|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Tak sobie myślę że Basel wyjebało dzisiaj 90% kuponów. Czy ten remis to przypadek? Basel w końcówce wyglądało to jakby nie chciało tego wygrać Ależ jaki przypadek..najwieksza kumulacja - komitywa pejsatych zjadaczy cebuli..ja oczywiście też mądry po czasie..dżius to dżius,obojętnie szwajcarski czy inny he,he..wasze ulice a nasze kamienice Pozdrawiam i zdrówko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obejrzałem skróty obszerne i kurde ten Bazyl to wałek na maksa. Janko kurwa z metra od pustej bramki nie trafia w piłke...
A sedzia to chyba jakiś koszerny pejsiak tak pomagał żydom!
Nie uznana prawidłowa bramka Bazyl, nie gwizdnieta ręka żyda w Polu karnym, jakiś czarnuch prawie połamał noge Embolo i nawet żółtej nie zobaczył, idź pan chuj z takim ustawianiem meczy
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Gustawo .. Toż to przecież wszyscy pejsatych tam..swojego czasu jakiś miesiąc siedziałem w Zurychu.. Toż to kurwa był widok..w każdym parku,na skwerze..podwinięte rękawki u białych koszul..podwinięte nogawki czarnych spodni..sandały na nogach i falujace na wietrze pejsy..jak oni za piłką zapierdalali.. aż musiałem się napić z nerw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co prawda to prawda szwajcarskie żydki trzymające lichwę zbiły fortune podczas II wojny na złocie zamordowanych biedniejszych " braci" oraz na fortunach III Rzeszy...
|
|
|
Link skopiowany do schowka