#100465 - 18/11/2003 22:24
Re: Jak Cejrowski zmiażdzył Frytkę...
|
old hand
Meldunek: 20/03/2003
|
Wnioski, który mi się nasuwają po obejrzeniu filmu: 1. nerwy to ma ze stali albo 2. jest tak głupia, że nie rozumiała, co jej Cejrowski wrzuca albo 3. przyzwyczajona jest do takiego zachowania jej rozmówców
HEHE
|
Do góry
|
|
|
|
#100466 - 18/11/2003 23:02
|
addict
Meldunek: 18/07/2002
|
Co Wy wszyscy macie do tej Frytki??? Ja pieprze, ten Cejrowski to niezly palant, niech sie zajmie swoim zyciem... Sorry, ale akurat Frytka ma racje - niech kazdy robi to na co ma w zyciu ochote. A inni pewnie Ją tak, zle oceniaja, bo: -moze zazdroszcza powodzenia -moze zazdroszcza odwagi -moze zazdroszcza sily charakteru -moze zazdroszcza ... sam juz nie wiem czego! Bezsensu Ją oceniac zle z tego powodu, ze zrobila TO w reality show, bo my wszyscy (tzn. Ci co juz sa "po 1 razie"  ) to robimy i sie jakos tego nie wstydzimy. A ze Ona to zrobila przed kamerami to co z tego??? Niech robi co chce, to Jej zycie, a nie nasze, wiec pozwolmy robic Jej na co ma ochote!!! Co innego gdyby kogos tym skrzywdzila, ale nie sadze, by tak sie stalo... Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#100468 - 18/11/2003 23:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał adasgti: [qb]Co Wy wszyscy macie do tej Frytki??? Ja pieprze, ten Cejrowski to niezly palant, niech sie zajmie swoim zyciem... Sorry, ale akurat Frytka ma racje - niech kazdy robi to na co ma w zyciu ochote. A inni pewnie Ją tak, zle oceniaja, bo: -moze zazdroszcza powodzenia -moze zazdroszcza odwagi -moze zazdroszcza sily charakteru -moze zazdroszcza ... sam juz nie wiem czego! Bezsensu Ją oceniac zle z tego powodu, ze zrobila TO w reality show, bo my wszyscy (tzn. Ci co juz sa "po 1 razie"  ) to robimy i sie jakos tego nie wstydzimy. A ze Ona to zrobila przed kamerami to co z tego??? Niech robi co chce, to Jej zycie, a nie nasze, wiec pozwolmy robic Jej na co ma ochote!!! Co innego gdyby kogos tym skrzywdzila, ale nie sadze, by tak sie stalo... Pozdrawiam  [/qb][/QUOTE]Taa przyznaj się ile wydałeś na smsy 
|
Do góry
|
|
|
|
#100469 - 19/11/2003 01:01
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda: [qb] szczęka a co tam z tym rzeznickim filmikiem na ftp-ie? ja juz sie doczekac nie moge  [/qb][/QUOTE]nazwa hosta kisio.ds.pg.gda.pl użytkownik: gość hasło: gość Filmik, o który sprawa się rozchodzi to jpc. Ostrzegam, że ściąganie i oglądanie na własną odpowiedzialność. Jest tam też filmik z Frycią w roli głównej.
|
Do góry
|
|
|
|
#100470 - 19/11/2003 01:07
|
veteran
Meldunek: 29/07/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał adasgti: [qb]Bezsensu Ją oceniac zle z tego powodu, ze zrobila TO w reality show, bo my wszyscy (tzn. Ci co juz sa "po 1 razie"  ) to robimy i sie jakos tego nie wstydzimy. A ze Ona to zrobila przed kamerami to co z tego??? Pozdrawiam  [/qb][/QUOTE]Wiesz jak się nazywa robienie TEGO za pieniądze i przed kamerami? A wiesz czym się różni szmata od dziewczyny? Tym, że dziewczyna się szanuje... 
|
Do góry
|
|
|
|
#100471 - 19/11/2003 01:38
|
addict
Meldunek: 26/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał FanJagi: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał adasgti: [qb]Bezsensu Ją oceniac zle z tego powodu, ze zrobila TO w reality show, bo my wszyscy (tzn. Ci co juz sa "po 1 razie"  ) to robimy i sie jakos tego nie wstydzimy. A ze Ona to zrobila przed kamerami to co z tego??? Pozdrawiam  [/qb][/QUOTE]Wiesz jak się nazywa robienie TEGO za pieniądze i przed kamerami? A wiesz czym się różni szmata od dziewczyny? Tym, że dziewczyna się szanuje...  [/qb][/QUOTE]no FANJAGI już wiemy czego słuchasz ...  iwo: a tak poważnie to widzę to tak Frytka pieprzy się dla pieniędzy . Może nie bezpośrednio , ale napewno w jakiś sposób na tym zyska Cejrowski robi z Frytką wywiad i ośmiesza ją na oczach telewidzów no zgadnijcie po co ...? tak tak dla pieniędzy ! a po co my siedzimy na tym forum ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#100472 - 19/11/2003 01:43
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał poiu44: [qb] tak tak dla pieniędzy ! a po co my siedzimy na tym forum ...  [/qb][/QUOTE]Nie wszyscy. PS "Ktoś" o numerze IP 213.76.194.104, niech da sobie spokój.
