|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czemu nie ma bezpiecznych ? Lubiałem czasem jak 1 mecz nie siadł i płacili x 8,8.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
dzis slalelm kupon i mialem bezpieczny pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja też pograłem bezpieczne przez weekend  zmieniły się tylko zasady tam, że max możesz mieć kurs 5 na kuponie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wczoraj spotkała mnie ciekawa przygoda w fortunie, mianowicie kilka dni temu zagrałem kilka kuponów większość singlami na zdarzenie z którego był później całkiem zresztą prawidłowo zwrot, do jendnego z kuponów dołożyłem sobie pewniaka @1,01 jakież było moje zdziwienie kiedy za ten kupon z tym pewniakiem dostałem zwrot mniejszy niż stawka, nie chodzi mi tutaj o te pieniądze bo pewnie więcej wydam na bilety komunikacji żeby dojechać do punktu czy na znaczki żeby z nimi korespondować w tej sprawie, ale zastanawia mnie czy to wogóle zgodne z ustawą i ich regulaminem???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale komedia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj spotkała mnie ciekawa przygoda w fortunie, mianowicie kilka dni temu zagrałem kilka kuponów większość singlami na zdarzenie z którego był później całkiem zresztą prawidłowo zwrot, do jendnego z kuponów dołożyłem sobie pewniaka @1,01 jakież było moje zdziwienie kiedy za ten kupon z tym pewniakiem dostałem zwrot mniejszy niż stawka, nie chodzi mi tutaj o te pieniądze bo pewnie więcej wydam na bilety komunikacji żeby dojechać do punktu czy na znaczki żeby z nimi korespondować w tej sprawie, ale zastanawia mnie czy to wogóle zgodne z ustawą i ich regulaminem??? moj kolega kiedys zagral za 4 wzial 5.90 jakos hehee a na bilety wydalismy po 5  wchodzimy takie mlode łebki a w punkcie mowi : no wreszcie młody ile  hehee zobaczyl gosc na kwote to smial sie przez godzine chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy zakładzie ,,wygra przynajmniej jeden set" Wozniacki-Paszek(zagrałem na Paszek)mialem porazke ,a przy meczu Hantuchovej z Tsurenko(zagralem Tsurenko)zwrot,bo kilkukrotnej probie zmiany decyzji na zwrot w przypadku Wozniackiej,otrzymalem odpowiedz,ze set zostal rozegrany,wiec tenisista mial szanse go wygrac,natomiast Tsurenko nie miala..dodajmy ze Pani poinformowala mnie ze krecz liczony jest chocby po 1 pilce..czy jest to normalne,kazdy niech oceni sam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś miał do czynienie z czeskimi bukami naziemnymi - np. Fortuną?
Jakie są różnice w porównaniu z polskimi bukami - tam chyba podatek inaczej obliczają?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakie są różnice w porównaniu z polskimi bukami - tam chyba podatek inaczej obliczają?
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku czyli jak w niebie w porównaniu do nas hehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku czyli jak w niebie w porównaniu do nas hehe  hmm czy jak w niebie?? Wiedz, że podatek mniejszy, że oferta spora,do tego jak nie grasz za naprawde ogromne kwoty nie ma możliwości aby Ci kuponu nie przyjęli...dla nich klient z Polski to coś nowego bo gramy całkiem inne spotkania niż Czesi. Jeżeli to ma być jak w niebie to...tak jest :)do tego w niektórych punktach piękne panie zawsze pomocne a nie jak u Nas  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuję bardzo za pomoc, podzielę się doświadczeniami po powrocie 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pomylił się ktoś przy wpłacie do nich z nr konta. Ja wpłaciłem z innego niż podałem przy rejestracji i kasa wsiąkła. Ciekawe ile trzeba czekać aż zwrócą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamowilem sobie troszke kasy za punkty na fortune online. Wie ktos kiedy kasa pojawi sie na koncie? Pisze ze do 3 dni roboczych. Moze szybciej ktos mial
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swieto , wiec pewnie piatek
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam.wpłaciłem do fortuny 400 zł. kwota została zapisana u nich w polu bonus i widnieje wiadomość "pozostało do obstawienia 1600 zł". Nie decydowałem się jednak na bonus rejestracyjny. czy w takim wypadku mogę tę sumę ( 400 zł ) normalnie obstawiać czy muszę wg zasad promocji dla nowych użytkowników?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam
mam pytanie obstawiłem w weekend kupon 2 z 3 w jednej grupie zagrałem mecz z superofety, 1 grupa nie trafiła, mecz z superoferty trafił, jakie moje było zdziwienie ze gdy chciałem odebrac "wygraną" pokazywało się ze kupon jest przegrany. Miał ktos podobnego???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpowiedź jest chyba prosta.Sprawdź dokładnie kupon.W grupie ,w której miałeś mecz z super oferty,który wszedł musiałeś mieć w tej samej grupie inne zdarzenie bądź zdarzenia. Wystarczy,że jedno z tych zdarzeń nie weszło i automatycznie położyło Ci grupę.
Też się bawiłem kiedyś w te grupy u naziemniaków,ale szybko przeszedłem na kupony ako. Z tych grup to chuj wielki można wygrać.Trzeba mieć więcej szczęścia niż w prostym kuponie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|