#2184866 - 21/03/2008 20:36
Re: StanJames
[Re: agr1]
|
newbie
Meldunek: 26/09/2007
|
Oto list jaki otrzymalem dzis od supportu poprosilem o haslo bo nie moglem sie zalogowac okazalosie ze mam zamkniete konto no i kasa przepadla...
Dear Mr ...
Thank you for your recent email.
Unfortunately due to high levels of bonus abuse, we do not accept customer from Poland.
I can therefore not supply you with your password, as your account is now blocked and closed.
Should you require further assistance please do not hesitate to contact me.
Kind regards
Claire
|
Do góry
|
|
|
|
#2184871 - 21/03/2008 20:39
[Re: jasonpl]
|
newbie
|
kasy pewnie nie wyplaca bo zdazylem zagrac kupon jest open ale skoro konto zamkniete to i kupon rozliczony jako przegrany.
|
Do góry
|
|
|
|
#2184932 - 21/03/2008 21:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
jason co ty chrzanisz. Walcz o swoje, przejrzałemm pobierznie zarówno regulamin promocji, jak i ogólnie samego bukmachera. Nie widze w nim żadnych zapisów iż - promocja nie dotyczy Polaków - Polacy nie mogą otwierać kont w SJ, co więcej jest zapis o zakazie gry mieszkańców Usa.Skoro jest wyszczególniony jedna nueuprawniona do gry nacja, siłą rzeczy inne nacje w swietle regulaminu moga grac.
REgulamin, przepisy są więc po twojej stronie. Stan james to nie jest bukmacher z siedzibą w kraju 3ciego świata gdzieś za 7 równoleżnikiem. Mienią się być stabilnym, brytyjskim bukmacherem - to co zrobili wyglada jak bezpodstawna dyskryminacja ze względu na narodowość. Jeśli chce ci sie sprawę ciągnąć (osobiście nie marnowałbym czasu dla 25 funtów, bo pewnie tyle wpłaciłeś) to napisz ślicznego maila po angielsku (postaraj się by było napisane ładną angielszczyzną, ewentualnie poproś naprawde biegłego w angielskim), i porozsyłaj wszystkim na których opinii SJamesowi zależy, zaczynając od SBR , booksmakerreview i podmiotu który raczył im wydać licencję. Spróbuj zainteresować prasę, w sumie to świetny temat dla jakiegoś brytyjskiego brukowca- " wielki bukmacher, okrada biednago studenta z Polski, tłumacząc to jego pochodzeniem..." A jeśli nie chce Ci sie w to bawić, po prostu wyslij im maila żeby ci oddali twój depozyt i spier.... , bo w ich regulaminie nie ma nic na temat Polaków, w związku z czym jesteż czysty w świetle ich przepisów.
|
Do góry
|
|
|
|
#2184957 - 21/03/2008 21:58
[Re: gryzonko]
|
newbie
|
Odwolalem sie do regulaminu oto kolejny fragment listu:
If the bet had been a winning bet we would have returned those funds back to your Moneybookers account before we suspended your account.