|
Do góry
|
|
|
|
#100474 - 19/11/2003 01:45
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gruda: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał szczęka: Filmik, o który sprawa się rozchodzi to jpc. Ostrzegam, że ściąganie i oglądanie na własną odpowiedzialność. [/QUOTE]prawde mowiac spodziewalem sie czegos mocniejszego, choc moze on zrobic wrazenie. jesli pozwolisz sciagne jeszcze plyte dido. thx[/qb][/QUOTE]Ściągaj do woli
|
Do góry
|
|
|
|
#100475 - 19/11/2003 01:45
|
addict
Meldunek: 26/05/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szczęka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał poiu44: [qb] tak tak dla pieniędzy ! a po co my siedzimy na tym forum ...  [/qb][/QUOTE]Nie wszyscy. PS "Ktoś" o numerze IP 213.76.194.104, niech da sobie spokój.[/qb][/QUOTE]heh przecież nic nie napisałem ale i tak masz racje 
|
Do góry
|
|
|
|
#100476 - 19/11/2003 03:02
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jerome: [qb] [/qb][/QUOTE]Taa przyznaj się ile wydałeś na smsy  [/QB][/QUOTE] Akurat uwazam za bezsens wysylanie meskow na takie cos, ale popieram Frytke, niech se robi co chce, skoro nie robi innym tym krzywdy!!! Ludzie, tak bardzo was podnieca plotkowanie, obgadywanie, pokazywanie palcem rzekomo zlych rzeczy innym? :/ [QUOTE]Oryginalnie wysłał FanJagi: [qb] [/qb][/QUOTE]Wiesz jak się nazywa robienie TEGO za pieniądze i przed kamerami? A wiesz czym się różni szmata od dziewczyny? Tym, że dziewczyna się szanuje...  [/QB][/QUOTE] No jasne, ze wiem, ale powiedz mi inaczej: Frytka tym, ze tak robi, krzywdzi kogos? Czy prostytutki krzywdza kogos? Jesli NIE, to powiedz mi DLACZEGO niby maja tego dalej nie robic co lubia??? Bo tak nakazuje religia, ze tak nie wolno? :/ Sorry, ale bezsensu takie tlumaczenie... Moze nie do konca wiem co tam Frytka wyprawiala, ale mniej wiecej wiem z relacji kolegow i z samego ogladania czasami rowniez, ale do jasnej cholery, co Ona takiego robi??? Piszesz tez, ze kobieta ma sie szanowac itd. No spoko, ale powiedz mi jak sie nazywa facet, ktory to robi z wieloma laskami? Na dziewczyne jest wiele okreslen: dziwka, szmata, latwa itd., a na faceta? Na nas nie ma takich okreslen. I ostatnia sprawa, poniewaz napisales, ze robi to dla pieniedzy. Kazdy ma inny sposob zarabiania na zycie. Jedni sprzedaja bilety, jedna myja podlogi, inni obstawiaja w bukach, a jeszcze inni sprzedaja swoja twarz (no i cialo w przypadku Frytki) przed kamerami... Czy ktorys z tych "zawodow" robi krzywde innym? NIE! Wiec zostawcie Ją w spokoju i myslcie o swoim zyciu... AMEN! PS. Nie jestem z rodziny Fry(t)kowskich  Ani nie jestem w zaden sposob z nimi powiazany! (to tak na marginesie...)
|
Do góry
|
|
|
|
#100477 - 19/11/2003 03:36
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał adasgti: [qb] No spoko, ale powiedz mi jak sie nazywa facet, ktory to robi z wieloma laskami? Na dziewczyne jest wiele okreslen: dziwka, szmata, latwa itd., a na faceta? Na nas nie ma takich okreslen. [/qb][/QUOTE]Nie znam żadnego kolesia, który by się aż tak obnosił z tym, że robi to z tyloma, a tyloma laskami.
