|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
alez dla mnie to jak najbardziej niech stadion zarabia, o ile zarabia oczyiscie a nie dali znizke kurii
dla mnie zalosne jest to jak ludzie w to wierza i zalosny jest kosciol ktory juz jawnie wchodzi w rozrywkowe eventy ludzie nie wierzą w kościół tylko w Boga ta rozrywka jak o niej piszecie jest dla osób, których wiara jest silniejsza jest przeciętnego Kowalskiego chodzącego z przymusu w nd by odbębnić swój obowiązek. Biszop jesli jestes ateistą czy kimkolwiek chcesz to sobie bądź i gówno mi do tego ale nikt nie musi się zgadzać z Twoimi poglądami, gdzie widzisz tylko plus w $$$ za wynajęcie stadionu coś tam przeczytałeś coś tam wiesz z góry to skreślasz gówno wiedząc czym sie kierują Ci ludzie idąc na to wydarzenie, jeden idzie na koncert drugi idzie na takie duchowe przeżycie i nie chodzi tu tylko o uzdrowienie a zresztą je**ć to i tak nie przegadasz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba bylo do mnie, nie do Bishopa @sHybki alez wierz sobie w co chcesz, ja szanuje poglady innych ludzi ale tez nie kaz mi nic nie mowic jak widze jak ktos z siebie robi idiote, mam prawo do wyrazenia swojego zdania proponowalbym tylko zastanowic sie czy dobrze wybrales obiekt wiary, bo Jezus oferuje po smierci najczesciej czysciec potem blizej niekoreslone nieba, Allah od razu moze Ci dac 40 dziewic (nie zatsanawiam sie czy dla tych dziewic to wtedy raj czy pieklo) a co do mojej wiary, tak jestem ateista..no moze czasem agnostykiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ten spór? przecież nie chcecie chyba powiedzieć, że jest jakis sensowny kandydat? obecny, pisowski czy ten od flaszki, o zakąsce pod pseudonimem ogórek nawet nie ma co wspominać bo ona nawet na zakąske sie nie nadaje.
Od dłuższego czasu leje ciepłym moczem na wybory, jakiekolwiek wybory mnie nie interesują bo nie ma miedzy nimi żadnej różnicy, no mógłbym się z Kukizem w kilku kwestiach zgodzić, jednak alkoholik na jakimkolwiek urzędzie to nieporozumienie, a jakby ktoś chciał go bronić, to z alkoholizmu się nie wychodzi tylko co najwyżej kontroluje, więc dziękuję - nasram. żeby nie było, sram na nich wszystkich, wszyscy siebie warci.
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. i ja sie podpisze tutaj, wszystko to te same psiaki, Komorowski czy Duda - zaden wybor juz wole Kukiza, nich chlop ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co ten spór? przecież nie chcecie chyba powiedzieć, że jest jakis sensowny kandydat? obecny, pisowski czy ten od flaszki, o zakąsce pod pseudonimem ogórek nawet nie ma co wspominać bo ona nawet na zakąske sie nie nadaje.
Od dłuższego czasu leje ciepłym moczem na wybory, jakiekolwiek wybory mnie nie interesują bo nie ma miedzy nimi żadnej różnicy, no mógłbym się z Kukizem w kilku kwestiach zgodzić, jednak alkoholik na jakimkolwiek urzędzie to nieporozumienie, a jakby ktoś chciał go bronić, to z alkoholizmu się nie wychodzi tylko co najwyżej kontroluje, więc dziękuję - nasram. żeby nie było, sram na nich wszystkich, wszyscy siebie warci.
