, ale z 3 świata bukmacherskiego, na zdarzenie dwudrogowe dają kursy 1,78 1,78 (obecnie ciężko na świecie znaleźć takich złodziei).

Życzę bankructwa, niech zrobią miejsce na rynku komuś normalnemu!

Bonus: Unibet
V
veteran
veteran
V Offline
http://www.mf.gov.pl/_files_/bip/bip_projekty_aktow_prawnych/if/rozp_v8a_20110810__2__11_08_2011.pdf

Dla wytrwałych - całość ministerialnego rozporządzenia.
Dla niewytrwałych sygnał jasny - będzie trzeba być ciężkim idiotą żeby skorzystać z netowej oferty naziemnych. Równie dobrze można się przespacerować po korytarzach Urzędu Kontroli Skarbowej z plakietką "Jestem hazardzistą. Skontrolujcie mnie".

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
W STS byłem ostatnio w 2004 albo 2005.
Mieli drukarki igłowe.
Jeszcze takie mają ? smile

veteran
veteran
Originally Posted by Art300
Mieli drukarki igłowe.
nie, teraz kupony la profek smile tzn fortuna smile

veteran
veteran
Własnie napisałem do STS-u co z tym regulaminem....ciekawe jaka odpowiedź dostanę.

M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by Kymak
Własnie napisałem do STS-u co z tym regulaminem....ciekawe jaka odpowiedź dostanę.
Rozwiązali to w jedyny dla nich sposób, czyli na typowego "idiotę". Każdy normalny podlinkowałby ten cholerny regulamin, ale nie sts, oni normalnie nie robią nic.
Zlikwidowali wymóg zapoznania się z regulaminem i dalej szukają jeleni.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
no chyba ktoś jaja sobie robi kasując mój post, a zostawiając ten powyższy , przyklejcie jeszcze banery na górze strony z kandydatami przed wyborami, wszystkiego można się spodziewać po tym forum

zajebisty temat na reklamę swojej osoby , jakiś pajac od Palismiecia zniesie ustawę hazardową laugh laugh ,

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by kamil#15
Originally Posted by Art300
Mieli drukarki igłowe.
nie, teraz kupony la profek smile tzn fortuna smile

Jakoś wolałem te stare z igłówki smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by Kura
no chyba ktoś jaja sobie robi kasując mój post, a zostawiając ten powyższy , przyklejcie jeszcze banery na górze strony z kandydatami przed wyborami, wszystkiego można się spodziewać po tym forum

zajebisty temat na reklamę swojej osoby , jakiś pajac od Palismiecia zniesie ustawę hazardową laugh laugh ,

Chyba trochę za szybko ferujesz wyroki.

Strona 16 z 16 1 2 14 15 16

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (forty), 2,091 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,429
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025