|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmierzam do tego, że nawet jeśli konto dla Ciebie jest "idealne" i tak długo nie pograsz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam do sprzedania za 5k, z odbiorem osobistym + herbatka gratis  ew potwierdzenie danych u jednego moda, bo mu biletn na euro sprzedawałem h2h 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
simmons, a wiesz jakie czynniki wpływają na limity ? chcesz mi powiedzieć, że wygrywając dużą kasę, pozwolą Ci grać pół roku ? wiem jakie czynniki wpływają na limity i wiem że mając dobre konto z ,,dobra historią" można wyciągnąc spokojnie kilkadziesiąt tyś na czysto, ale wiem również że są konta na które nakładane są limity po wygraniu kilku tysięcy, stąd taka różnica w cenach kont.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmierzam do tego, że nawet jeśli konto dla Ciebie jest "idealne" i tak długo nie pograsz  opisz cos wiecej, co do limitowania, na pewno sprzet łapia nie wiem jak, zmiana windowsa tez pomaga co dalej, dindas i 140 rozbojników bedzie wdzieczny 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
zmierzam do tego, że nawet jeśli konto dla Ciebie jest "idealne" i tak długo nie pograsz  dokładnie, dlatego tak rozkwitł handelek kontami, ja nie gram pewnie takimi stawkami jak np Simons a i tak musze kombinowac to co dopiero jak ktos za naprawde spore stawki wali ? tam tylko lubia ludzi co sa na 0 albo minus ewentualnie mały plusik z wahaniami, zreszta kazdy buk to ma, jak sie połapia ze jest dobra stawka i wygrywasz to 2-3 miesiace to absolutny max potem limity, oczywiscie przy grubej stawce mozna wyłapac u nich czape i po paru betach, takie realia tego cyrku niestety
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Simons nie bądź zbyt wylewny, bo podetniesz gałąź, na której siedzisz.
|
|
|
|
|
|
|
tyle dobrze ze stare kompy teraz kosztuja grosze
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmierzam do tego, że nawet jeśli konto dla Ciebie jest "idealne" i tak długo nie pograsz  dokładnie, dlatego tak rozkwitł handelek kontami, ja nie gram pewnie takimi stawkami jak np Simons a i tak musze kombinowac to co dopiero jak ktos za naprawde spore stawki wali ? tam tylko lubia ludzi co sa na 0 albo minus ewentualnie mały plusik z wahaniami, zreszta kazdy buk to ma, jak sie połapia ze jest dobra stawka i wygrywasz to 2-3 miesiace to absolutny max potem limity, oczywiscie przy grubej stawce mozna wyłapac u nich czape i po paru betach, takie realia tego cyrku niestety prawda jest taka, ze jeszcze kilka lat temu sprawy limtów wygladały zupelnie inaczej na bet365, widocznie jakas glowa poleciala i jest jak jest ...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Koniec tych wygłupów z handlem kontami.
|
|