#997738 - 27/02/2007 20:22
Re: Kupię, sprzedam, wymienie [32]
[Re: KaPrYs]
|
veteran
Meldunek: 11/01/2005
|
powiedział ze gg mu sie zepsuło i bony jego nie działają i jutro odeśle mi kase którą mu wpłaciłem. no poczekamy i zobaczymy...:)
|
Do góry
|
|
|
|
#998147 - 27/02/2007 21:44
|
addict
Meldunek: 04/06/2006
|
Ponawiam o zamkniecie tego tematu poniewaz znow pojawili sie oszusci admini zrobcie w koncu z tym porzadek bo te wasze forum traci na wiarygodnosci z dnia na dzien !!! Daj spokoj, na allegro tez sa oszusci (zreszta gdzie ich nie ma ;/ ) a jakos serwisu nie zamkneli. Ten temat jest tu potrzebny z wielu wzgledow, a jak ktos wymienia sie z jakimis "Cylami" to potem pretensje do siebie. Mam nadzieje ze oddales wszystkie noże z kuchni na policje, bo przeciez to potencjalne narzedzie zbrodni.. 
|
Do góry
|
|
|
|
#998194 - 27/02/2007 21:53
[Re: Paraskievi]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
OSZUTS Paraskievi !!!
Ten gosciu wlasnie chcial mnie oszukac na kwote 300 zł. Sprawa ma sie tak. Wczoraj chcial sie wymienic zemna na 300 zl on mial mi wplacic kase na konto a ja mu na moneybookers. Dzis mi napisal ze mi wplacil kase przelewem w banku na moje konto w kredyt banku. Ja mialem mu rownoczesnie zrobic przelew na jego money no i oczywiste ze ja ryzykowalem najwiecej bo jego przelew dotrze dopiero jutro a ja mialem mu kase wyslac dzis. Wiec mu napisalem ze kase mu wysle jak kasa do mnie dojdzie jutro chcialem go sprawdzic czy rzeczywiscie wyslal kase. Teraz mi pisze ze jak mu nie wysle dzis kasy to anuluje przelew jutro rano hehehe moze mi ktos powiedziec jakim cudem mozna anulowac przelew zrobiony w banku ( wypelnil druk i zrobil przelew ) ? Poprostu chcial mnie oszukac. Myslal ze ja mu uwierze na slowo i wplace mu na money a tak naprawde to on zadnego przelewu nie zrobil. Tak samo te jego bony to tez wielkie oszustwo.
Ponawiam o zamkniecie tego tematu poniewaz znow pojawili sie oszusci admini zrobcie w koncu z tym porzadek bo te wasze forum traci na wiarygodnosci z dnia na dzien !!! Kolego prosze Cie nei denerwuj mnie jak doskonale wiesz rpzelew mozna cofnac kazales mi sie z Toba kontaktowac poprzez sms pisalem do Cibeie jak idiota Ty chowasz sie na GG i nieodpisujesz i teraz mi powiesz ze ja Cie oszukuje? napisalem ze jesli jutro nie bedzie kasy wtedy zarzadam anulowania rpzelewu ot cala sprawa i teraz to uczynie napewno po tym co Ty robisz. Na ta chwile Cie ostrzegam, wczoraj napisalem do Ciebie w sprawie wymiany/zakupu kodu, nie odpisywales, ronoczesnie poprosilem kolege zeby napisal do Ciebie z identyczna propozycja. Dziwne?? Dla mnie dosc mocno bo jemu odpisales, a mi nie, nie mialem zamiaru kupowac poprostu Twoja oferta wydala mi sie dosc naciagana. Jesli wycinasz innym numery to postaram sie aby Cie szybciutko namierzyli. Tak wiec jesli jestes o.k. to chcialbym zobaczyc wpis osoby ktora sie z Toba wymienila.