'As my colleague has already explained due to the severe amount of bonus abuse we have suspended all new registration accounts from Poland'
wyglada na to ze chca oddac depozyt ale nie chca miec do czynienia z tymi graczami z Polski ktorzy wplacaja srodki tylko po to aby skorzystac z promocji
|
Do góry
|
|
|
|
#2185000 - 21/03/2008 22:22
[Re: DJ SOSNA]
|
newbie
|
nie chca miec do czynienia z tymi graczami z Polski ktorzy wplacaja srodki tylko po to aby skorzystac z promocji Ja też bym nie chciał mieć do czynienia z graczami którzy rejestrują się u bukmachera aby raz obrócic wpłacone 100zł i wypłacić (nie mówię tutaj o Tobie bo nie znam twojej sytuacji). Z promocyjnej kasy oczywiście można skorzystać (w końcu po to jest) ale trzeba to zrobić w cywilizowany sposób a nie udawać cfaniaczka który chce tylko wyłudzić promocyjną kwotę od Firmy a tak niestety jest często jeśli chodzi o Polaków grajacych u buków online. EOT  Sosna niby jestes graczem a piszesz jak pracownik supportu Stana, traktuja wszystkich Polakow tak samo nie da sie odczytac intencji gracza ktory ma konto zaledwie jeden dzien byc moze po skorzystaniu z promocji czesc grajacych nie ucieknie z cala kasa bo np przyciagnie ich bogata oferta i wyzsze kursy. Blokada na starcie dla Polskich uzytkownikow to dobre rozwiazanie wg Ciebie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2185024 - 21/03/2008 22:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Napisałem że nie znam Twojej sytuacji więc nie odnosiłem się do Ciebie. Naotmiast co do twojego pytania to - TAK. Jesli 8/10 Polaków rejestrowałoby się w mojej Firmie Bukmacherskiej tylko z zamiarem "wyłudzenia" bonusu to przestałbym przyjmować wszystkich klientów z Polski. Na pocieszenie powiem tylko że nie jesteśmy jedyną Nacją postrzeganą w branży za cfaniaczków i bonus-hunterów  kiedyś Hill robił promocję z wyłączeniem bodajże "Polaków, Greków i Chorwatów", heh. dj
|
Do góry
|
|
|
|
#2209885 - 29/03/2008 21:30
[Re: Lord Devastator]
|
journeyman
Meldunek: 29/08/2007
|
Idąc tokiem rozumowania co niektorych powyższych wypowiedzi, każdy klient, który był na tyle bezczelny że nie przegrał u buka kasy (a przy okazji przecież postępował zgodnie z regulaminem udostępnionym na stonach tegoż buka) to naciągacz.
No po prostu rewelacja - i piszą to osoby, które uchodzą za nazwijmy to autorytety w polskiej internetowej bukmacherce...
Bez dalszego komentarza...
|
Do góry
|
|
|
|
#2213124 - 30/03/2008 16:00
[Re: MR.FREESTYLE]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Moge zapytac po co w ogole sa bonusy? Lowcy bonusow i tak zwina zagle po wykorzystaniu ida dalej a powazni gracze maja gdzies bonusy bo tylko z tym problemy sa zwiazane (np status profesjonalnego gracza w bet365  po zagraniu wymaganego przepisami obrotu i inne paranoje) Jakie idealy przyswiecaja bukmacherowi ktory wprowadza bonusy? Kogo oni zamierzaja łapac na te bonusy?
|
Do góry
|
|
|
|
#2213695 - 30/03/2008 20:31
[Re: rymoholik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
potwierdzam słowa rymoholika. Pare lat temu , jak zaczynałem sie bawić w bukmacherkę internetową, jak dużego bym bonusa nie dostał - przegrywałem i bonus i depozyt. Troche czasu mi zajeło by zmienić tą tendencję. Większość tyle cierpliwości nie ma, założy konto w Bwin przegra zapomni, ewentualnie założy konto w betsson będąc pewnym że w Bwin to tylko pech był. I tak w kółko, a takiego narybku jest nieskończona ilość.
|
Do góry
|
|
|
|
#2217558 - 31/03/2008 18:33
|
journeyman
Meldunek: 29/08/2007
|
.. a może jednak dalszy komentarz...
Wkurzony byłem pisząc poprzedniego posta, bo SJ oddał mi depozyt, a babka w supporcie powiedziala ze nie obsluguja polakow. I tutaj sie zgadzam ze te bonusy to problem, bo chetnie bym zostal klientem tego buka rowniez bez bonusow. Ale z drugiej strony chodzilo mi tylko o to (za wyjatkiem numerow z ciociami, babciami itd.) ze zgarnie bonusu to nie zadne naciaganie. Jesli kogos urazilem to wielkie sorry...
|
Do góry
|
|
|
|
#2217809 - 31/03/2008 22:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
potwierdzam słowa rymoholika. Pare lat temu , jak zaczynałem sie bawić w bukmacherkę internetową, jak dużego bym bonusa nie dostał - przegrywałem i bonus i depozyt. Troche czasu mi zajeło by zmienić tą tendencję. Większość tyle cierpliwości nie ma, założy konto w bwin przegra zapomni, ewentualnie założy konto w betsson będąc pewnym że w bwin to tylko pech był. I tak w kółko, a takiego narybku jest nieskończona ilość. Wydaje mi sie ze teraz nawet dziecko wie jak sie robi obrot do bonusa (surebety) a dzieciaki licza kazda kase i wiedza co i jak
|
Do góry
|
|
|
|
|
|