#101459 - 17/11/2006 15:19
Re: komu zależy na upadku mecz.pl
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Quote:
gdyby nie mecz.pl, nie byłoby polskiej bukmarerki w takim wymiarze w jakim jest teraz. to stąd wypłynęło mnóstwo świetnych typerów, tu jest baza informacyjna, baza doświadczeń.
taka prawda.
niestety tpsa wymyśliła neostradę i poszłooooo...
tylko ta baza doświadczeń jest coraz mniejsza i obecnie jak już wspomniałem to bardziej forum towarzyskie niż bukmacherskie
|
Do góry
|
|
|
|
#101460 - 17/11/2006 15:19
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Nie zebym pisal jakies super analizy, raczej sa to moje zupelnie subiektywne odczucia co do danego meczu ale ... podaję na forum analize bo: 1.Jesli mam czas i wiem cos o jakims meczu co moze pomoc innynm to dlaczego nie 2.Taka jest idea forum w moim mniemaniu 3.Bo gram to faktycznie i nie jest to suchy typ do rankingu ktory nie bedzie mnie kosztowal. 4.Moje zdanie moze ktos inny zanegowac i wyprowadzic mnie z bledu jesli w nim tkwie 5.Bo chetnie podyskutuje o roznych za lub przeciw dotyczacych zdarzenia
Przyklad z ostatnich dni mecz x - y Napisalem kiklka zdan o meczu przedstawilem swoja propozycje, buszmen napisal swoje diametralnie rozne zdanie, byl zalazek normalnej dyskusji mimo ze mamy np odmienne poglady polityczne i raczej za soba nie przepadamy;-) Da sie?? da. Kiedys takich dyskusji bylo naprawde sporo w calym Stadionie teraz praktycznie nie ma, dlaczego?? Nie mam pojecia ale smiesza mnie cwaniaczki typu Jose ktory pieknie potrafi negowac i "ukazywac prawde" tylko samemu nic nie wnosi, zerznie kilka typow, posmuci tu i owdzie i na tym sie konczy jego zabawa ale do narzekania pierwszy. Moim zdaniem forum powinno byc wlasnie miejscem rozmow, a nie zrzynania typow, a pozniej rzygania ze nie weszlo, kazdy powinien miec swoj rozum i samemu wybrac co zagra, a na forum powinna byc mozliwosc zeby sie dowiedziec od osob majacych pojecie w konkretnych tematach sytuacji w danym klubie... Nie zebym sie uwazal za super madrego, chetnie przeczytam jesli ktos uwaza ze sie myle, wychodze z zalozenia ze ucze sie cale zycie, a sensowna dyskusja mi tylko w tym pomaga.
|
Do góry
|
|
|
|
#101461 - 17/11/2006 15:20
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Quote:
przeca to oczywiste, admin ma korzyść z tego badziewia jakim jest bet end syf. tak jest było i będzie zawsze, na każdym forum. tylko reflinki inne i inne buki. więcej reklam w gazetach stadionach i tv tego gówna jest. czy on ma reklamować stringi damskie na tym forum?
ogólnie betsyf cieszy sie dużą popularnością na świecie. tylko w polsce są wałkarze na wałkarzy to sie bronią.
w regulaminie betsyfu wyraźnie napisane, że mają prawo bez podania przyczyn zamknąć każdemu konto.
WIĘC PO CO TAM SIE LUDZIE REJESTRUJĄ? bo nie umieją czytać 
gdyby nie mecz.pl, nie byłoby polskiej bukmarerki w takim wymiarze w jakim jest teraz. to stąd wypłynęło mnóstwo świetnych typerów, tu jest baza informacyjna, baza doświadczeń.
taka prawda.
niestety tpsa wymyśliła neostradę i poszłooooo...
Zgadzam się co do roli mecz.pl w rozwoju bukmacherki w tym kraju.
Rozumiem też, że pieniądze nie śmierdzą.
I rozumiem, że nie wszystkim musi to odpowiadać.
|
Do góry
|
|
|
|
#101462 - 17/11/2006 15:27
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Może skomentujesz ten post a nie napiszesz jedno zdanie i wstawiasz buzki z piwem
Co ma komentowac i po co?
Biznes is Biznes, jak tego nie rozumiesz, to nie powinienes sie bawic w bukmacherke. Admin nie musi Ci sie z niczego tlumaczyc, a to, ze kasuje jakies wrzuty na jakiegos buka, majac kase z reklam, to chyba normalne, czy tego nie potrafisz pojac? Admin ma sie podporzadkowywac Userom, a User juz nie musi grac fair wobec Admina i moze olewac regulamin jak tylko Mu sie podoba? Zastanow sie, jak ktos ma gdzies cos, to czy bedzie banner tego cos czy nie, to i tak tam nie wejdzie.