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. w dupie masz, niech bedzie jak jest, chociaz syf jest straszny, patologia goni patologie. niech nadal rzadzi PO, PiS, Bul I reszta te hucpy. Nie no z całym szacunkiem ja tego nie akceptuję, tzn nie akceptuję obecnego stanu rzeczy, I po stokroć wolę Korwina czy Kukiza, a w wyborach parlamentarnych Ruch Narodowy czy tam partie JKM. Wszystko, tylko nie to co jest teraz. Wychodzenie z założenia, że nic nie da sie zrobic, ze wszyscy to zlodzieje, jest moim zdaniem tozsame z popieraniem obecnego system, obecnej wladzy etc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uuu zdziwilbys sie ... teraz mega sie promuje karmienie piersia jak najdluzej, a jak ktos nie chce to jest pietnowany niczym wyrodna matka. niemalze jest napisane ze jak nie karmisz to dziecko bedzie chore fzycznie i psychicznie
jak dla mnie zalosne, no ale takie sa trendy teraz
dobrze sie tez ma tzw wychowanie bliskosci, czyli dziecko przywiazane do rodzicow, ma z nimi spac do kiedy chce, wykluczone ze spoleczenstwa, ale z rodzicami zawsze
a i tez wchodzi nowy trend...kolejny etap bezstresowego wychowaznia, zero ograniczen, wiec np nie stosuje sie pieluch i nocnika, a dziecka gdzie ma ochote i kiedy ma ochote moze sie zalatwiac przez otwor w ubraniu (np w salonie na dywanie)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
daje inny link: http://polska.newsweek.pl/marta-giermasinska-wiceprezes-ze-skierniewic-zrzekla-sie-stanowiska,artykuly,362698,1.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak wlasnie sie robi kariery w polsce..a potem czlowiek sie dziwi ze 35 na karku i nie miliona na koncie, a tu wyskakuje ktos z 25 lat na karku i okazuje sie vice prezesem duzej spolki
no jak juz zostanie v przesem jeden raz to potem idzie do kolejnej firmy, jak sie ekipa rzadzaca zmieni to szybka ewakuacja..wazne sobie kontaktow narobic na przyszlosc i wtedy mozna mowic ze z zawodu jest sie prezesem
a ta Pani wykorzystala swojej atuty, ktore swoja droga troche kiepskie sa
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To tylko pokazuje nadmiar etatów. Firma na 100% poradzi sobie bez wiceprezesa ( ciekawe czy jest tylko jeden). Jak to ma się do lansowanie staży, pracy za doświadczenie itp. Jak widac doświadczenie mozan zdobywać z pensją wiceprezesa.
Dziś pojawił się kolejny kwiatek. Burmistrz ( pisowski) umarzą podatek przesiębiorcy na drugi dzień przedsiębiorca kupuje nieruchomość od miasta ( czyli pieniądze ma). Nie ma to jak równi i równiejsi. Argument "Bo on inwestuje"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
drukowanie prawie w kazdym meczu ligowym na rzecz ległej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
drukowanie prawie w kazdym meczu ligowym na rzecz ległej Let the Football win?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FIFA, która nie dość, że przeżarta jest przez korupcję to jeszcze na swojej stronie robi z siebie... ofiarę. Aż chce się zacytować klasyka: "by żyło się lepiej..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy okazji wyborów zawsze jest ta sama śpiewka, a ja tylko żałuję, że nie ma "pustego głosu" bo wtedy może któryś z tych kundli się podrapał i chwilę zastanowił nad tym skąd tyle osób które nie wybrały nikogo, bo że nie pójście na wybory to żadne rozwiazanie, tu musze się zgodzić, tylko mimo wszystko wolę taka opcję od "wyboru lepszego zła" które juz przerabiałem sankcjonując kolejnego debila czy debili. w dupie masz, niech bedzie jak jest, chociaz syf jest straszny, patologia goni patologie. niech nadal rzadzi PO, PiS, Bul I reszta te hucpy. Nie no z całym szacunkiem ja tego nie akceptuję, tzn nie akceptuję obecnego stanu rzeczy, I po stokroć wolę Korwina czy Kukiza, a w wyborach parlamentarnych Ruch Narodowy czy tam partie JKM. Wszystko, tylko nie to co jest teraz. Wychodzenie z założenia, że nic nie da sie zrobic, ze wszyscy to zlodzieje, jest moim zdaniem tozsame z popieraniem obecnego system, obecnej wladzy etc. Podpisuję się pod tym co napisałeś hallik obydwiema rękami. Takich co wrzeszczą i plują na wszystkich dookoła, a mimo tego i tak dają się kopać po dupie bez słowa protestu (czyt. bez aktywności wyborczej) jest niestety więcej w tym naszym narodzie. A zapytasz takiego "idealistę" o alternatywne rozwiązanie w stosunku do tego co krytykuje, to już jakby mniej energii. Skoro ktoś uważa, że nie ma z czego wybrać i nie będzie wybierał, to niech stworzy lepszą wg niego opcję jak np. zrobił Kukiz, albo ... morda w kubeł bo nie da się takiego pustego biadolenia czytać/słuchać.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pan Piechociński oddaje idealnie charakter formacji PSL.
Bieńkowska pluje mu w twarz a on mówi że pada.
Szkoda że nie powiedział że fajną ksywkę mu Elka wymyśliła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu żałosna?  Przecież urodził się w tym mieście i jest mistrzem świata w piłce, najlepszym strzelcem w historii mundiali. Fakt, ze jest volksdojczem ale jednak jako opolanin zapisał się z historii wiec akurat to nie jest głupia decyzja 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|