#101129 - 05/03/2004 21:09
Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za
|
member
Meldunek: 09/11/2003
|
tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu: ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi: -Synu, z ciebie żaden ateista, tylko zwykły nieuk !!!!!
dziwię się haarerowi, że w ogóle z wami gada. ja mam tylko mature, logiki nie liznołem -ale czseam xeo faktycznie kompletnie bez sensu gadał. ze nie wspomne, ze uciekał od pytan haarera.
Pewnie nie pójdziesz do logika, co-xeo?
|
Do góry
|
|
|
|
#101130 - 05/03/2004 21:19
|
old hand
Meldunek: 14/11/2003
|
Gdzie xeo mowi bez sensu?Nie wiem dlaczego wszyscy go tak atakujecie.Podjol z wami polemike i przedstawia swoje argumenty.Haarer tez nie udziela odpowiedzi na wszystkie pytania.Nikt nie jest alfa i omega.Moze nie wszystkie argumenty xeo-na do mnie przemawiaja ale stoje po jego stronie.
|
Do góry
|
|
|
|
#101132 - 05/03/2004 21:24
|
member
|
na pewno wykazał mu ze nie ma moralnosci uniwersalnej a xeo zamiast przyzna c sie do błedu, to zaczął krecic, ze nie wie, nie rozumie.... śmiechu warte jaj po prostu nie ma a haarer, jak widze, zreszta w droobniejszych kwestiach do błedu uczciwie sie przyznał
|
Do góry
|
|
|
|
#101134 - 05/03/2004 21:28
|
member
|
na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles
"TY KRETYNIE
AD 1. Normalny człowiek"
jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.
|
Do góry
|
|
|
|
#101136 - 05/03/2004 21:33
|
old hand
|
Z ta moralnoscia to ja to widze tak:kazdy ma swoja wlasna moralnosc i to co dla jednego jest niemoralne dla kogos innego moze byc calkiem normalne.Sa jednak przyjete normy przez spoleczenstwo i jak ktos sie uprze mozna to nazwac uniwersalna moralnoscia.Bo jesli ktos przekracza te przyjete normy to mozna uznac ze postepuje zle i niemoralnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#101137 - 05/03/2004 21:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb]tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu: ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi: -Synu, z ciebie żaden ateista, tylko zwykły nieuk !!!!! [/qb][/QUOTE]Tamten ma chociaż jakąs wiedze (interpretacja inna rzecz), a ty sięz choinki urwałeś, tolerancji PANIE KATOLIK to u pana nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#101138 - 05/03/2004 21:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb]na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles
"TY KRETYNIE
AD 1. Normalny człowiek"
jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.[/qb][/QUOTE]Wyrwane zdanie z kontekstu przeczytaj vały tekst,a zrozumiesz ,że to nie była obelga, ale by ci to ułatwić wkleje ci to tu:
TY KRETYNIE (...) Na takiej zasadzie, mógłbym stwierdzić, że wszystkie osoby, które nie wierzą, że wszystko co się dzieje we wszechświecie, można opisać i przewidzieć za pomocą liczb, to są idioci i kretyni. Czy jakbym zaczął każdy post od słów ty kretynie, to miałbym racje ?
PS. Pierwsze zdanie w tym poscie nie należy brać poważnie. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem.
Teraz rozumiesz o co chodzi, chciałem udowodnić i jak widze udało mi sie, że jesteś hipokrytą.
|
Do góry
|
|
|
|
#101140 - 05/03/2004 21:37
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb]na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles "TY KRETYNIE AD 1. Normalny człowiek" jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.[/qb][/QUOTE]Wyrwane zdanie z kontekstu przeczytaj vały tekst,a zrozumiesz ,że to nie była obelga, ale by ci to ułatwić wkleje ci to tu: TY KRETYNIE (...) Na takiej zasadzie, mógłbym stwierdzić, że wszystkie osoby, które nie wierzą, że wszystko co się dzieje we wszechświecie, można opisać i przewidzieć za pomocą liczb, to są idioci i kretyni. Czy jakbym zaczął każdy post od słów ty kretynie, to miałbym racje ?
