#101398 - 17/11/2006 02:55
Re: komu zależy na upadku mecz.pl
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
1)wypieprzyc to i owo 2)wypieprzyc (i wypieprzac sprawnie i bezwglednie) wszystkich 'suchych' i jeczacych, ze bylo dobrze, ale jest zle, (i tych takich co tylko komentuja, i zaznaczaja, ze kiedys pisali, ale kiedys bylo fajnie, a teraz im sie nie chce; no to jesli im sie nie chce to wyjazd, to wolny kraj) na poczatku zostanie 5 piszacych na temat, ale trudo, trzeba przetrzymac, po jakimś czasie okaze sie, ze sa tacy co sa gotowi również coś napisać. 3)zmiana softu tez sporo zmieni, brzmi to niemilo, ale niejednego tutaj podnieci jesli np w jakims rankingu wynikow pojawi sie na glownej stronie (a pojawi sie tam tylko po wynikach zwiazanych z pisaniem na temat) 4)sprawnie zarzadzac pp i epp, zmienic regulamin, zrobic jakis ranking wymuszajacy pisanie analiz 5)dawac przyklad z 'gory', niech kazdy z modow napisze jedna analize w 'swoim' temacie i w polaczeniu z pkt 2) szybko zrobi sie ruch..
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#101401 - 17/11/2006 08:27
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Sorry za dwa posty. Tyle wcześniej wpisywało się osób, które wraz ze mną parę lat temu zaczynały pisanie na forum. Dopiero teraz człowiek widzi, ile osób już tu nie pisze. Kto jeszcze pamięta kultowy dziennik wtapiacza tylera? Od tego tematu zaczynałem czytanie forum  Tyler żyjesz jeszcze chłopie?
|
Do góry
|
|
|
|
#101402 - 17/11/2006 08:32
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
ci dawni pamietaja czasy latwego wygrywania :grin
Buahaaha Jak to czytam za każdym razem mam polewę że hej. Tylko ciekawe czemu wszyscy "starzy" typerzy których znam są albo na 0 albo na niewielkim +/- a bynajmniej nie są ciency. Gdyby było tak łatwo to by w willach mieszkali. A za 5 lat usłyszymy jak to parę lat temu było łatwo loool a internet i zakłady live nie mają tu nic do rzeczy ( a wręcz ułatwiają zadanie nam i faworytom - mogą tak zagrać że i kurs duży na siebie złapią a i tak wygrają)
Jak czytam takiego suchara to juz wiem co jest nie tak  Szkoda czasu na jakakolwiek polemike bo na tym poziomie srednio rozwinieta malpa jej nie podejmie.
Zgadzam sie z jednym z powyzszych, wiekszosc sensownych osob ma juz dawno wyrobione kontakty i im to wystarcza, widze ze na tym trzeba poprzestac, a szkoda mi nie tyle typow podawanych przez te osoby tylko dyskusji ktore byly nie tylko ciekawe i emocjonujace co uczace, a teraz modne jest wbic sie do jakiegos tematu i rzucic tekstem do autora: Kiedy beda typki 
|
Do góry
|
|
|
|
#101404 - 17/11/2006 09:00
Re: Dlaczego jest jak jest, a nie lepiej??;-)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Bardzo lubie mecz.pl, wrecz uzaleznilem sie od tego miejsca, ale niestety to juz jest forum towarzyskie a nie bukmacherskie. Tematy ktore nadawaly by sie na forum bravo, ewentualnie bravo girl maja po 20 stron, a te z analizami nie maja nawet 20 postow. Ja sam stalem sie leniwy i o ile kiedys pisalem troche w stadionie, to teraz mi sie nie chce. Po co mam sie denerwowac, jesli typ nie wejdzie a jakis gnoj zacznie na mnie bluzgac. Wole pomoc podajac jakis link, info, sklady itp. Kolejna sprawa sa rankingi, zgadzam sie ze zabijaja one poszczegolne dzialy. Mimo ze rywalizacja jest fajna, to chyba nalezalo by je zlikwidowac. Na forum jest dosc inych konkursow. Jest tez taka kwestia, ze admin wykosil kilka wartosciowych osob...
|
Do góry
|
|
|
|
#101405 - 17/11/2006 09:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
Kiedy beda typki
no własnie , masz jakies overy ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#101406 - 17/11/2006 09:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Quote:
Quote:
Kiedy beda typki
ale nie o takie mi chodziło! Coś pewniejszego , a nie takie z kursem 1.9 
|
Do góry
|
|
|
|
#101407 - 17/11/2006 09:26
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
Kiedy beda typki
Over 2,5 usera zbanwanego na dzis  Marny kurs bo ledwo 1,75 ale to pewniak, zreszta losowo moge kogos banem trzepnac wiec grac smialo, w Bwin dali juz limit 40 zyla na zdarzenie ale Unibet, sb i gb jeszcze sie nie zorientowala 
|
Do góry
|
|
|
|
#101408 - 17/11/2006 09:38
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Wypowiem sie o tych dzialach gdzie moderuje od dawna: Dzial ktory jest na najwyzszym poziomie to Świat Bukmacherstwa, bardzo popularny, ludzie uzyskuja tam odpowiedz na swoje pytania odnosnie poszczegolnych bukmacherow, bez watpienia jest tam najwiecej info o bukach ze wszystkich for jakie istnieja w PL. Dzial SI juz zdecydowanie slabiej, jednak wiekszosc tematow zostala tam przerobiona dawno temu, dlatego nic dziwnego ze rozmowy o tym samym nie sa walkowane, nowym userom nie chce sie szukac starych tematow, a starym userom po raz kolejny tlumaczyc cos co juz dawno wytlumaczyli. To i Owo tez bardzo popularny dzial, towarzyski  Jestem tez przeciwnikiem rankingow, wiekszosc userow wrzuca tam typy bez analizy, zreszta wystarczy spojrzec na wyniki, z 25% ludzi jest na plusie, a to efekt braku analizy. mecz.pl ma kilka renomowanych konkursow, dobrze prowadzonych. Odnosnie innych dzialow? Nie dziwie sie ze tak to wyglada, wiekszosc z nas ma juz od dawna ustawione kontakty, dlatego z punktu widzenia grania u bukow nie musza sie produkowac publicznie...