Nie buerz tego zbyt do siebie, taka mala prewencja:)
|
Do góry
|
|
|
|
#998278 - 27/02/2007 22:13
[Re: rcsade]
|
addict
Meldunek: 24/06/2003
|
Widen, smz został już usunięty z listy kańciastego. Osoby już zostały powiadomione. Ban dla tego użytkownika jak również dla użytkownia Cylu.---> takie kroki powinny zostać podjęte,gdyż jest to jeden i ten sam użytkownik co wprowadza spore zakłócenia w tym temacie. Dziękuję pewnej osobie która odezwała się dziś rano (nie wiem - być może to Ty  ) i dała mi znać w sprawie smz - dzięki temu szybko zniknął z listy. To nie pierwsza próba oszukania procesu weryfikacji, ta niestety udana :(, czasowo wstrzymuje weryfikacje, mogę zrobić ewentualnie wyjątek dla osób z minimum rocznym stażem, które rzeczywiście tego potrzebują (duża ilość wymian).
|
Do góry
|
|
|
|
#998289 - 27/02/2007 22:15
[Re: czyzyk]
|
addict
Meldunek: 24/06/2003
|
Mam niecałe 100 zł na MB, przyjmę mbank, gg: 2785539, zweryfikowany, wiele wymian za sobą, bez prowizji.
|
Do góry
|
|
|
|
#998379 - 27/02/2007 22:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/12/2004
|
Ponawiam o zamkniecie tego tematu poniewaz znow pojawili sie oszusci
Przestań siać lament mistrzu, bo za dużo wymian to chyba nie masz  (Nie znaczy to żę się napinam  bo sam dużo razy się nie wymieniałem ) co by decydować co z tematem. Temat utworzony nie jest przez Ciebie, a od decyzji o zamknięciu są modowie. admini zrobcie w koncu z tym porzadek bo te wasze forum traci na wiarygodnosci z dnia na dzien !!! Lepiej zrób coś ze swoją naiwnością bo jest chyba źle, skoro nie raz Cię oszukali.. I daj żyć innym ,b o naprawdę potrzebują co by ten temat istniał. Bez odbioru 
|
Do góry
|
|
|
|
#1000076 - 28/02/2007 14:25
[Re: Tedi]
|
addict
Meldunek: 12/11/2006
|
Super pierwsza moja wymiana na mecz.pl i 120zł w plecy. Wysłałem użytkownikowi "aros88" pieniądze na mBank po czym miał wysłać mi taką samą kwote na MB. Na moim koncie pieniążków nie przybyło, a aros88 już sie do mnie nie odezwał.
Artur Biernat, Tychy ul. Racławicka 4/7 (Aros88) - OSZUST! Powiedz mu ze zle trafil. Musze zapytac znajomych gdzie jest ta ulica bo nie bardzo kojarze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1000124 - 28/02/2007 14:34
[Re: rozmus]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Super pierwsza moja wymiana na mecz.pl i 120zł w plecy. Wysłałem użytkownikowi "aros88" pieniądze na mBank po czym miał wysłać mi taką samą kwote na MB. Na moim koncie pieniążków nie przybyło, a aros88 już sie do mnie nie odezwał.
Artur Biernat, Tychy ul. Racławicka 4/7 (Aros88) - OSZUST! Powiedz mu ze zle trafil. Musze zapytac znajomych gdzie jest ta ulica bo nie bardzo kojarze. Wprowadzimy chyba zapis o tym ze w tym temacie moga sie wymieniac tylko osoby z przynajmniej dwu letnim stazem na forum.
To co tu robicie to jakas pomylka, dzieci gola dzieci 
|
Do góry
|
|
|
|
#1000197 - 28/02/2007 14:50
[Re: Biszop]
|
veteran
Meldunek: 11/01/2005
|
Tedi no to chyba sie z kimś innym wymieniłaś kto sie podszył pode mnie. po pierwsze nie mam konta w mbank tylko inteligo. po drugie to nie moje dane co podałeś. możesz zapytać tu kilku osób co sie z nimi wymieniałem. ehh znów sie zaczyna podszywanie :-/
|
Do góry
|
|
|
|
#1000210 - 28/02/2007 14:53
[Re: Tedi]
|
veteran
Meldunek: 11/12/2005
|
Artur Biernat, Tychy ul. Racławicka 4/7 (Aros88) - OSZUST! Kolego po pierwsze to nie sa dane tego usera a po drugie on nie posiada konta w mbanku, ktos Cie po prostu skubnal podajac sie za niego a Ty nie raczyles tego sprawdzic, wiec miej teraz pretensje do siebie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|