PS. Pierwsze zdanie w tym poscie nie należy brać poważnie. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem.Teraz rozumiesz o co chodzi, chciałem udowodnić i jak widze udało mi sie, że jesteś hipokrytą.[/qb][/QUOTE]Wlasnie to samo mialem wkleic  Manipulacja faktami i niedomowienia mialy pokazac ze xeo obraza ludzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#101141 - 05/03/2004 21:39
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb]Do logika owszem nie poszedłem inie pójde, no bo skoro i ty widziesz luki logiczne w moich wypowiedziach to napewno mi je przedstawisz.[/qb][/QUOTE] I W TYM MIEJSCU, KAZDY NORMALNY FORUMOWICZ CIE OBSMIEJE - BO W IDIOTYCZNY SPOSOB PRZYZNAŁES SIE, ZE PĘKASZ xeo :stop: :stop: :stop: [/qb][/QUOTE]Nie zabradzo rozumie do czego zmierzasz, czy uważasz, że jeśli czegoś ktoś nie zrobi, co chce ktoś inny byś zrobił, to przyznaje sie do błędu ? Jak napisze idz to psychiatry bo uważam, że jesteś niepoczytalny. A ty nie podziesz, to ja mam prawo rozgłaszać, że jesteś chory psychicznie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#101142 - 05/03/2004 21:39
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jerome: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb]tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu: ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi: -Synu, z ciebie żaden ateista, tylko zwykły nieuk !!!!! [/qb][/QUOTE]Tamten ma chociaż jakąs wiedze (interpretacja inna rzecz), a ty sięz choinki urwałeś, tolerancji PANIE KATOLIK to u pana nie ma.[/qb][/QUOTE]jak ktos jest zwyczajnie głupi, to zamiast sie uczyc, żada tolerancji dla swej głupoty
|
Do góry
|
|
|
|
#101143 - 05/03/2004 21:43
|
member
|
xeo i inni-widze ze Gornoślazaki to wyjątkowe matoły stworzcie se narodowosc ślaska i własne panstwo - reszta Polakow bedzie sie miała z czego śmiac
Ty mi, chłopcze nie wykazałes choroby psychicznej, a haare tobie brak logiki-owszem z moralnoscis podobnie było a ty swoje i jeszcze na dodatek oskarzasz go o złosliwosc i kto tu jest chory wez ty oskarz psora od finansow, ak ci nie postawi piątki, bo cos głupiego palniesz
|
Do góry
|
|
|
|
#101145 - 05/03/2004 21:47
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kiju: [qb]Tolstoy, jaka siła pozwoliła Ci na beszczeszczenie swoja osobą tak znakomitego pisarza??? (pytanie retoryczne, nie musisz odpowiadać)[/qb][/QUOTE]a czytałes-wątpie a o ktorego Tołstoja ci chodzi?
|
Do góry
|
|
|
|
#101146 - 05/03/2004 21:47
|
Carpal Tunnel
|
Mówisz, że masz średnie wykształcenie ? Zachowujesz się jak dzieciak z podstawówki. Harrer nie wykazał mi braku logiki, jedynie twierdził, że moje wypowiedzi są pozbawione logiki. Dlatego poprosiłem neutralnego czytelnika o werdykt i nadal czekam. xeo i inni-widze ze Gornoślazaki to wyjątkowe matołyWidze, że prezentujesz wysoki poziom kultury 
|
Do góry
|
|
|
|
#101147 - 05/03/2004 21:49
|
member
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb] Harrer nie wykazał mi braku logiki, jedynie twierdził, że moje wypowiedzi są pozbawione logiki. [/qb][/QUOTE]  coraz lepiej, xeo oklaski dla tego pana!!!! 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|