|
Do góry
|
|
|
|
#101409 - 17/11/2006 10:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Natomiast dzisiaj gro ludzi trafia tu zupelnie przypadkowo najczesciej zwabieni wszechogarniajacymi reklamami i mozliwoscia zarobienia latwej kasy. No i mamy to co mamy...
Ehhhh Gdyby możliwość zarobienia tej kasy rzeczywiście była taka łatwa to już dawno by mnie nie było na tym forum ... wygrzewałbym się gdzieś na plaży w ciepłych krajach 
|
Do góry
|
|
|
|
#101413 - 17/11/2006 13:33
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Jesli chodzi o to i owo, to sie nie zgadzam, to, ze to jest forum bukmacherksie, to nie znaczy, ze nie moze byc takiego dzialu. Ilez mozna ciagle gadac o tym samym, czyli o zakladach? Faktem jest, iz dzial jest mocno rozbudowany, ale poziom jakis jest, bluzgac nie wolno na calym forum, wiec nie ma sie do czeo przyczepic, uwierzcie mi, ze sa bardziej durne tematy(wystarczy przezjec inne fora)
Poza tym, nie chcesz nie wchodzisz, ja nie lubie tenisa, i na Kort nie wchodze. i koniec
Co do rankingow to sie zgodze, tylko to i tak nie jest lekartwo, bo jak ktos nie bedzie pisał w rankingu(bo go brak) to w temacie dziennym tym bardziej.
Poza tym i tak widze, ze niektorzy daja typy byle tylko dac, zrzynka od poprzednikow czesta :]
|
Do góry
|
|
|
|
#101414 - 17/11/2006 13:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
A może wprowadzimy jakieś "nagrody" dla osób piszących analizy ? nie mam na myśli nagród pienieżnych,ale może jakieś "gwiazdki uznania"?Zawsze taka inicjatywa może przyciągnać userów do pisania  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#101415 - 17/11/2006 13:53
|
journeyman
Meldunek: 19/05/2004
|
To ja coś zaproponuje tylko czy to wykonalne? Moja propozycja taka: A może zrobić coś na wzór niektórych stron torrentowych, gdzie dostęp do stronki (czy forum) jest przez zaproszenia. Jak zapewne niektórzy z was wiedzą, w sieci są pewne strony torrentowe, na które dostep jest możliwy poprzez zaproszenie od już zarejestrowanego użytkownika. Oczywiście nieograniczoną ilość zaproszeń miałyby osoby zarządzające forum, zwyklym userom zaprszenia mogłby byc przyznawane np. za aktywność na forum. Napewno ograniczyłoby to dostanie sie na forum przypadkowych osób, Ci co maja możliwość zaproszeń wiedza kogo zapraszają, jeśli taka osoba zachowa sie na forum karygodnie, to oczywiście ban a np. dla usera zapraszajacego taka osobe ostrzeżenie. Ci co korzystaja z takich stron torrentowych wiedzą o co chodzi. a tak poza tym, to tak jak już inni pisali, nalezy zwiekszyć liczbe "zielonych". Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#101416 - 17/11/2006 14:03
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
Ja proponuję banować tych co w ciągu tygodnia nie napiszą analizy na przynajmniej 5 linijek. Szybko się wtedy wszyscy wezmą do roboty
Ja podpisuję się pod tym pomysłem.
Nie napiszesz X analiz w ciągu X czasu BAN 
|
Do góry
|
|
|
|
#101417 - 17/11/2006 14:05
|
addict
Meldunek: 01/07/2005
|
Na poczatek proponuje z miejsca banować kolesi ktorzy sa madrzy ...po meczu.
Czesto widac np w dziale SP ze ktos kto poswiecil troche czasu na napisanie analizy jest atakowany przez kogos kto delikatnie mowiac ma inne zdanie. Wszystko ok kiedy ten ktos prowadzi normalna polemike i potrafi napisac dlaczego mysli inaczej.Niestety nic takiego nie ma miejsca. Ale za to po meczu...Juz kilka sekund po koncowym gwizdku mozna przeczytac " A nie mowiłem ?!?" Nie cierpie takich ludzi i nie dziwie sie ze pozniej nie ma chetnych do pisania.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|