[QUOTE][qb] Kazdy ma inny sposob zarabiania na zycie. Jedni sprzedaja bilety, jedna myja podlogi, inni obstawiaja w bukach, a jeszcze inni sprzedaja swoja twarz (no i cialo w przypadku Frytki) przed kamerami... [/qb][/QUOTE]Widzę, że dla Ciebie jest bez znaczenia, to jak się zarabia pieniądze. Ważne żeby były. No cóż gratuluję zdrowego rozsądku i życzę powodzenia w przyszłości.
|
Do góry
|
|
|
|
#100478 - 19/11/2003 04:06
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szczęka: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał adasgti: [qb] No spoko, ale powiedz mi jak sie nazywa facet, ktory to robi z wieloma laskami? Na dziewczyne jest wiele okreslen: dziwka, szmata, latwa itd., a na faceta? Na nas nie ma takich okreslen. [/qb][/QUOTE]Nie znam żadnego kolesia, który by się aż tak obnosił z tym, że robi to z tyloma, a tyloma laskami.
[QUOTE][qb] Kazdy ma inny sposob zarabiania na zycie. Jedni sprzedaja bilety, jedna myja podlogi, inni obstawiaja w bukach, a jeszcze inni sprzedaja swoja twarz (no i cialo w przypadku Frytki) przed kamerami... [/qb][/QUOTE]Widzę, że dla Ciebie jest bez znaczenia, to jak się zarabia pieniądze. Ważne żeby były. No cóż gratuluję zdrowego rozsądku i życzę powodzenia w przyszłości.[/qb][/QUOTE]Jak to mowia "zadna praca nie hanbi". Mysle, ze jezeli TO PASUJE osobie, ktora takowa prace wykonuje i przy tym NIE RANI NIKOGO to jakie sa przeciwskazania do robienia tego dalej? Widze, ze Ty lekko zasugerowales iz ja bym sie mogl takze do takiego czegos posunac. Otoz NIE! Ale tez nie potepiam osob, ktore tak pracuja... Jesli powiedzmy Frytka nie ma szkoly, nie ma szansy na normalna prace to moim zdaniem lepiej jest robic to co Ona teraz robi w TV, a nie np. krasc! Nie uwazasz podobnie?
Wczesniej napisales, ze nie znasz kolesia, ktory sie tak z tym obnosi... A ten caly gosc, ktory to zrobil z Frytka? Przeciez on tez zrobil "taka brzydka rzecz" w telewizji! Czemu jego nie wyzywaja od ... no wiadomo od czego. Bo jest mezczyzna czy moze Cejrowskiemu bylo latwiej naskoczyc na Frytke? Latwiej mu bylo sie nabijac z Jej koloru wlosow, dobrym argumentem bylo tez, ze znowu w reality show wystepuje, a tamtemu by juz tego nie mogl powiedziec... :/ Zauwaz, ze on nawet nie dal Jej dojsc do slowa! To nie byl talk show, tylko bluzganie drugiej osoby!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#100479 - 19/11/2003 04:20
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
Cejrowski jest nudny jak (...), nie potrafi nic, poza obrażaniem innych.
|
Do góry
|
|
|
|
#100481 - 19/11/2003 04:27
|
veteran
Meldunek: 26/07/2001
|
On po prostu chciał, żeby Frytka powiedziała o sobie "tak, jestem dziwką". Wiecie dlaczego nie zaprosił tego faceta? Nie mógłby takich tekstów puszczać. Widać było, że ona się bardzo powstrzymywała słysząc te teksty WC. Gdyby tam był prawdziwy facet koło niej, toby wstał i dał Cejrowskiemu w gębę i to by dopiero był reality show !!! Tchórz Cejrowski, tchórz...
|
Do góry
|
|
|
|
#100482 - 19/11/2003 04:36
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał wuzz: [qb]On po prostu chciał, żeby Frytka powiedziała o sobie "tak, jestem dziwką". Wiecie dlaczego nie zaprosił tego faceta? Nie mógłby takich tekstów puszczać. Widać było, że ona się bardzo powstrzymywała słysząc te teksty WC. Gdyby tam był prawdziwy facet koło niej, toby wstał i dał Cejrowskiemu w gębę i to by dopiero był reality show !!! Tchórz Cejrowski, tchórz...[/qb][/QUOTE]Przychylasz się do stwierdzenia: . . 1. nerwy to ma ze stali Może i jest silną osobowością, bo ja na jej miejscu bym niestety nie zdzierżył.
|
Do góry
|
|
|
|
#100483 - 19/11/2003 04:41
|
veteran
Meldunek: 26/07/2001
|
Dorzuciłby też: [QUOTE] 3. przyzwyczajona jest do takiego zachowania jej rozmówców [/QUOTE]Co pewnie pomaga w punkcie 1. Bo głupia to ona nie jest.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|