No to sprawą PPR naszej repry zajęli się prawnicy czy nie zostanie złamana ustawa sejmowa .... jeśli platformy cyfrowe pokażą mecz w PPV a okaże się ze została ustawa posypią się spore( 20% zeszłorocznych zysów ) kary .
Druga opcja to taka ze platformy nie pokażą spotkania wogólę właśnie pod groźbą kar .
No to sprawą PPR naszej repry zajęli się prawnicy czy nie zostanie złamana ustawa sejmowa .... jeśli platformy cyfrowe pokażą mecz w PPV a okaże się ze została ustawa posypią się spore(do 20% zeszłorocznych zysków ) kary .
Druga opcja to taka ze platformy nie pokażą spotkania wogólę właśnie pod groźbą kar .
C+ i N wycofują się z z pokazania meczu Polaków w systemie PPV ze względów prawnych
SPotakanie pokaże niemal na pewno TVP1 http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/el-ms-mecz-polakow-jednak-w-tvp-nie-bedzie-ppv,1,5239273,wiadomosc.html
Polska kadra a na sektorze flagi Berlin, Duseldorf, Edinburg, London i fani serialu "Przyjaciele". Haha tylko Moskwy i Tel Avivu brakuje no i fanów "Breaking Bad" ze swoją flagą. Zresztą czego oczekiwać jak pół reprezentacji po polsku nie umie mówić to kibice się dostosowali i teraz pół sektora myśli że z Londynu jest a drugie pół że z Deutschland. Brakuje jeszcze klubowej flagi Borussii Dortmund i narodowej Francji.
Polska kadra a na sektorze flagi Berlin, Duseldorf, Edinburg, London i fani serialu "Przyjaciele". Haha tylko Moskwy i Tel Avivu brakuje no i fanów "Breaking Bad" ze swoją flagą. Zresztą czego oczekiwać jak pół reprezentacji po polsku nie umie mówić to kibice się dostosowali i teraz pół sektora myśli że z Londynu jest a drugie pół że z Deutschland. Brakuje jeszcze klubowej flagi Borussii Dortmund i narodowej Francji.
Ja już sie boje jak będziemy grali z Anglią co będzie wisiało
Na Interii piszą, że operacja "PPV" zakończyła się solidną wtopą.
Ponoć wykupiło to tylko 50 tysięcy ludzi. A przebąkiwali coś, że spodziewają się miliona
Dobrze tak pazernym chamom. Teraz Mołdawia - pewnie jeszcze mniej sprzedadzą.
Swoją drogą - niedługo walczy Adamek. Oczywiście też nie da się obejrzeć, trzeba wybulić 40zł. Czyli tyle samo jak za walkę Adamek-Kliczko o mistrzostwo świata. A przypomnę, że teraz Adamek po raz kolejny będzie obijał jakiegoś leszcza.
Mam nadzieję, że oni też poniosą finansową klęskę. Choć Adamkowi nie odmawiam prawa do takich decyzji. On reprezentuje siebie, to jego biznes. Natomiast reprezentacja Polski jest dobrem powszechnym i jako takie powinna być ogólnodostępna.
Oba mecze obejrzałem w pubie. Jesteśmy jednak dziwnym krajem skoro paraolimpiady w ogóle nie pokazujemy w telewizji a za parareprezentację piłkarską żądamy od ludzi PPV.
Dzisiejszy mecz był parodią, drewno kontra drewno, jak by oglądać angielski conference z tą różnicą, że tu do wzięcia były punkty kwalifikacyjne do Mundialu...
Mnie zadziwia fenomen Lewandowskiego. Nie ogladam Bundesligi, ale widzialem go w dwumeczu BVB z OM i gral marnie. W kadrze, jak dla mnie klops, byc moze zle go ustawiaja, ale takie setki jak z Czarnogora to trzeba strzelac!
W porownaniu do ME zmian w jakosci nie widze. Smuda przede wszystkim wymagal walki, ale nie nauczyl ich grac ze soba. Teraz Fornalik odsunal etrangerow - walecznosc wzrosla, ale dalej nie widac gry. Zapewne dlatego Obraniak nie pasuje do tej kadry, bo to tylko b.dobry rzemieslnik, ktory gra schematy, ale ktos mu musi je narysowac.
Z dobrych akcentow to na pewno Tyton. Komentatorzy francuscy po "wejsciu smoka" z Grecja stwierdzili, ze takich okolicznosciach debiutuja pozniejsze legendy futbolu. Oby sie sprawdzilo...
PS Co ze Szczesnym ? Zobacze go we wtorek w Montku ?