Strona 11 z 14 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#101478 - 17/11/2006 17:04 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Meldunek: 08/11/2005
a tak sie z cieakwosci zapytam czy ty jest psyhologiem?

Do góry
Bonus: Unibet
#101479 - 17/11/2006 17:06 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Nie jeszcze nie. Nie mam jeszcze magistra, Studiuję na 5-tym roku.

Do góry
#101480 - 17/11/2006 17:08 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
komu zależy na upadku mecz.pl? Takie banalne pytanie a chyba jeszcze nikt nie odpowiedzial.

Do góry
#101481 - 17/11/2006 17:09 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
ajdam Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2005
Quote:

[...]

bukmacherka dla pewnie 90% userów jest rozrywką, z czasem wszystko się nudzi.

od tego trzeba zaczac panowie

na tym zarabia wlasnie tylko 1 na 10/100/1000 (nie mam pojecia jak jest naprawde)
no i admin

wsio

wiec po co likwidowac ten dzial? skoro bukmacherka jest dla wiekszosci z nas rozrywka? dla tego ulamka? ten ulamek i tak tu nie zaglada...

PS To jest naprawde zalosne ze admin w tym i podobnym temu tematom sie nie udziela, jakos na odpowiedzi dotyczace b&w oraz gb znajduje czas...

Do góry
#101482 - 17/11/2006 17:14 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
ozzy123 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/10/2003
Quote:

komu zależy na upadku mecz.pl? Takie banalne pytanie a chyba jeszcze nikt nie odpowiedzial.

To nas oświeć z łaski swojej.

Do góry
#101483 - 17/11/2006 17:15 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Quote:

I co jak myslisz pomoga ci to w typowaniu? Moglbys jakies fajne ksiazki polecic (na temat psyhologi)?

Do góry
#101484 - 17/11/2006 17:19 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Quote:

Quote:

I co jak myslisz pomoga ci to w typowaniu? Moglbys jakies fajne ksiazki polecic (na temat psyhologi)?

W typowaniu raczej mi to nie pomaga. Ale w zdobywaniu nowych kontaktów, w rozmowach kwalifikacyjnych i ogolnie tam gdzie trzeba sie porozumieć to daje mi to duże ułatwienia. A na jakich książkach Ci zależy? Albo zapytam z czym masz problem?! Nie wiem jakiś sytstem wartości szwankuje, czy mała chęć do dziłania, czy kontakty międzyludzkie. Możesz powiedzieć co Cię interesuje?! To Ci coś podpowiem.

Do góry
#101485 - 17/11/2006 17:21 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Destination Offline
addict

Tak zabardzo to nie wiem ale interesowaloby mnie rozpoznawanie i interpretowanie zachowan ludzkich

Do góry
#101486 - 17/11/2006 17:29 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Ależ kacapoły wypisujesz Pierniczek...naprawdę ręce opadają.

Akurat z psychologią miałem troche wspólnego i absolutnie nie uważam że jest to bzdura.
Chodziło mi o to że temat jest śmieszny w moim mniemaniu a nie że psychologia. Zresztą przejrzałem tam kilka postów i naprawdę jestem pod wrażeniem co tam się wypisuje. Nie trzeba być psychologiem żeby dawać takie rady jak tam się daje

Co do odwiedzin w tematach Emroda Gogeta i PLUMKA.

Oni zachęcili swoimi typami do odwiedzin - prosta sprawa. Ale co to ma wspólnego z zachęcaniem do pisania analiz ? Nikt tam nie pisze więc kompletnie nie wiem o czym mówisz.
Zaglądać do teamtów PP a pisać analizy...widzisz związek ?

Moim zdaniem nie da się zachęcić do pisania w tematach Ty masz inne zdanie więc może podziel się z Nami.

Kolejna sprawa: Napisałeś że QCZ w/g mnie jest ciekawszym miejscem i lepszym niż To i Owo - po co piszesz takie bzdury skoro to nie prawda. Pokaż w którym poście to napisałem. Siedze tam bo mam na to ochotę a nie że tam jest ciekawiej czy lepiej.To jest forum o TEMATYCE BUKMACHERKIEJ chyba więc tam należy spodziewać się że ktoś ma coś do powiedzenia odnośnie typów itp jeśli nie ma ich odpowiednich tematach.

Jeśli Cię uraziłem z tą psychologią to przepraszam ale nie miałem takiego zamiaru.