Kazdy z nas jest w jakims stopniu dorosly i potrafi chyba niektore rzeczy pojac.
Swoja droga strasznie raza w oczy te Twoje posty od momentu, kiedy nie uzyskales koloru zielonego, strasznie poszkodowany jestes. Ten temat jest dla tych, co chca cos zrobic, a nie dla tych, co chca udowodnic ze to forum to gowno, bo nie jestem modem.
Zeby nie bylo OT: rankingi faktycznie troche przeszkadzaja.
|
Do góry
|
|
|
|
#101463 - 17/11/2006 15:29
|
Profesor
Meldunek: 19/08/2005
|
Quote:
Stoin to zaproponuj jakieś rozwiązanie. Ja i inni userzy udzielamy się w temacie jak zagadać panienkę na disco i w ciągu tygodnia powstały już dwie części, było ponad 7000 odwiedzin i ponad 450 postów. Można coś zdziałać?! można tylko trzeba umieć do tego zachęcić. Bez problemu można zrobić to z innymi tematami i działami tylko trzeba wykazać własną inicjatywę i trochę chęci. pozdrawiam
Bardzo fajnie...ale co ? uważasz że pomogłeś swoim postem komuś poderwać panne na baletach ? Porównujesz pisanie o takich bzdurach do pisania analiz o zdarzeniach sportowych to chyba jakieś nieporozumienie.
Niestety nie da się zachęcić do pisania analiz.Wszystko zależy od dobrych chęci userów, Ci co piszą to piszą i chwała im za to a Ci co nie piszą jeśli nie zaczną pisać z własnej inicjatywy to raczej nie da się ich zachęcić...może się mylę.
|
Do góry
|
|
|
|
#101467 - 17/11/2006 15:42
|
Profesor
|
Quote:
Czepiasz sie Stoin, sam sie zastanow, przeciez te Twoje 11k postow to nie sa same analizy tylko dobrze wiesz gdzie napisane.
Nie czepiam się lupusie ale chciałbym żeby coś się zmieniło na forum.
To że nawaliłem 11k postów ani mnie ziębi ani grzeje...niestety widzę że niektórym to ewidentnie przeszkadza tylko nie wiem dlaczego ( rozdają złote maliny itp ) Jeśli mam czas to siedze sobie na QCZ i smaruje co ślina na język przyniesie nie widze w tym nic złego. Analizy piszę tam gdzie mogę i tam gdzie wydaję mi się ze mam jako takie pojęcie o deyscyplinie. Oczywiście mógłbym pisać więcej i nie tylko Ja ale czasem człowiek się zniechęca widząć posty smarków którzy po meczu kozaczą...
|
Do góry
|
|
|
|
#101468 - 17/11/2006 15:43
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
"Komu zależy na upadku mecz.pl" zostawmy ten temat w spokoju, przeciez nikt z Nas tego nie chce( Jest nas wielu, Nas nie pokonacie ). Nie bedzie zadnych zmian, wiec po co warczec pod nosem.
Proponuje pojsc na piwo.
Idealny przyklad osoby ktora duzo gada nic nie robi, bez urazy mistrzu ale z ciekawosci popatrzylem na Twoja historie ostatnich dni, 10 stron roznych wypowiedzi i ani jednej zwiazanej z tematem forum
O czym chcesz tutaj dyskutowac?? O tym ze nic nie wnosisz czy o tym ze nic nie bedziesz wnosil??
|
Do góry
|
|
|
|
#101469 - 17/11/2006 15:47
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
Quote:
Czepiasz sie Stoin, sam sie zastanow, przeciez te Twoje 11k postow to nie sa same analizy tylko dobrze wiesz gdzie napisane.
To że nawaliłem 11k postów ani mnie ziębi ani grzeje...niestety widzę że niektórym to ewidentnie przeszkadza tylko nie wiem dlaczego ( rozdają złote maliny itp ) Jeśli mam czas to siedze sobie na QCZ i smaruje co ślina na język przyniesie nie widze w tym nic złego. Analizy piszę tam gdzie mogę i tam gdzie wydaję mi się ze mam jako takie pojęcie o deyscyplinie. Oczywiście mógłbym pisać więcej i nie tylko Ja ale czasem człowiek się zniechęca widząć posty smarków którzy po meczu kozaczą...
Mi to akurat nie przeszkadza, w koncu sam mam duzo , ale czepianie sie innych, ze pisza w To i owo duzo postow to masz to samo co z QC.
