|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Od tygodnia próbuję od nich wypłacić, z wpłatą nie było najmniejszego problemu. Zawsze uwijali się w 24h, próbowałem wypłacić na mb, to mi napisali, że mają w zwiazku z wypłatą na mb małe wątpliwości (  ) żebym spróbował innej metody - zleciłem zatem na konto i wypłata cały czas czeka na zatwierdzenie...  ktoś wypłacał od nich ostatnio?
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
support reaguje zaś straaasznie długo i do tego bardzo lakonicznie...
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
wypłata zatwierdzona parę dni temu, a środków jak nie było tak ni ma 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
uroczo, w tamtym tygodniu otrzymalem mejla (w odpowiedzi na moje zazalenie) ze kasa juz dawno poszla na konto, dzis po kolejnym upomnieniu z mojej strony informuja, ze przepraszaja, ale dopiero za kilka dni zleca wyplate 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Odkąd wycofali polski support to trzeba było wycofać swoje pieniądze stamtąd.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Sluszna uwaga. Aczkolwiek od tamtego momentu wplacalem i wyplacalem parokrotnie i nigdy nie bylo cyrkow, az do teraz. Tak czy siak to moja ostatnia wspolpraca z tym bukiem, a szkoda bo ich lubilem 
|
|
|
|
|
|
|
Im się plany i priorytety zmieniły odkąd na rynek australijski wszedł "gigant" branży - BF.
Ostatnio chyba nawet zostali wykupieni przez Sportingbet bo zeszli z australijskiej giełdy papierów wartościowych i nie są już tam notowani.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Taki mail otrzymałem przed chwilką. Tak więc czas się zwijać  Dear XXX, Centrebet has recently reviewed its operations and has decided to wind down its activities in Poland. Consequently you will no longer be able to deposit funds to your account, nor use it for wagering purposes, however it will remain open to allow any remaining bets to be settled and to also enable you to withdraw any funds that you may have in your account. Note that your account will be automatically closed when you no longer have any unsettled bets or funds in your accounts. Centrebet would like to take this opportunity to thank you for your custom and wish you the very best for the future. Kind Regards, Centrebet
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
To samo dostałem  Centrebet 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja tez, co ciekawe moge sie zalogowac. Pewnie licza, zeby cos im wplacic, a przy okazji wyplaty napisza, ze przeciez przeslali maila, ze konta zablokowane hehe
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tez, co ciekawe moge sie zalogowac. Pewnie licza, zeby cos im wplacic, a przy okazji wyplaty napisza, ze przeciez przeslali maila, ze konta zablokowane hehe wklej sobie chociaż w google translate to co ci napisali, bo widze że z angielskim na bakier jesteś, jak kilku prostych zdan nie rozumiesz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie jestem na bakier, nie martw sie:) Chodzi mi o to, ze chcialem wplacic na probe i nie chyba z tym problemu (doszedlem do okienka, gdzie loguje sie na konto MB, dalej nie probowalem). Powinni chyba zablokoac od razu konta (albo przynajmniej mozliwosc wplat). Przynajmniej dla tych, ktorzy nie posiadaja juz tam zadnych srodkow ani zakladow.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Czy zrobili to dla tych starych kont?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja konto tam miałem od czerwca 2010, i ten mail otrzymałem.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
dostałem to samo i od razu wypłaciłem resztki, jakie mi tam zostały zresztą i tak miałem zlimitowane konto więc płakać nie będę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja dzisiaj w nocy zleciłem wypłatę i po 3h była już na moneybookers
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Graliście tam ostatnio? Może ktoś ma jakieś aktualne wieści co słychać w tym australijskim buku. Nie wpłacałem tam ponad rok ,a chciałbym w najbliższym czasie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra już wszystko wiem. Post do usunięcia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|