Do góry
#101487 - 17/11/2006 17:50 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Czytajac ten temat mozna wyciagnac takie wnioski, ze userzy oczekuja dobrych typow i analiz.. Z 20-25% grajacych na tym zarabia, czyli jak wszyscy zaczniemy pisac analizy i podawac typy to zaczna sie zale ze to forum sponsoruja buki

Najbardziej zabawne sa posty w ktorych userzy narzekaja, jakie to forum zle itp. ale sami nic do niego nie wnosza. Chcecie naprawiac to forum to zacznijcie od siebie.

Do góry
#101488 - 17/11/2006 17:54 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Tak w sprawie Conrada nie chcę go bronić czy coś ale większość nie wygodnych dla niego osób (w waszym mniemaniu) sama się z tego forum wyniosła w umiejętny sposób żeby wyglądało, że zostali wywaleni. Większość banów została nałożona bez jego wiedzy po konsultacji wśród moderatorów i były konsekwencją łamania regulaminu forum.

Też mi się ten banner bawu nie podoba, ale robicie z tego nie wiem jakiej wagi problem. Domyślam się, że większość z was teżby podpisała umowę z tym co daje najwięcej.

A to, że Jose przy całej swojej pasożytniczej postawie dalej jesteś na forum jest dowodem niezwykłej wyrozumiałości naszego admina. Na wielu prywatnych forach bana dostałbyś bez żadnych ostrzeżeń.

Do góry
#101489 - 17/11/2006 18:11 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

Chcecie naprawiac to forum to zacznijcie od siebie.

Dokładnie.
Dlatego napisałem aby każdy w 5 punktach napisał dlaczego nie podaje typów na forum. I żeby ci którzy je podają też napisali dlaczego to robią wtedy ci którzy ich nie podają może jakoś się zachęcą.
Ale widzę, że większość zamiast zastanowić się nad sobą samym woli ponarzekać i poszukać winnych. Niektórzy obwiniają Conrada, inni innych forumowiczów.
A każdy sam jest winien po trochu tego że forum podupada i nie ma typów.
Nie trzeba wprowadzać żadnych zakazów, nagród, itp.
Każdy powinien zatanowić się nad sobą.

Do góry
#101490 - 17/11/2006 18:17 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Zamknąć to i owo, zamknąć pp, zamknąć quasi chat, zamknąć całe forum

Bez histerii panowie, temat powstał wczesnym 2004, od tego czasu rzadziej lub częściej podnoszą się głosy jak tu jest źle i jak heyahowo

Nikt nikogo nie zmusi do pisania analiz, do pisania w jakimś konkretnym dziale ... nie ma takiej siły.
Sporo osób z tego forum odeszło, sporo innych za to przyszło.
Takie życie, nic nie jest wieczne, za jakiś czas odejdą następni i kolejni przyjdą.

Co do samego forum to już dawno miał być zmieniony soft, już bardzo dawno, co za tym idzie, forum mogłoby zykać nowe fukncje ...

I czy naprawdę problemem tego forum jest reklama ?
Nie wydaje mnie się ...

Z innej beczki - pomijając fakt łatwości dostępu do nternetu [neo, kablówki] i z tego tytułu wysyp różnorakiego paskudztwa - dawniej te forum było bardziej liberalne.
Ostrzeżenie czy ban to była sensacja.
Dziś jest to na porządku dziennym, dziwnie to trochę wygląda, ale z forum zostało wyrzuconych kilku dobrych userów

Do góry
#101491 - 17/11/2006 18:26 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Pamiętacie b6?
Ktoś może ma z nim kontakt i mógłby go przekonać do powrotu?

Do góry
#101492 - 17/11/2006 18:32 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Dlaczego pisze analizy w pięciu punktach:

1) Kocham piłkę nożną. Zwłaszcza Ekstraklasę, Premiership.
2) Lubie to co robie.
3) Wspaniałe uczucie kiedy analiza okazuje się trafiona w 100%.
4) Rozwój własnych zdolności (mniej błędów gramatycznych:p).
5) Jedno marzenie praca dla dużego portalu, gazety czy się spełni pewnie nie, ale jest to motor napędowy w mojej pracy.

Zachęcam wszystkich do pisania analiz. Moim zdaniem każdy potrafi trafnie ująć swoje zdanie a czym więcej będziemy dyskutować o danym zdarzeniu tym lepiej zabetujemy. Duzo racji ma w swojej wypowiedzi Biszop. Właśnie tutaj na forum fani różnych klubów powinni mówić o tym jak wygląda sytuacja w inch drużynie. Fan Arki na pewno wie więcej o swojej drużynie niż kolega z Krakowa. Są osoby, które mają większą wiedzę na temat tej lub innej ligi. Mogą pomóc innym. Ja nie raz zupełnie przypadkiem natrafiam na ciekawe rzeczy w polskiej lidze. Gdybym nie śledził jej to bym tego nie wiedział. Z kolei inny kolega podpowie nam na temat Bundesligi czy Premiership. Czyż nie o to chodzi w tym forum. Ja myślę, że tak.