Nie ma obowiazku na forum pisania analiz, i nie zmusisz do tego nikogo. Jak ktos chce bedzie pisał tylko w Polityce albo w SI i to wszytko.
|
Do góry
|
|
|
|
#101472 - 17/11/2006 15:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Witam Naprawde ciekawy teamt powstal i z chexia przeczytalem go od samego poczatku. Do czego dazy forum, kazdy kto chodz troche sie nad tym zastanowi to wie, ze ku koncowi. Kilka lat temu swietnie sie tutaj czulem, wiedzialem, ze jak napisze analize to chlopakom pomoge i nikt nic zlego nie dopisze Teraz wystarczy kilka slow aby ktos z nowych Cie skrytykowal, ze gowno wiesz i, ze bedzie na odwrot. Jak autor tekstu takie cos widzi to az Go trzesie Naprawde zamiast forum bukmacherskiego powstalo forum prywatne. To co sie dzieje w to i owo to glowa boli. Lubie poczytac czasem ale do przesady. Dzial pilkarski juz omijam, malo naprawde osob tam pisze, poki co zerkne jeszcze co ma do napisania Biszop, Ignognator, Prem i kilku innych facetow. W Dziale zimowym jak sobie przypominam jak sie w sobote wchodzilo na skoki narciarskie i kolo 11 rano byly 3-4 strony zapisane to az sie czlowiek wzruszyc moze:) Teraz cisza, kilka osob ciagnie i tyle Ja podobnie jak spora rzesza ludzi "starszego rocznika" zarejestrowania coraz mniej sie udzielam, Jakos mnie tu nie ciagnie. Wspomnialo sie juz o roznego typu listach, grupach itp, jakies wytlumaczenie to jest i nie ukrywam tego. Selekcja i forum zamkniete - kawal roku Pan w czerwoym kapeluszu za duzo zarabia aby sobie na to pozwolil, do tego banowanie osob, ktore maja duzo do powiedzenia i pisza prawde (az dziw, ze jeszcze tu jestem) Jednym slowem, rok, dwa i naprawde bedzie tutaj komedia a nie forum powaznych ludzi, radze panie Conradzie pomyslec bo jak tak dalej pojdzie to srodki finansowe zaczna nie dochodzic bo kto tu ma sie zapisywac z banerow...
|
Do góry
|
|
|
|
#101473 - 17/11/2006 15:52
|
Profesor
|
Quote:
Quote:
Quote:
Mi to akurat nie przeszkadza, w koncu sam mam duzo , ale czepianie sie innych, ze pisza w To i owo duzo postow to masz to samo co z QC.
Nie ma obowiazku na forum pisania analiz, i nie zmusisz do tego nikogo. Jak ktos chce bedzie pisał tylko w Polityce albo w SI i to wszytko.
No tak tylko że na QCZ możesz pogadać o typach itd a w To i Owo ... o dupach ? 
Dobra z mojej strony to koniec...niech się dzieje co chce Ja robie swoje czyli nabijam posty na QCZ ( może dadzą jakiegoś suvenira za to ) , czasem coś skrobne w dziale US sports czy tenis.Wrzuce typ do ranku i mam czyste ręce. 
|
Do góry
|
|
|
|
#101474 - 17/11/2006 15:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Quote:
"Komu zależy na upadku mecz.pl" zostawmy ten temat w spokoju, przeciez nikt z Nas tego nie chce( Jest nas wielu, Nas nie pokonacie ). Nie bedzie zadnych zmian, wiec po co warczec pod nosem.
Proponuje pojsc na piwo.
Idealny przyklad osoby ktora duzo gada nic nie robi, bez urazy mistrzu ale z ciekawosci popatrzylem na Twoja historie ostatnich dni, 10 stron roznych wypowiedzi i ani jednej zwiazanej z tematem forum
O czym chcesz tutaj dyskutowac?? O tym ze nic nie wnosisz czy o tym ze nic nie bedziesz wnosil??
