|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W razie czego, gdzie jakis nocleg polecacie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytaj zludnej lub artka  ja spie w domku  i jak sie podobalo na 1 dniu? najlepszy mecz to chyba kocyla z rumsztykiem  Przysieznemu jak zwykle psycha klękła  Montanes widac ze w formie i daleko tutaj zajdzie  Ma do obrony troche cennych punktow i widac po nim ze chce mu sie grac  Munoz słabo z gadomskim. Nie patrzylem jeszcze jak sie mu uklada drabinka ale na niego bym nie stawial. Del bonis solidnie ale bez rewelacji. Devlider jakby tak sie nei dal ponosic emocjom to moglby ugrac wiecej  Pogoda piekna!!!! Nic tylko siedziec na kortach i delektowac sie tenisem na dobrym challangerowym poziomie  Jak cos to zostaly mi jeszcze 2 karnety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i jeszcze gawron z kapasem - gwiazdeczki  Dobrze ze przegrali bo nie lubie jak ktos sie wozi a nic nie prezentuje. Bronili tytulu i odpadli w 1 rundzie  Pedałki a szczegolnei to gawron dziala mi na nerwy :/
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
dziś trzymałem w ręku 2 zaproszenia VIP + zaproszenie na bankiet, niestety nie mam możliwości przyjechania i musiałem je zwrócić  wielka wielka szkoda
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja dopiero środa/czwartek jestem.
Co do noclegów, to ciężko polecić coś w Szczecinie w średniej cenie. Wiadomo, że jak jedziesz na turniej, to nie siedzisz w hotelu, tylko tam śpisz, więc cudów nie potrzeba. Akademik taki sobie (Andromeda), to jak ktoś chce naprawdę tanio i w miarę blisko kortów, to ok. Te pokoje co w tym temacie kiedyś Artek wrzucał - Integra, na zdjęciach wyglądają ok, ale już w sobotę dzwoniłam i od środy do niedzieli nie mieli dwójki wolnej. Hotel Marina koło stadionu Pogoni jest w miarę ok, tylko najlepiej dla zmotoryzowanych, bo tam przystanków w okolicy nie ma, do każdego spory kawał.
A co do Gawrona i Kapasia... Zauważ, że z tej dwójki grę prowadzi Andriej, lepszy serwis, lepsze czucie piłki. Bardzo sympatyczny chłopak. Mam nadzieje, że zmieni stałego partnera, bo ma potencjał. O Gawronie nie będę się wypowiadać, bo szkoda czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moje pierwsze typy z pekao: andreozzii, montanes, delbonis  Vamos!!! Niestety od jutro ma sie zrobic zimno i pochmurno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie jak co roku bede mial karneciki po smiesznych kosztach  Chce ktos w tym roku?  Jak cos to skladac zamowienia  W tej chwili mam zaproszenie na 2 osoby za 50 zł( po 25 na osobe) na caly tydzien turnieju ale czekam jeszcze na odpowiedz fechnerinho bo on sie pierwszy pytal na pw  Tak czy siak od jutra pewnie bede mial juz zwykle karnety. Cena okolo 40 zl za jeden. Normalne koszta to 120zl 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Zaproszenie dla 2 osób zaklepane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokladnie  ale jutro moze znowu beda bo kolezanka, która pracuje u głownego sponsora turnieju ma się odezwac 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym roku jak do tej pory zapotrzebowanie przewyzsza moje mozliwosci  W 2 dni sprzedalem 20 karnetów w tym 6 dla chlopakow z mecz.pl a chetnych jest jeszcze wiecej  Bedzie ktos jeszcze z forum? Moze jakis lekki melanz pod koniec tygodnia? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zostaly mi jeszcze trzy wejsciówki? chce ktos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te wejsciowki na wszystkie mecze? I jaka cena?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wszystkie mecze - to sa dokladnie plakietki " gosc turnieju" czyli wszystkie mecze i wszystkie trybuny procz vip. Po 40 zł za jedną. chyba ze chcesz wszystkie trzy to oddam za 130zł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialo byc 110 (za trzy) 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
nie wiem w ogóle co się dzieje w tym roku, bo w necie chodzą nawet karnety za 3 dychy a przy stoiskach netto rozdają darmowe podwójne wejściówki na całą sobotę. ps. nie sprzedajesz karnetów tylko identyfikatory rozdawane sponsorom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps sprzedaje to i to w takiej samej cenie. W tym momencie mam tylko identyfikatory, ktore sa bardziej aktrakcyjne od karnetów. Nic mi nie wiadomo o rozadawaniu wejsciowek na sobote  Chyba ze ktos je wygral w jakims konkursie a to róznica.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie wiem w ogóle co się dzieje w tym roku, bo w necie chodzą nawet karnety za 3 dychy a przy stoiskach netto rozdają darmowe podwójne wejściówki na całą sobotę. ps. nie sprzedajesz karnetów tylko identyfikatory rozdawane sponsorom. Skoro rozdają za free, to czemu kupiłeś za 120 zł? :)))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oddam te wejsciowki po 25zl za jedną. Piszcie jak chcecie ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak co roku mam karnety na PEKAO SZczecin OPEN
Karnety chodza po 120 zł - u mnie przy wiekszych zamowieniach po 35 zł za sztuke. W detalu po 40zł
Zapraszam na priv bo w tym roku lipa i zasoby już nei sa tak duze jak w ubieglych latach :/ Kto pierwszy ten lepszy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|