Pozdrawiam

Do góry
#101493 - 17/11/2006 18:39 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Dlaczego pisze analizy :
1.Przedstawiam swój punkt widzenia i sprawdzam reakcje innych userów siedzących w temacie czy czegoś nie przeoczyłem
2.Dla własnej satysfakcji.Dużo większa radocha jest gdy wchodzi typ podparty analiza niż suchy typ
3.Głównie dzięki pisaniu analiz i nienajgorszej skuteczności dostałem kilka nominacji do Oscara tenisowego
4.Miałem okazję zadebiutować w miesięczniku bukmacherskim w sekcji poświęconej tenisowi, a właściwie w pierwszym i zarazem ostatnim numerze
5.Miło było czasem dostać priva z podziękowaniem za dobry typ zwłaszcza gdy ktoś napisał, że go zagrał po przeczytaniu mojej analizy

Do góry
#101494 - 17/11/2006 18:40 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Quote:

Też mi się ten banner bawu nie podoba, ale robicie z tego nie wiem jakiej wagi problem. Domyślam się, że większość z was teżby podpisała umowę z tym co daje najwięcej.

Czy lepiej by bylo jakby zamiast banera byla oplata np. 10 PLN miesiecznie za korzystanie z forum? Wiadomo, ze oplata za serwer i licencja na oprogramowanie kosztuja a jak ktos mial dobry pomysl, zeby takie forum zalozyc to dlaczego ma na tym nie zarobic?

Wg mnie forum jest OK. Wiele tematow niewiele wnosi ale jesli ktos potrzebuje sie wyzyc na quasi chat czy w prywatnych typach to czemu nie.

Sa tematy o bukmacherach z ktorych mozna sporo sie dowiedziec i czesto sa to informacje trudne do znalezienia w inny sposob - np, ze buck X odpowie szybciej na maila jak w temacie dasz nr konta a buck Y szybciej odpowie jak napiszesz na prywatny adres jakiegos managera a nie na support.

I sporo innych przydatnych rzeczy np. w To i Owo gdzie oprocz negatywnych emocji czesto widac duza chec pomocy i podzielenie sie swoja wiedza.

A ze mniej jest porzadnych analiz i typow dajacych zysk - nie ma sie co dziwic. Jak ktos wie jak osiagnac zysk w dluzszym czasie to trudno wymagac, zeby dzielil sie wiedza z innymi i odbieral sobie mozliwosc zarobku.

Wojtek

Do góry
#101495 - 17/11/2006 18:43 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Quote:

Sporo osób z tego forum odeszło, sporo innych za to przyszło.

Sporo starych userow odeszlo z tego forum, ale wiecie czemu? Poniewaz skonczyli z zakladami, niestety to nie jest takie proste, jak sie kazdemu ktory zaczal obstawiac wydawalo, latwa kasa itp.? Kto tak nie myslal, jednak rzeczywistosc jest brutalna, zarabiaja nieliczni i myslicie ze bedzie sie komus chcialo udzielac na tym forum jak jest powaznie w p****? Po jaka cholere, dlatego sporo moich znajomych ktorzy udzielali sie na poczatku powstania tego forum dalo sobie z bukami spokoj, po co tracic czas na zaklady jesli nie przynosza one zyskow? Dlatego nie ma sie co dziwic ze nie udzielaja sie na tym forum, w koncu dawno rzucili zaklady. Sporo osob doszlo do takiego wniosku, ze jesli sa na minusie to zajma sie czyms na czym lepiej wychodza i to jest glowna przyczyna czemu niektorzy juz tutaj nie zagladaja.

Do góry
#101496 - 17/11/2006 18:55 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Poza tym ludzie sie starzeją, 'poważnieją', zakładają rodziny, zmieniają miejsce zamieszkania, kończą studia itd. itd. itd. mysle ze to tez jest przyczyna

Do góry
#101497 - 17/11/2006 18:57 Re: komu zależy na upadku mecz.pl
Ponury Zniwiarz Offline
enthusiast

Meldunek: 23/09/2006
Quote:

Chyba Jose

Do góry
Strona 11 z 14 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 >

Moderator:  Biszop, rafal08