Skonczylen w tamtym poscie, ale widze, ze masz jakis problem. Odnioslem sie do wypowiedzi Jiro(Destination propozycji zmian było już wiele, żadna rewolucyjna nie weszła praktycznie w życie") , wiec pozwolilem sobie napisac, ze na zmiany nie ma co liczyc. Czy osoba nie piszaca analiz na glownym forum, nie ma prawa glosu? Ze nie widze jak to wszystko wyglada? A to czy nic nie wnosze na forum. Pomoc w poszukiwanych piosenkach, jesli sie znam w kaciku komputerowym, staram sie pomagac jak moge juz nie badz taki anty, anty.... panie Nostradamus. Czlowiek chcial, aby ludzie przestali sie tu klocic chodz na chwile( ostatnie posty tego dowodza, to juz nie zwyczajna wymiana pogladow). Zamiast tego zostalem zbesztany ehh. Dziekuje i Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#101475 - 17/11/2006 16:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Quote:
A może wprowadzimy jakieś "nagrody" dla osób piszących analizy ? nie mam na myśli nagród pienieżnych,ale może jakieś "gwiazdki uznania"?Zawsze taka inicjatywa może przyciągnać userów do pisania
Tak, nagrody to bardzo dobry pomysł. W takim razie informuje co następuje. Napiszę minmum 10 analiz do końca roku kalendarzowego 2006, każda analiza będzie zawierała minimum 250 słów (tak jak wypracowanie na maturze z polskiego). Przy okazji poćwiczę pisanie i może ktoś skorzysta. Jeśli skuteczność będzie wynosiła minimum 60% to w nagrodę chciałbym podpisik pod nickiem. Żeby nie było niedomówień to w tej chwili zaznaczam, że nie będę pisał analiz do meczów z niskimi kursami typu 1.15.
Quote:
a tak poza tym, to tak jak już inni pisali, nalezy zwiekszyć liczbe "zielonych".
Zgłaszam się na ochotnika.
Quote:
Wg mnie np dział To i Owo jest o wiele bardziej potrzebny niż QCZ, bo tam to już wogóle jest jakaś paranoja...po co taki dział jak są livescory?! no po co?!
Zarówno dział "To i owo" jak i QCZ są potrzebne. Nie wiem co Ci się nie podoba na QCZ, może za często tam nie przebywam, ale zawsze jest bardzo śmiesznie, wesoło i naprawdę jest się z czego pośmiać, poza tym czasami na quasi też ktoś przed meczem poda jakiegoś dobrego typka. Co do "To i Owo" to bardzo fajny dział, podoba mi się i nie chciałbym, aby zniknął.
|
Do góry
|
|
|
|
#101476 - 17/11/2006 16:45
|
addict
Meldunek: 08/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#101477 - 17/11/2006 16:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
@Stoin Nie wiem czy pomogłem komuś pisząc posty w tym temacie. A czy Ty swoimi jak mniemam licznymi analizami wynikającymi z dużej liczby postów pomogłeś komuś w zarobieniu kasy?! Różnica między moimi postami a Twoimi anlaizami polega na tym, że to będzie moje wykształcenie i że z tego będę miał w życiu chleb, a Ty ze swoich analiz i całej bukmacherki będziesz miał całe gówno. Jeżeli się mylę to udostępnij mi swój yeld i pokaż zyski. Mi chodziło tylko o to, że jak ktoś się w coś zaangażuje i zachęci do tego innych to temat od razu zaczyna się rozwijać, a Ty od razu się wyśmiewasz i pokazujesz co to nie Ty...wybacz ale w takim przypadku nie pozostanę Ci dłużny. Dla Ciebie psychologia może być bzdurą, a dla mnie bukmacherka. Tylko, że ja szanuję Twoje zdanie, a Ty mojego nie. Jak sam piszesz wszystko zależy od dobrych chęci userów więc moze powiesz mi dlaczego mają chęć odwiedzac tamat o panienkach na disco, a nie mają chęci odwiedzac innych tematów?! Co powiesz mi, ze to indywidualna sprawa każdego usera?! To dlaczego tamat Emroda czy Gogeat, czy PLUMKA jest tak często odwiedzany?! Co?! Bo oni potrafią zachęcić swoim tematem do odwiedzin i to da się zrobić z każdym tematem. i śmiem twierdzi iż sie mylisz mówiąc, że nie da się ludzi zachęcić do pisania analiz. Dla Ciebie OCZ jest lepszym i ciekawszym działem niż To i Owo i chwała Ci za to ale nie porównuj jakością tych dwóch dziłów. Bo QCZ to tylko pisanie czy w danym momencie jest 13-7 czy 23-18...To i Owo to nie tylko temat o dupach jak piszesz, ale temat o ksiazkach, o problemach z wojskiem, o edukacji(matura) i wiele wiele innych jeżeli nadal uważasz, ze podawanie wyników w danej chwili jest ciekawsze to sory ale nie powiem jak sie to nazywa w psychologii... @zostać modem_MLS Nie o to chodzi, ze QCZ mi sie nie podoba tylko chodzi mi o to, ze ludzie czepiają się To i Owo, bo jest najciekawszym działem i go krytykują nie widząc bardziej prymitywnych działów. pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|